- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Çok şükür kuzucum okudum ama cevap yazma fırsatım olmadı umarım bundan sonra herşey daha iyiye gider senin içinİyiyim kuzum çok şükürdünküleri bide buraya anlatsam roman yazmış olurum herhalde sen nasılsın napıyorsun?
Amin canım benimmm sağolasınnnnÇok şükür kuzucum okudum ama cevap yazma fırsatım olmadı umarım bundan sonra herşey daha iyiye gider senin için
BaşarılarSelamlarrsınavlarım var onlarla ilgileniyorum yarın son ptesi katılırım aranıza sık sık yine
Ahahahaaa,Sakin ol kız burdayızhaftasonu bugün millet dışarlarda herhalde ondan yoklar bazıları
Afiyet olsunBende temizliği bitirdim göbişimi doyuruyorum aç aç kahve gitmedi
Aman silmesinler ordan alıp oraya yağlıyor benimki mecburiyetten yaptı çok şükür ben yapıyorum artıkAman kıvıra kıvıra artık, bir yerin tozunu alacak 5 saat. En sonunda pes edip alırım elindenki bence pişman olup bir daha yaptırmayalım diye yapıyorlar
Övgüde bekliyordur kesinBenimkide öyle yalandan yüzünden alır
Yaa iyi yapmışmıyım aşkım der hepÖvgüde bekliyordur kesin
Haha selam. bdv girdabina dustum sabahtan beri pozitif hissedemiyorum
Ay dimiAman silmesinler ordan alıp oraya yağlıyor benimki mecburiyetten yaptı çok şükür ben yapıyorum artık
İyilik kız senden naber ?
Yaaaa yerim onlarıııEvet canım.
Aşırı yorucu. Ya ikisi de uyanık oluyor ya sırayla uyuyorlar. Ikisinin aynı anda uyuduguna hiç denk gelmedim bence en büyük zorluk bu.
Bebekler çok küçük oyalayanmıyorlar da.
Yine de şükürler olsun ki Rabbim bana onları verdi ❤
Bazen tek olsaydı hangisi olmazdı diye düşünüyorum. Ikisini de isterdim vazgeçemem
Allah'ım sen başta isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah ❤
Buradan pek vakit olmuyor bana amaHaha selam. bdv girdabina dustum sabahtan beri pozitif hissedemiyorum
İnşallah sağlıkla hayırlaYaaaa yerim onlarıııbol bol öp kokla bizim içinde olur mu zordur elbet ama güzeldir de Allah sana kolaylığını verecektir inşallah Rabbim bize de verir