- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Haha tamam eline sağlık,miss, kahve fotosunu unutma, aynenAyy valla ben temizlik yapıyorum doğru düzgün dip köşe yapamadım bir aydır sağlık sorunlarından o yüzden yokum ben şuan bi mola verdim girdim en son bitireyim kahvemi alıp gelecem
Kolay gelsin kuzum fazla yorma kendiniAyy valla ben temizlik yapıyorum doğru düzgün dip köşe yapamadım bir aydır sağlık sorunlarından o yüzden yokum ben şuan bi mola verdim girdim en son bitireyim kahvemi alıp gelecem
Tamm canm bakcam ona daOmega 3 takviyesi folik asit de var içinde.
Ay hadi inşallah vesile olsun da tutunsun sana sımsıkı
Ha hahahaOlsun olacak olunca olunca olur (çok kafiyeli oldu burda dursun bu) ama gerçekten şaka bi yana ben kendim deneyimledim stres etkiliyor herşeyi artık oluruna bırak insan alışıyor çünkü bi süre sonra bir gün ilişki olur onda tutar her gün yaparsın tutmaz ne güzel yumurtlamışsın doktor iyi demiş inciri ye ama çok değil günde bir tane incir bir tane havuç avokado bide böl yarım yarım ye ceviz fındık fıstık bide
Boşver içmemesi daha iyi doğal beslensin
Hafta sonu ya.Yine kimseler yok
Evet canım.Tamm canm bakcam ona dasen ikiz annesisin dimi nasıl iki bebe
Ha hahahaolursa senindir olmazsa hiç senin olmamıştır diyosun
Tamm canım yicem onları da
Selamlarr
Sakin ol kız burdayızGizemsu07
Analigue
Tunc27
FUNNDA FUNNDA
MonicaGeller- MonicaGeller-
Fatmazel04 Fatmazel04
Leylayaman16 Leylayaman16
Rprnn Rprnn
Calcifer Calcifer
lllZeynalll
sevgitek sevgitek
Lusi Lusi
Mikan Mikan
PeRRieR PeRRieR
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
Hostesin Kirmizi Fulari Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan MahidevranSultan
bihter
Byrmseyda1 Byrmseyda1
Nosking Nosking
Afedersin evi b*k götürmüş mecbur dinlene dinlene yaptım kuzumKolay gelsin kuzum fazla yorma kendini
Afiyet olsunBende temizliği bitirdim göbişimi doyuruyorum aç aç kahve gitmedi
Aman kıvıra kıvıra artık, bir yerin tozunu alacak 5 saat. En sonunda pes edip alırım elindenAfedersin evi b*k götürmüş mecbur dinlene dinlene yaptım kuzumeşim temizliyor du bayadır oda sağolsun bi temizlik yapıyor düşman başına
Benimkide öyle yalandan yüzünden alırAfedersin evi b*k götürmüş mecbur dinlene dinlene yaptım kuzumeşim temizliyor du bayadır oda sağolsun bi temizlik yapıyor düşman başına
KesinlikleAman kıvıra kıvıra artık, bir yerin tozunu alacak 5 saat. En sonunda pes edip alırım elindenki bence pişman olup bir daha yaptırmayalım diye yapıyorlar
İyiyim kuzum çok şükürKesinliklenasılsın Aslıcığım