- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Dedim ya leee
İyi şükür ya, ben de uyudumBölünse de ara ara güzel uyudum
Sen?
Gözden kaçmış demekki
Allah bereket versinBizdede var kumbara işe yaramıştır eminimbizde 6 ay oldu hala biriktiriyoruz ne kadar biriktirirsek okadar kar
Olsun şart diilGüzel düşünce tarzı birikim her daim iyidirama ben bu konuda iyi değilim
Kıvırcıklar iyidir yaa@kivircikkuala nerelerdesin kuzum gel pozitif kalalım
Bence de yaa,işte para erise de insan kumbarada biriktirmek istiyor. Altın firladi mesela,olsun senelerce biriktirmiyoruz ya boşverGeçenlerde biz de açtık oğlumun 2 yıllık kumbarasını. 2 çeyrek parası çıktı. Yine de keşke daha önce açsaydık
İnşaallah en yakın ve hayırlı zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin AllahDoğru diyosunhiç olmasa tüp yaparsın ya da başka şeyler hamile kalma şansın olursa doğurursunda. Ama böyle evet gerçekten çok daha zor.. Tam oldu diye seviniyon 9 hafta oluyo gidiyon bebek altıncı haftada kalmış. Hiç bir çare de bulamıyorsun. Belki de gerçekten olmayacak.. Nasip uğraşıyoruz bakalm
Yaaa geçmiş olsunbir an önce inşallah yeniden hamiş kalırsın ve sağlıklı a gelir kucağına
Amin canm Allah razı olsun
Yaaaa afferin sana kızerken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ehehehhe sen ikisinde de başarılısın ama inşallah 3.de yüzün gülecek Allahn izniyle çok çok iyi yapmışsın. Ben 22 yaşında üniye başladm okul okul diye delirirken. Millet o yaşta 2.çocuğunu büyütüyordu. Orta okuldan sonra kız kısmı diye okutmadılar beni.18 yaşımda açıktan lise okudum 22 de de üni kazandım 2 yıllık.sonra dgs ile 4 e tammladm. 28 de de evlendim. Şimdi çok pişmanım keşke dörde tamamlamasaydım önlisans kalsaydı da evlenmiş olsaydım diye. Ama nasip işte
Amin inşallah canm Allah razı olsunİnşaallah en yakın ve hayırlı zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin Allahinşaallah burası da iyi gelir
Son kullanma tarihi daha gelmemiş verebilirsin ama mama ihtiyacı olmayan çocuğa niye mama vermek istiyorsun. Yemek yiyorsa gerek var mı?Mikan bakar mısın? Kızım mama içmeyi bıraktığında elimizde 2 mama kaldı sanırım,neyse yalan olmasın şimdi.suan 1 kaldı, öbürünü attık tabi. Bir tanesini arkadaşlardan birinin çocuğuna vericektim, hamilelik yoğunluk, olmadı bir türlü, üretim tarihi 29-08-20, STT 19/02/2022 , ben bu mamayı, zaten kullanacak durumum yok ,1-3 yaş aralığı mama
Şunu merak ediyorum,ben bu mamadan açıp kızıma denesem, muhtemelen icmicek de,şimdi kardesine özeniyor, istiyor ya deniyim dedim,2 yaşında,sence olabilir mi STT daha var da, üretim tarihi açısından, deniyim bence ya,yoksa zaten Ziyan oldu, elimdeyken deniyim diyorum
Off ne anlattım dimi? İşte ben
Dedim vitamin olur ,1 kere içer diye heveslendim.Son kullanma tarihi daha gelmemiş verebilirsin ama mama ihtiyacı olmayan çocuğa niye mama vermek istiyorsun. Yemek yiyorsa gerek var mı?
Dene bakalım sevecek miDedim vitamin olur ,1 kere içer diye heveslendim.Sağol denicem bakalım
Yeni uyandımGünaydın kızlar,iyi geceler demiştim, şimdi de Sabah oldu, nerelerdesiniz
Allah yardımcın olsun canım benim vardır bi sebebi olanlarındaNasip olmadı işte kuzum. 3.de tam kalbini duyduk oldu bu defa dediğimizde yine kaybettik. 4 kere umut 4 kere aynı yıkılış...
Hiç Bi çaresini bulamadılar. Net bişey diyebilen yok. Pıhtılaşma var ben de son ikisinde iğne de kullanmıştım. Yapılabilecek bütün testleri yaptırdık sorun yok.benim yumurta rezervim bitmiş durumda. Bi tane oluyo bazen olmuyo. Adet düzensizlikleri oluştu 3.den sonra. şimdiki dr dedi ki yumurtan zamansız büyüyo gebelik de zamansız oluşuyo. Rahim kendini hazırlarken bebek rahme yapışıp gelişemiyo tüp yapcaz dedi. Ancak tüp benim için çoook daha zor. Bi sürü evresi var. Herşeyin olumlu gittiğini varsaysak bile yine gelişimi durmayacağına dair Bi garanti mi pek sanmıyorum. Öyle işte fundim
Haa iki ay oluyo yumurta geliştirici de klomen veriyor sadece ben de bu ay incir de yaptm yine bir yumi var. Bakalım nasıl gidecek
Tedavi için klomen kullandırıyo sadece o da 5 günlük. Haricinde başka bişey kullanmadım.çok etkilemez heralde ya
Allah kuzularını sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hayırlı evlat olsunlaren güzelini yapmışsın canm. Şayet yaşasaydı ben de arka arkaya olsun 4 e kadar yolu var istiyordum
Ve sırf bu çocuk yüzünden yaşadıklarım dolayısıyla daha erken evlenmedim için çok pişmanım. Fakat nasip olmayacaksa onun da bi önemi olmazdı da.
İnşallaah Rabbim bizlere de nasip eder bigün
Öyle bişey ki insan kaybettikçe nasıl daha çok istiyor Bi bilsen.. Resmen içine köz düşüyorda gittikçe daha çok alev alev yakıyor seni
Ayy inşallah olur kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olurBen çok positif bir haberinen geldim
Dr kontrolünden çıktım minnoş yumim güzelce büyümüş rahim kalınlığı da çok güzel inşallah güzel ilerler herşey çok mutlu oldm çok şükür çok şükür çok şükür