Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Bizdede var kumbara işe yaramıştır eminim bizde 6 ay oldu hala biriktiriyoruz ne kadar biriktirirsek okadar kar
Allah bereket versin
Güzel düşünce tarzı birikim her daim iyidir ama ben bu konuda iyi değilim
Olsun şart diil
@kivircikkuala nerelerdesin kuzum gel pozitif kalalım
Kıvırcıklar iyidir yaa
Geçenlerde biz de açtık oğlumun 2 yıllık kumbarasını. 2 çeyrek parası çıktı. Yine de keşke daha önce açsaydık
Bence de yaa,işte para erise de insan kumbarada biriktirmek istiyor. Altın firladi mesela,olsun senelerce biriktirmiyoruz ya boşver

İnşaallah en yakın ve hayırlı zamanda sağlıkli evlatlar nasip etsin Allah inşaallah burası da iyi gelir

Mikan bakar mısın? Kızım mama içmeyi bıraktığında elimizde 2 mama kaldı sanırım,neyse yalan olmasın şimdi.suan 1 kaldı, öbürünü attık tabi. Bir tanesini arkadaşlardan birinin çocuğuna vericektim, hamilelik yoğunluk, olmadı bir türlü, üretim tarihi 29-08-20, STT 19/02/2022 , ben bu mamayı, zaten kullanacak durumum yok ,1-3 yaş aralığı mama
Şunu merak ediyorum,ben bu mamadan açıp kızıma denesem, muhtemelen icmicek de,şimdi kardesine özeniyor, istiyor ya deniyim dedim,2 yaşında,sence olabilir mi STT daha var da, üretim tarihi açısından, deniyim bence ya,yoksa zaten Ziyan oldu, elimdeyken deniyim diyorum
Off ne anlattım dimi? İşte ben

Son kullanma tarihi daha gelmemiş verebilirsin ama mama ihtiyacı olmayan çocuğa niye mama vermek istiyorsun. Yemek yiyorsa gerek var mı?

Allah yardımcın olsun canım benim vardır bi sebebi olanlarında
Tüp bebeği de olumsuz düşünme maddi imkanınız varsa bak ne demiş doktor zamansız yumurtluyosun rahim hazırlanmadan ondan oluyor demiş tüp bebekte zamanı ayarlayıp öylr yapıyorlar bide genetik test yapıyorlar mış embriyo halindeyken sağlıklı olanı koyuyorlarmış buda artı maliyet te varsa imkanınız sadece manevi olarak hazır değilim diyorsan öyle düşünme bide biliyosun kuzum olacak olunca ama inşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden olur yumurtanda oluyormuş bir tanr lazım zaten sen olumsuz düşünme yaşadıklarına bakınca sen çok güçlü bi insansım demekki ki Rabbim seni böyle imtihan etmiş inşallah mükafatını alırsın yakın zamanda
Kilon varmı onu ver vitamin kullan stresten uzak dur bu Çok zor biliyorum ama herşeye sebeb o yumurtalıkların için balık yağı kullan ben ameliyattan öncede kullanıyordum şimdi geri başladım 3 ay kullanman gerek çörek otu yağı kapsülü D vitamini muhakkak al folik asit veriyorlardır zaten ama b12 olan folik asit asit kullan sebze protein ağırlıklı beslenecen baklagil spor yürüyüş merdiven çıkma özellikle 2 buçuk litre su karanfil çayı günde bir bardak2 tane havanda ez sıcak suyla demle pekmez ve tahin sabah akşam eşinde sende belki yapmışsın dır kuzum bunları yinede yazayım dedim uzun oldu çok ot çöp onlara karşıyım ben artık hormonları bozuyor bence ama bu söylediklerim vitamin sonuçta

Ayy inşallah olur kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olur
Ben baya bişiler yazdım sen şimdi yapma onları yumurtlamışsın zaten stres yapma sadece relax folik asitini iç doktor ne diyorsa şuan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…