Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Amin inşallah canm benim
Folik vermediler bana ya öncekilerde kullanmıştım.. Balık yağı alayım diyorum eşim aldırmıyor ne gerek var diye.. Kilom vbiraz var ama veremiyorum bana özelden atarmısın markaları
Ayy inşallah olur kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olur
Ben baya bişiler yazdım sen şimdi yapma onları yumurtlamışsın zaten stres yapma sadece relax folik asitini iç doktor ne diyorsa şuan o
İnşallaah kuzum inşallah artık mutlu oldum ya Bi günde 4 mm büyümüş kerata rahim kalınlığı da çok iyi Allah büyük inşallah bu defa kolaylaşır

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ocean mummy tavsiye ediyordu benim doktorum herkese. Doğumdan sonra bile kullandım içeriği temiz bi araştır istersen

Sen bu ay bi normal dene inşallah olur diyelim olmadı ben sana yazarım markalarını kullanman gerekenleri sen bu ayı iyi değerlendir

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Ocean mummy tavsiye ediyordu benim doktorum herkese. Doğumdan sonra bile kullandım içeriği temiz bi araştır istersen
Folik asit mi Bi bakayım canm sağolasın daha yumurta takip ediliyor kuzum nasip bakalm
Sen bu ay bi normal dene inşallah olur diyelim olmadı ben sana yazarım markalarını kullanman gerekenleri sen bu ayı iyi değerlendir
İyi görürse Dr toplamak için çağırcak. İyi görmezse de eşiim başka Bi yere gitcek sanırım değerlendiremeyiznasip bakalm

Omega 3 takviyesi folik asit de var içinde.
Ay hadi inşallah vesile olsun da tutunsun sana sımsıkı

Olsun olacak olunca olunca olur (çok kafiyeli oldu burda dursun bu) ama gerçekten şaka bi yana ben kendim deneyimledim stres etkiliyor herşeyi artık oluruna bırak insan alışıyor çünkü bi süre sonra bir gün ilişki olur onda tutar her gün yaparsın tutmaz ne güzel yumurtlamışsın doktor iyi demiş inciri ye ama çok değil günde bir tane incir bir tane havuç avokado bide böl yarım yarım ye ceviz fındık fıstık bide

Ay inşaallah yaa çok sevinirim çok çok şükür
Sağol kuzum
Ne gündü ama.
Bebeklerin aşısı, ateşlerleler, huysuzluklar
Ah yaa Allah ki kolaylık versin, sağlıkli büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…