Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Allah yardımcın olsun canım benim vardır bi sebebi olanlarında
Tüp bebeği de olumsuz düşünme maddi imkanınız varsa bak ne demiş doktor zamansız yumurtluyosun rahim hazırlanmadan ondan oluyor demiş tüp bebekte zamanı ayarlayıp öylr yapıyorlar bide genetik test yapıyorlar mış embriyo halindeyken sağlıklı olanı koyuyorlarmış buda artı maliyet te varsa imkanınız sadece manevi olarak hazır değilim diyorsan öyle düşünme bide biliyosun kuzum olacak olunca ama inşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden olur yumurtanda oluyormuş bir tanr lazım zaten sen olumsuz düşünme yaşadıklarına bakınca sen çok güçlü bi insansım demekki ki Rabbim seni böyle imtihan etmiş inşallah mükafatını alırsın yakın zamanda 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kilon varmı onu ver vitamin kullan stresten uzak dur bu Çok zor biliyorum ama herşeye sebeb o yumurtalıkların için balık yağı kullan ben ameliyattan öncede kullanıyordum şimdi geri başladım 3 ay kullanman gerek çörek otu yağı kapsülü D vitamini muhakkak al folik asit veriyorlardır zaten ama b12 olan folik asit asit kullan sebze protein ağırlıklı beslenecen baklagil spor yürüyüş merdiven çıkma özellikle 2 buçuk litre su karanfil çayı günde bir bardak2 tane havanda ez sıcak suyla demle pekmez ve tahin sabah akşam eşinde sende belki yapmışsın dır kuzum bunları yinede yazayım dedim uzun oldu çok ot çöp onlara karşıyım ben artık hormonları bozuyor bence ama bu söylediklerim vitamin sonuçta
Amin inşallah canm benim 🤗
Folik vermediler bana ya öncekilerde kullanmıştım.. Balık yağı alayım diyorum eşim aldırmıyor ne gerek var diye.. Kilom vbiraz var ama veremiyorum 😶bana özelden atarmısın markaları
Ayy inşallah olur kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olur 🤲🏻🤲🏻🤗🤗🤗🥳
Ben baya bişiler yazdım sen şimdi yapma onları yumurtlamışsın zaten stres yapma sadece relax folik asitini iç doktor ne diyorsa şuan o🤗🤗🤗💞💞
İnşallaah kuzum inşallah artık mutlu oldum ya Bi günde 4 mm büyümüş kerata rahim kalınlığı da çok iyi Allah büyük inşallah bu defa kolaylaşır🤗

Folik vermediler bana ya öncekilerde kullanmıştım.. Balık yağı alayım diyorum eşim aldırmıyor ne gerek var diye.. Kilom vbiraz var ama veremiyorum 😶bana özelden atarmısın markaları

İnşallaah kuzum inşallah artık mutlu oldum ya Bi günde 4 mm büyümüş kerata rahim kalınlığı da çok iyi Allah büyük inşallah bu defa kolaylaşır🤗
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Ocean mummy tavsiye ediyordu benim doktorum herkese. Doğumdan sonra bile kullandım içeriği temiz bi araştır istersen

Sen bu ay bi normal dene inşallah olur diyelim olmadı ben sana yazarım markalarını kullanman gerekenleri sen bu ayı iyi değerlendir 🤗🤗

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah 😍
Ocean mummy tavsiye ediyordu benim doktorum herkese. Doğumdan sonra bile kullandım içeriği temiz bi araştır istersen
Folik asit mi Bi bakayım canm sağolasın 🤗daha yumurta takip ediliyor kuzum nasip bakalm
Sen bu ay bi normal dene inşallah olur diyelim olmadı ben sana yazarım markalarını kullanman gerekenleri sen bu ayı iyi değerlendir 🤗🤗
İyi görürse Dr toplamak için çağırcak. İyi görmezse de eşiim başka Bi yere gitcek sanırım değerlendiremeyiz😐nasip bakalm

Folik asit mi Bi bakayım canm sağolasın 🤗daha yumurta takip ediliyor kuzum nasip bakalm

İyi görürse Dr toplamak için çağırcak. İyi görmezse de eşiim başka Bi yere gitcek sanırım değerlendiremeyiz😐nasip bakalm
Omega 3 takviyesi folik asit de var içinde.
Ay hadi inşallah vesile olsun da tutunsun sana sımsıkı 😍

Olsun olacak olunca olunca olur (çok kafiyeli oldu burda dursun bu🤣) ama gerçekten şaka bi yana ben kendim deneyimledim stres etkiliyor herşeyi artık oluruna bırak insan alışıyor çünkü bi süre sonra bir gün ilişki olur onda tutar her gün yaparsın tutmaz ne güzel yumurtlamışsın doktor iyi demiş inciri ye ama çok değil günde bir tane incir bir tane havuç avokado bide böl yarım yarım ye ceviz fındık fıstık bide 🤗🤗

Ben çok positif bir haberinen geldim 🤣
Dr kontrolünden çıktım minnoş yumim güzelce büyümüş rahim kalınlığı da çok güzel inşallah güzel ilerler herşey çok mutlu oldm çok şükür çok şükür çok şükür:21:
Ay inşaallah yaa çok sevinirim 🙂 çok çok şükür 🤲
Sağol kuzum 😍
Ne gündü ama.
Bebeklerin aşısı, ateşlerleler, huysuzluklar 🤣
Ah yaa Allah ki kolaylık versin, sağlıkli büyüsünler🤲🥰🥰

02b2af96111050de0444dcff5332b47d.gif
O zaman dans :KK73:
Oh oh yandan yandan:KK70:

X