Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kumbara acicam bugün, nerdeyse 1 sene olacak, paranın değeri de gitti, 500 TL anca çıkar tahminim, oğlum için almıştım hamilelikte, onun paraları. Kızıma da aynı şekilde yaptım. Kumbara küçük alınmalı bence ya, paranın değeri gidiyor, ama işte kumbara da hoşuna gidiyor insanın .kocaman almışım,sanki dolacaktı, hatta foto çekeyim

Eklentiler

• 16367831851185601101315341587103.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 25
Jou Hamiş hanım beğenip gittiniz gel pozitif olalım sende katıl bu pozitifler kervanına
Teşekkür ederim etiket ettiğiniz için çok güzel anlamlı bi topik olmuş herşey gönlünüzce olsun ben de pozitifimdir baya enerjik insanımdır bu hamişken benim enerjimi düşürmedi değiill üstümde hep halsizlik ister istemez durduk yere ağlıyorum hiç değildim böyle

Bizdede var kumbara işe yaramıştır eminim bizde 6 ay oldu hala biriktiriyoruz ne kadar biriktirirsek okadar kar

Arada girer çıkarsın enerji depolarsın

Güzel düşünce tarzı birikim her daim iyidir ama ben bu konuda iyi değilim

Geçenlerde biz de açtık oğlumun 2 yıllık kumbarasını. 2 çeyrek parası çıktı. Yine de keşke daha önce açsaydık

Doğru diyosun hiç olmasa tüp yaparsın ya da başka şeyler hamile kalma şansın olursa doğurursunda. Ama böyle evet gerçekten çok daha zor.. Tam oldu diye seviniyon 9 hafta oluyo gidiyon bebek altıncı haftada kalmış. Hiç bir çare de bulamıyorsun. Belki de gerçekten olmayacak.. Nasip uğraşıyoruz bakalm
Yaaa geçmiş olsun bir an önce inşallah yeniden hamiş kalırsın ve sağlıklı a gelir kucağına
Rabbim hakkında hayırlısını versin vardır vakti zamanı
Amin canm Allah razı olsun
Yaaaa afferin sana kız erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ehehehhesen ikisinde de başarılısın ama inşallah 3.de yüzün gülecek Allahn izniyle çok çok iyi yapmışsın. Ben 22 yaşında üniye başladm okul okul diye delirirken. Millet o yaşta 2.çocuğunu büyütüyordu. Orta okuldan sonra kız kısmı diye okutmadılar beni.18 yaşımda açıktan lise okudum 22 de de üni kazandım 2 yıllık.sonra dgs ile 4 e tammladm. 28 de de evlendim. Şimdi çok pişmanım keşke dörde tamamlamasaydım önlisans kalsaydı da evlenmiş olsaydım diye. Ama nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…