Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Tekrardan günaydın kızlar

Eklentiler

• images (33).jpeg
    images (33).jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 22
Kumbara acicam bugün, nerdeyse 1 sene olacak, paranın değeri de gitti, 500 TL anca çıkar tahminim, oğlum için almıştım hamilelikte, onun paraları. Kızıma da aynı şekilde yaptım. Kumbara küçük alınmalı bence ya, paranın değeri gidiyor, ama işte kumbara da hoşuna gidiyor insanın .kocaman almışım,sanki dolacaktı, hatta foto çekeyim

Eklentiler

• 16367831851185601101315341587103.jpg
    16367831851185601101315341587103.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 25
Jou Jou Hamiş hanım beğenip gittiniz gel pozitif olalım sende katıl bu pozitifler kervanına :KK70::KK6:
Teşekkür ederim etiket ettiğiniz için 🤗 çok güzel anlamlı bi topik olmuş herşey gönlünüzce olsun ben de pozitifimdir baya enerjik insanımdır bu hamişken benim enerjimi düşürmedi değiill 🤭 üstümde hep halsizlik ister istemez durduk yere ağlıyorum hiç değildim böyle 🤣

Kumbara acicam bugün, nerdeyse 1 sene olacak, paranın değeri de gitti, 500 TL anca çıkar tahminim, oğlum için almıştım hamilelikte, onun paraları. Kızıma da aynı şekilde yaptım. Kumbara küçük alınmalı bence ya, paranın değeri gidiyor, ama işte kumbara da hoşuna gidiyor insanın .kocaman almışım,sanki dolacaktı, hatta foto çekeyim
Bizdede var kumbara işe yaramıştır eminim 🤩 bizde 6 ay oldu hala biriktiriyoruz ne kadar biriktirirsek okadar kar 🤗

Teşekkür ederim etiket ettiğiniz için 🤗 çok güzel anlamlı bi topik olmuş herşey gönlünüzce olsun ben de pozitifimdir baya enerjik insanımdır bu hamişken benim enerjimi düşürmedi değiill 🤭 üstümde hep halsizlik ister istemez durduk yere ağlıyorum hiç değildim böyle 🤣
Arada girer çıkarsın enerji depolarsın :KK39::KK70:

Güzel düşünce tarzı birikim her daim iyidir :KK9: ama ben bu konuda iyi değilim:KK70:

Geçenlerde biz de açtık oğlumun 2 yıllık kumbarasını. 2 çeyrek parası çıktı. Yine de keşke daha önce açsaydık

Amin Allah razı olsun 🤲 çok üzüldüm 😔 kaybetmiş olmanın acısı, hiç olmamasından çok çok daha zordur 😔 Allah'ım yardımcın olsun, tüp bebek ilk denicen o zaman anladığım kadarıyla.? Yumurta rezervin azalıyor ve yaşadıklarından ötürü, zaman kaybetmeden dene tüp bebeği, hani kayıplar olmasa beklenir de 😔 senin tam sorununu da bulamamışlar 😔
Doğru diyosun 😔hiç olmasa tüp yaparsın ya da başka şeyler hamile kalma şansın olursa doğurursunda. Ama böyle evet gerçekten çok daha zor.. Tam oldu diye seviniyon 9 hafta oluyo gidiyon bebek altıncı haftada kalmış. Hiç bir çare de bulamıyorsun. Belki de gerçekten olmayacak.. Nasip uğraşıyoruz bakalm
2 kez düşük yaptım biri kürtajla alındı diğeri geçen ay kendiliğinden düştü kimyasal diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntım yok genetik test verdik bu sırada deneyebilirsiniz tekrar dedi doktorum ovulasyonla takip yaptım yumurtlama ve çatlama değerlendirildi 17 günün geçmesini bekliyorum yapacağım bebe uykusuz gecelere hazırım çünkü uyku sevmiyorum :spor::KK70:
Yaaa geçmiş olsun 😔bir an önce inşallah yeniden hamiş kalırsın ve sağlıklı a gelir kucağına 🤲🏻
Rabbim hakkında hayırlısını versin vardır vakti zamanı:KK37:
Amin canm Allah razı olsun ♥️
19 da evlendim anneme kalsa vermeyecekti hemen hiç ne mutfağa girmişliğim vardı ne temizlik bir iki sene alışsın öyle demişti benim eşim kamu personeli misafirhanelerde falan sürünüyordu aklıma girdi evimizde yatar kalkarım şöyle böyle :KK70:derken evlenmişiz ilk bir sene istemedim gezdik tozdukbir buçuk seneye doğru hamile kalmışım haberim yok bir sürü temizlik her gün nargile derken öğrendim gurbetteyim eşimden başka kimsem yok mutfağı temizleyim dedim biraz fazla ayakta kaldım ve ağır kaldırınca biraz kanamam geldi akşama doktoruma gittik direk kürtaja aldı değerim falan düşünce sonra bi 7 8 ay ara verdik daha sonra 3 ay evimden eşimden ayrı kaldım annemlere gittim buralar sıcak olunca geldim evime tekrar denemelere başladık tekrar hamile kaldım ama çok erken öğrendik o sırada anneannem vefat etti aşırı üzüldüm memlekete gittik 8 saat yol ne kadar kendi arabanla da gitsen insan yoruluyor cenaze falan derken biraz kahverengi akıntım olmaya başladı memleketteyken dedik yerleşme kanaması 4 5 gün sonra kan verdim 13.34 çıktı 2 gün sonra 25.8 çıktı gayet iyi hafta işi tekrar kan verecektim ki kahverengi lekelenme tekrar geldi sonra kırmızıya döndü oradaki doktoruma gittik kan verdim düşmeye başlamış sonra kendiliğinden pıhtı şeklinde düştü çoğu arkadaşım kimyasal gebelik yaşamışsın diyor doktorum öyle birşey demedi ama bende kimyasal gibi düşündüm dedi doktorum denemeye başlayın tekrar herhangi bir sıkıntın yok ovulasyonla takip yaptım değerlendirmeler bitti sonucu bekliyoruz benim yaşadığım hiçbirşey benden kötü durumda olan insanlar var benim halime binlerce kez şükür rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin inşallah uzun oldu kusura bakmayın:KK48:
Yaaaa afferin sana kız 🤣erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır ehehehhe🤣🤣🤣sen ikisinde de başarılısın ama inşallah 3.de yüzün gülecek Allahn izniyle 🤗🤗çok çok iyi yapmışsın. Ben 22 yaşında üniye başladm okul okul diye delirirken. Millet o yaşta 2.çocuğunu büyütüyordu. Orta okuldan sonra kız kısmı diye okutmadılar beni.18 yaşımda açıktan lise okudum 22 de de üni kazandım 2 yıllık.sonra dgs ile 4 e tammladm. 28 de de evlendim. Şimdi çok pişmanım keşke dörde tamamlamasaydım önlisans kalsaydı da evlenmiş olsaydım diye. Ama nasip işte 🤗

X