Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ben onu sürsem yıkayamam bitlenirim🤣
Bit temizlemek daha zor vazgeçtim dökülsün yenisi çıkar 🤣🤣
Çıkmazsa peruk var olmadı saç ektiririz🤣
Yarım saat kafan tutucan tabi bide yağ olduğu için çok yağlı 🤣 temizleyene kadar canım çıktı bencede boşver😂
Bende var ama siyah🤦🏼‍♀️ sarı saçlıyım ben🤣

Yarım saat kafan tutucan tabi bide yağ olduğu için çok yağlı 🤣 temizleyene kadar canım çıktı bencede boşver😂
Bende var ama siyah🤦🏼‍♀️ sarı saçlıyım ben🤣
Bendeki canavarlarla o yarım saat olur sana 48 saat🤣
Hindistan cevizi yagi çok güzel uzatıyor saçı ama. Duştan sonra da argan yağı sürünce kırılmalar epey azalıyor.

Dax supergo varya şu çok övdükleri ondan sipariş verdim zor arınıyormuş umarım bende temizleyebilirm yoksa dediğin gibi bitlenecemm:KK53::KK70:
Saçına hiç su vurmadan şampuanlayınca da arınıyor 😁
Ama onun zaten arınmaması lazım diye duymuştum yıllar önce. Şampuan saçın yağ dengesini bozuyor ya

Dax supergo varya şu çok övdükleri ondan sipariş verdim zor arınıyormuş umarım bende temizleyebilirm yoksa dediğin gibi bitlenecemm:KK53::KK70:
Nane yağı da sürebilirsin saç derine, kan akışını hızlandırıyo ve hafif yakıcı etkisiyle ayda 4-5 cm uzama vaadediliyor, bende etkili olmuştu🙃
Dax da baya etkili saç uzamasında ama çokkk pahalılaştı. 1 sene önce falan 100 tlydi suan ne kadardır kimbilir

Bendeki canavarlarla o yarım saat olur sana 48 saat🤣
Hindistan cevizi yagi çok güzel uzatıyor saçı ama. Duştan sonra da argan yağı sürünce kırılmalar epey azalıyor.
Ya ben uzun saçı hiç sevmiyorum o yüzden bırakayım hemen😂 aman saçımızı yağlaya yağlaya bir hal olduk🤣

Nane yağı da sürebilirsin saç derine, kan akışını hızlandırıyo ve hafif yakıcı etkisiyle ayda 4-5 cm uzama vaadediliyor, bende etkili olmuştu🙃
Dax da baya etkili saç uzamasında ama çokkk pahalılaştı. 1 sene önce falan 100 tlydi suan ne kadardır kimbilir
Nane yağını hiç duymadım şu daxı kullanayım memnun kalmazsam onu denerim ben 83 tlye aldım trendyol süper indiriminden:halay:

Demin burda birine de önerdim de bi kendim alamadım bebiş için sürekli vitamin takviyeleri ne para verdiğim için perfectil diye bişey ondan alacam 3 ay kullanılıyor muş biraz pahalı ama

Ayy sallarken ikisine de kız deyinde garibanın yüzü gülsün 😂😂
Erkek olduğunu düşünürsem yorum yapmicam🤣
Kız gibi gelirse söylerim o zaman🤣

Mahi biliyor musun ben ikizlerin cinsiyetlerini 11.haftada öğrenmiştim.
Doktor ikisi de kız demişti. Ben ikisinin de kız olmasını istiyordum ama bu şansla kesin ikisi de erkek olur demistim.
11.hafta çok erken diye inanmadım zaten kız olduklarına. 13, 16, 20, 24.haftalarda tekrar tekrar sormuştum adam en son kız işte neden inanmıyorsun demişti.
Doğum yaptım ikisi de kız mı diye sordum ilk🤣
Düşün nasıl inandıysam erkek olacaklarına 🤣

Günaydınlar hatunlar🤣 biz bugün hastayiz kara kizimla
Geçmiş olsun, önemli bı şey yok inşaallah
Günaydın hanımlaarrrr aslında abla mı desem her birinize sizden küçüğüm 😂
Hepinize hayırlı cumalar Allah gönlünüze göre versin ablalarım 🤩
Amin sağol , bence 15 yaşa kadar deme😃
Uykusuz ve açım, hiç pozitif hissetmiyorum o yüzden 😒
Ay yaa :KK43: ben dün uyudum çok şükür 🤲 çok iyi anlıyorum, seninkiler kaç yaşında?
Hayatta hep pozitifim negatif düşünceler negatiflik getirir. Çok şükür hayatımda da sorun yok 🙈
Çok şükür 🤲 hoş geldin 😍
Kızlar nasılsınız napıyorsunuz sıkıldım konuşunn:KK35:
tumblr_n6jyqmbsp11sf9lszo7_400.gif
Bir bütün Nestle sütlü çikolata 🍫 yedim az önce 😬

Geçmiş olsun, önemli bı şey yok inşaallah

Amin sağol , bence 15 yaşa kadar deme😃

Ay yaa :KK43: ben dün uyudum çok şükür 🤲 çok iyi anlıyorum, seninkiler kaç yaşında?

Çok şükür 🤲 hoş geldin 😍

Bir bütün Nestle sütlü çikolata 🍫 yedim az önce 😬
2,5 ve 5 😁

X