- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Kesin bizimkiler diyecek, uğraşma öyle şeylerleBilen varsa doğrusunu söylesin çok seviyordum bende hafif hafif çıkan dumanı kokusunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bizimkiler diyecek, uğraşma öyle şeylerleBilen varsa doğrusunu söylesin çok seviyordum bende hafif hafif çıkan dumanı kokusunu
Gel gel hoşgeldinNegatiflerin girmesi yasak mıgelmeyek mi yane
EvetTütsü bu çubuk şeklinde yakılan, güzel kokulu olan şeyler değil mi
Öyle bi başlık düşünmedim diil ama gel tabi ki, bi şartla , pozitif olacaksan gel evleneceksen gellllNegatiflerin girmesi yasak mıgelmeyek mi yane
İlk cümleden sonra heyecanlanan ben , devamını okucam şimdiBan yemeden anlatmaya çalışayım.
Her tütsünün farklı çekim gücü var. Birkaç tütsü var mesela onları yakarsan pozitif çekersin, reyhan misk tütsüsü gibi. Onları yakinca ortamda yumuşak, pozitif enerji artmaya başlar. Sebebi bu.
Bazıları da negatif bir alan oluşturur, negatifi çeker. Yakinca başına agri girer, gözlerin bulanık görür, kalbine ağırlık çöker. Bunları görürseniz yakmayın.
Şu da var. Eger ki yakan kişinin enerji alanı temizse olaylar böyle olur. Yani iyi tütsü iyi yönde, kötü tütsü kötü yönde etkiler.
Ama yakan kişinin enerji alanı temiz değilse, Tütsülerden her türlü kötü etkilenir. Başta iyi gelir gibi olsa bile geçici iyi olur, sonra daha kötü olur.
Çok iyi anladım , çok teşekkür ederiz, almicam ben kesin kararımBan yemeden anlatmaya çalışayım.
Her tütsünün farklı çekim gücü var. Birkaç tütsü var mesela onları yakarsan pozitif çekersin, reyhan misk tütsüsü gibi. Onları yakinca ortamda yumuşak, pozitif enerji artmaya başlar. Sebebi bu.
Bazıları da negatif bir alan oluşturur, negatifi çeker. Yakinca başına agri girer, gözlerin bulanık görür, kalbine ağırlık çöker. Bunları görürseniz yakmayın.
Şu da var. Eger ki yakan kişinin enerji alanı temizse olaylar böyle olur. Yani iyi tütsü iyi yönde, kötü tütsü kötü yönde etkiler.
Ama yakan kişinin enerji alanı temiz değilse, Tütsülerden her türlü kötü etkilenir. Başta iyi gelir gibi olsa bile geçici iyi olur, sonra daha kötü olur.
Ayy çok teşekkür dinlendiğim program da da böyle şeyler anlattılar ben tam ifade edemedim hepsi değil ama bazısı zararlı diye bende korkup hiç bidaha kullanmadımBan yemeden anlatmaya çalışayım.
Bence de sen de kullanma, aldım o havayı senden. Zaten acabalarla daha da kötü etki eder kanımcaAyy çok teşekkür dinlendiğim program da da böyle şeyler anlattılar ben tam ifade edemedim hepsi değil ama bazısı zararlı diye bende korkup hiç bidaha kullanmadım
Bak sen ne yap iyisi kaya tuzu varya yemekler de felanda onu kullan doğal olduğu için duşta bi maşrafa suya kat erisin iki omuzundan dök başına değirme bide yatak odasına komidinlere küçük kavanozlara biraz kaya tuzu üstüne su ayda bir değiş çok faydalı sağlık açısındanda sirke bide doğal ev yapımı sirke yapıp kullanıyorum ben vileda suyuna kat toz alacan aynaları felan onla sil hiç bi zararı yok bildiğim fayasından başkaÇok iyi anladım , çok teşekkür ederiz, almicam ben kesin kararım
Yok kuzum kullanmıyorum zaten tuz sirke onlarla bide dua Bakara suresini çok dinlerim eğer kendimi bırakayım çok çabuk anksiyete olduğu için negatifleşiyorumBence de sen de kullanma, aldım o havayı senden. Zaten acabalarla daha da kötü etki eder kanımca
HoşbuldukGel gel hoşgeldin
Ahahaha o negatifleşenin totosuna tekmeÖyle bi başlık düşünmedim diil ama gel tabi ki, bi şartla , pozitif olacaksan gel evleneceksen gellll
Anksiyete mi ne, kesin bende de vardır da emzirme döneminden sonra gidicem, ilaç kullanicam, zindan gibi yaşama sebebim de yok hee, boş yere takıntı, huzursuzluk ama geride kaldı yeni yıla pozitif giricem ki şimdi de öyleyim Allah şifa versin, iyileşYok kuzum kullanmıyorum zaten tuz sirke onlarla bide dua Bakara suresini çok dinlerim eğer kendimi bırakayım çok çabuk anksiyete olduğu için negatifleşiyorum
bi tane kitap okuyorum ama bitmedi 15 gündür hızlı da okurum ama bu yavaş ilerliyornelluniverso bu arada napiyosun? Nasıl gidiyor anlatır mısın biraz?
Nick iniz çok hoş mistik filmleri çağrıştırıyorbi tane kitap okuyorum ama bitmedi 15 gündür hızlı da okurum ama bu yavaş ilerliyor
yürüyüş, eğitim falan derken çok çabuk akşam oldu . daha bitiremedim ve yine kk ya girdim :)))
sizler nasılsınız, en son kişisel gelişimle ilgili planınız vardı değil mi?
Teşekkürler ama almıyım2 yaş ve 3 ay
Sen halledersin valla,o ışığı görüyorum
evett bayılırım zaten, ilgim var biraz tarihi yada dini gizemli konulara . özellikle de mumyalı , geçmiş zaman konulu filmler falan çok severimNick iniz çok hoş mistik filmleri çağrıştırıyor
İyi yapıyorsun,ne güzel. Ben aynı, o plan olmadı ama onun yerine enerji toplamaya karar verdim. Enerjim,ruhum iyi olduğunda planlı denemelere devam edicem.moral/motivasyon olsun hayırlısıylabi tane kitap okuyorum ama bitmedi 15 gündür hızlı da okurum ama bu yavaş ilerliyor
yürüyüş, eğitim falan derken çok çabuk akşam oldu . daha bitiremedim ve yine kk ya girdim :)))
sizler nasılsınız, en son kişisel gelişimle ilgili planınız vardı değil mi?