Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kaç yaşındasn ki 👀
Şu soruyu görünce aklıma hep bu geliyor ehehee

s-80087935a0992231dc8b67354c1dac489ce6c90f.jpg

okula gidip gelmekle ve ders çalışmakla cebelleşiyorum sıkıcı ve yorucu şuan bulunduğum yaş…
Bir de ayrılık yaşadım onun verdiği depresiflik var 😢
Ahh bi kaç yıl sonra ne küçük şeyleri dert etmişim öyle dersin, dersleri bile özlersin ve sana kötü bi haberim var 20 den sonrası uçuyor resmen bi bakıyorsn 25 olmuşsn 🥺🥲

Tünaydıın
Ben mesaiye 6'da başladım bugün. Dünkü aşının huysuzluğu var bebelerde. Biri 11'de uyudu diğerini az önce zorla uyuttum. Kendim de yatağa serildim şimdi. Çamur gibi bi kahve içem de kendime gelen 🤣
20 yaşında olmak nasıl bi duygu biraz anlatsana 🥲
Biz unuttuk da nasıl olduğunu 🤣
okula gidip gelmekle ve ders çalışmakla cebelleşiyorum sıkıcı ve yorucu şuan bulunduğum yaş…
Bir de ayrılık yaşadım onun verdiği depresiflik var 😢
Dün 30 yaşıma girdim.
Keşke 20'ye girseydim.
Öğrenciliğimi o kadar çok özledim ki 😓

Ahh bi kaç yıl sonra ne küçük şeyleri dert etmişim öyle dersin, dersleri bile özlersin ve sana kötü bi haberim var 20 den sonrası uçuyor resmen bi bakıyorsn 25 olmuşsn 🥺🥲
Bi bakıyorsun 36 olmuşsun🙄

Tünaydıın
Ben mesaiye 6'da başladım bugün. Dünkü aşının huysuzluğu var bebelerde. Biri 11'de uyudu diğerini az önce zorla uyuttum. Kendim de yatağa serildim şimdi. Çamur gibi bi kahve içem de kendime gelen 🤣

Biz unuttuk da nasıl olduğunu 🤣

Dün 30 yaşıma girdim.
Keşke 20'ye girseydim.
Öğrenciliğimi o kadar çok özledim ki 😓
30 mu dün mü :olamaz: iyi ki doğdun Nosking Nosking eşinle bebeklerinle nice musmutlu güzel yaşlara inşallah Canm 🥳💜🎉🥂🎂🎂🎂

Bi bakıyorsun 36 olmuşsun🙄
Geçiyor zaman işte 😓 ben 25 yaş krizine giriyorm arada sanki bundan sonra ne görcem ne yaşayacağım ki diom gözerim faln doluyor 😀🥺 hele bide yaşlanan eskiden hayranlıkla izlediğim filmlerin dizilerin oyuncuların yaşlandığını görünce daha bi kötü oluyorum

X