Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kuzum o ne işe yarıyormuş :KK64:
Saç ve tırnaklara iyi geliyormuş canım trendyolda baktım ordada ne çok çeşit var hangisi orijinal hangisi sahte belli değil bide 3 ay kullanıması gerektiği yazıyor hangi birini alacağımı şaşırdım bende 😅bebiş olayı için aklımda olan başka ürünler var yine burda duyduğum onlarda 3 aylık kullanılacak ona 300 lira ver buna 500 ver bıktım almadım ama aklımda kalıyorlar

Saç ve tırnaklara iyi geliyormuş canım trendyolda baktım ordada ne çok çeşit var hangisi orijinal hangisi sahte belli değil bide 3 ay kullanıması gerektiği yazıyor hangi birini alacağımı şaşırdım bende 😅bebiş olayı için aklımda olan başka ürünler var yine burda duyduğum onlarda 3 aylık kullanılacak ona 300 lira ver buna 500 ver bıktım almadım ama aklımda kalıyorlar
Anladım kuzumm:spor:

selam kızlar 🥰 benee butun gün temızlık yaptım sımdı adacayı ıle bıde tütsüleyiiiip tüüüm negatiflikleri ataraktan devamke😍😂
Ayy miss ne güzell şimdi otur bi keyif kahvesi yap canım 🥳yarın bende bi büyük bi temizlik yapayım diyorum zaten düzen olmayınca negatiflikler birikiyor kız bide tütsüyü bende seviyordum takip ettiğim bi program var tütsü iyi değil felan dediler kullanamıyorum 🥺

Ayy miss ne güzell şimdi otur bi keyif kahvesi yap canım 🥳yarın bende bi büyük bi temizlik yapayım diyorum zaten düzen olmayınca negatiflikler birikiyor kız bide tütsüyü bende seviyordum takip ettiğim bi program var tütsü iyi değil felan dediler kullanamıyorum 🥺
Tütsüyü iyi hatırlattiniz arkadaşlar 😃😃 2 hafta tütsü bakarım netten 🤣🤣

Aaa boşver nedenini duyarsam iyi gelmez, araştırıcam netten

Tütsüyü iyi hatırlattiniz arkadaşlar 😃😃 2 hafta tütsü bakarım netten 🤣🤣
Ayy bilmiyorum ne kadar doğru kayıt dışı diye bi program var onu takip ediyorum tütsü sanılanın aksine negatiflikleri çeker diyorlar dı bende bidaha almadım çeşidine göre değişiyor mu bilemem

X