- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Bereket versin buna da şükürHayatın akışına nasıl kapıldıysan Artk
İyi bari hatırlayanlar olmuş
Teşekkür ederim canım ❤Doğum günün kutlu olsun o zaman nice mutlu yaşlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereket versin buna da şükürHayatın akışına nasıl kapıldıysan Artk
İyi bari hatırlayanlar olmuş
Teşekkür ederim canım ❤Doğum günün kutlu olsun o zaman nice mutlu yaşlara
Eşinle kızlarınla musmutlu hayırlı ömürlerin olsun canımBereket versin buna da şükür
Teşekkür ederim canım ❤
Hayatta hep pozitifim negatif düşünceler negatiflik getirir. Çok şükür hayatımda da sorun yokSelam kızlar, hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi
Ayy valla ben kuş yuvası gibi olan saçlarımı düzleştiriyorum an itibari ile su değmeye görsün hemen bonus gibi oluyor lar,Kızlar nasılsınız napıyorsunuz sıkıldım konuşunn
Ayy bizde akşam arkadaşa gidicez bende düzleştirsem mi maşalasam mı kendi saçımla mı gitsem kararsız kaldımAyy valla ben kuş yuvası gibi olan saçlarımı düzleştiriyorum an itibari ile su değmeye görsün hemen bonus gibi oluyor lar,
Aslinda özünde möhtesem hatundurBeni pozitif bulmazlar genelde. negatif enerji yayıyormuşum
Hayatimda ilk defa saclarim upuzun oluverdiAyy valla ben kuş yuvası gibi olan saçlarımı düzleştiriyorum an itibari ile su değmeye görsün hemen bonus gibi oluyor lar,
Hangisinin en çok yakıştığını bilmiyorum ama maşalı saça bayılırımAyy bizde akşam arkadaşa gidicez bende düzleştirsem mi maşalasam mı kendi saçımla mı gitsem kararsız kaldım
Ben ilk buraya üye olduğumda bu profil mesaj yerinin ne olduğunu bilmiyordum burası ne yazmıştım calci de beni erkek zannetmişti ünanmamıştı çoğu bana bende instagram adresimi söylemiştimAslinda özünde möhtesem hatundur
Benim önceki gebelikte saçlarım bi azaldı sanki ya sende nasıl oldu o iş maşallahHayatimda ilk defa saclarim upuzun oluverdi
Gebeliğe borçluyum
2019 ocakta küt kestirmistim ozamandan bu yana uçlardan bile aldırmadım .çok şükür cok kırık dokukte yok
Sadece diyete girdiğim dönemlerde hemen kırılmaya başlıyor.
Sağol canımEşinle kızlarınla musmutlu hayırlı ömürlerin olsun canım
Ahh mahidevranımm senin için maşa yapacağımHangisinin en çok yakıştığını bilmiyorum ama maşalı saça bayılırım
Benim de avuç avuç dökülüyor şu an. Duşa girdiğimde kafamdan çıkan yılanlarla kedi yapılır.Benim önceki gebelikte saçlarım bi azaldı sanki ya sende nasıl oldu o iş maşallah
Ben her gün yaparım üşenmedenAyy ne güzel mahidevranım diyorsun ama Allah aşkına Aslı de Mahidevran yazmak çok uzuuuuuunAhh mahidevranımm senin için maşa yapacağım
Peki Aslıcığıım nasıl istersenBen her gün yaparım üşenmedenAyy ne güzel mahidevranım diyorsun ama Allah aşkına Aslı de Mahidevran yazmak çok uzuuuuuun
O ne güzel tabir öyle aynen bende elimi saçıma bir atıyorum hoop teller doluyor hindistan cevizi yağı da işe yaramadı zatenBenim de avuç avuç dökülüyor şu an. Duşa girdiğimde kafamdan çıkan yılanlarla kedi yapılır.
Kel kalcam diye korkuyorum
Bende hep öyle derim ama bir türlü kel kalamadımBenim de avuç avuç dökülüyor şu an. Duşa girdiğimde kafamdan çıkan yılanlarla kedi yapılır.
Kel kalcam diye korkuyorum
Seviyorum seniPeki Aslıcığıım nasıl istersen