Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ayy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın😫

Ayy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın😫
Ahah şimdiden mi başladılar kıskançlığa:KK70:
Yoğun bir sabah geçirmişsin, oğluna geçmiş olsun canım ufak caplı macera yaşamış bıdık

Negatifliğim ile boğacağım sizi :KK70:
Günaydın Calci,
Seni görünce aklıma kitap geliyor:KK70:
Yeni aldığım bebekler: Doğan Cüceloğlu-Savaşçı ve İçimizdeki Çocuk(cok methedildi, bu zamana dek niye okumadıysamo_O)
Beyhan Budak-Kendine İyi Davran Güzel İnsan
Nasıl güzel seçimler değil mi? Okudun mu:KK54:

Ahah şimdiden mi başladılar kıskançlığa:KK70:
Yoğun bir sabah geçirmişsin, oğluna geçmiş olsun canım ufak caplı macera yaşamış bıdık
Valla çok fena olacaklar bunlar şimdiden diyorum😂😂
Ayy çok sağol canım, neye uğradığını şaşırdı çocuk 🤣 neyse artık kreşte aşık olduğu kızın ilgisini çekebilecek 😂

İkizlerin cinsiyetleri ne❤️ Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin canımm🙏🏼🥰
Ay daha belli değil ama inşallah ikiside kız olur🤣 çok teşekkür ederim canım sende hamilesin sanırım sağlıkla gelsin bebiş inşallah 🥰

Günaydın Calci,
Seni görünce aklıma kitap geliyor:KK70:
Yeni aldığım bebekler: Doğan Cüceloğlu-Savaşçı ve İçimizdeki Çocuk(cok methedildi, bu zamana dek niye okumadıysamo_O)
Beyhan Budak-Kendine İyi Davran Güzel İnsan
Nasıl güzel seçimler değil mi? Okudun mu:KK54:
Günaydın Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarına kötü demeye dilim varmaz ki 🥰 Beyhan Budak'ı kızlar okudu ve tavsiye ediyorlardı. Ben okumadım onu 🙈

Çok geçmiş olsun :KK43:
Kedilim yine niye grilendin bacım yaa :KK70:
Bı tahminim var ama boşver hani bize göre sakincasi yoksa bile illa ki mesajlardan grilik oluyo, ben napicam onsuz, kediliiiiiiiiiiiii 😓😓 dışardan okuyosun inşaallah.
Günaydınlar hayırlı cumalar dilerim 🌺❤️
Günaydın hayırlı cumalar 💕💕
Allah'ım bende hep bihterin masalı saçı ne oluyor acep derdim 😱🙈 maşa mıymış o 🤣🤣🤣🤣
Masalsı saçı:skandal:

Günaydın hanımlaarrrr aslında abla mı desem her birinize sizden küçüğüm 😂
Hepinize hayırlı cumalar Allah gönlünüze göre versin ablalarım 🤩
Abla deme lazım olur😂 ama cidden bir kötü oluyorum abla lafını duyunca 🤣

X