- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
OlmazNegatifliğim ile boğacağım sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OlmazNegatifliğim ile boğacağım sizi
Günaydınn@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Ay canım çıktı nickleri zor buldum,bir dahakine copy+paste yapim olursa
Ayy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Günaydınlar tüm Polyana ‘ lara@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Selamm babyy@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Ahah şimdiden mi başladılar kıskançlığaAyy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın
Günaydın Calci,Negatifliğim ile boğacağım sizi
Kedilim yine niye grilendin bacım yaa
Valla çok fena olacaklar bunlar şimdiden diyorumAhah şimdiden mi başladılar kıskançlığa
Yoğun bir sabah geçirmişsin, oğluna geçmiş olsun canım ufak caplı macera yaşamış bıdık
İkizlerin cinsiyetleri ne Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin canımmValla çok fena olacaklar bunlar şimdiden diyorum
Ayy çok sağol canım, neye uğradığını şaşırdı çocuk neyse artık kreşte aşık olduğu kızın ilgisini çekebilecek
Günaydınlar hayırlı cumalar dilerim@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Ay daha belli değil ama inşallah ikiside kız olur çok teşekkür ederim canım sende hamilesin sanırım sağlıkla gelsin bebiş inşallahİkizlerin cinsiyetleri ne Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin canımm
Allah'ım bende hep bihterin masalı saçı ne oluyor acep derdim maşa mıymış oSelamm babyy
Bihterin maşalı saçıyım ahaha
Günaydın Doğan Cüceloğlu'nun kitaplarına kötü demeye dilim varmaz ki Beyhan Budak'ı kızlar okudu ve tavsiye ediyorlardı. Ben okumadım onuGünaydın Calci,
Seni görünce aklıma kitap geliyor
Yeni aldığım bebekler: Doğan Cüceloğlu-Savaşçı ve İçimizdeki Çocuk(cok methedildi, bu zamana dek niye okumadıysam)
Beyhan Budak-Kendine İyi Davran Güzel İnsan
Nasıl güzel seçimler değil mi? Okudun mu
Çok geçmiş olsunAyy geldim geldim, bütün gece bebişin başında bekleyip sabah göğüslerim acıyarak emzirip (hamilelikten) büyüğü arabaya bindirip kreşe götürürken arabada oğlumun burnuna kalem sokması kanaması ve acile gitmemiz.. işe geç kalmam ve son anda çocuğu kreşe bırakıp yetişmem...ve şimdi de karnımdakilerin abilerine gösterilen ilgiden rahatsız olup mide bulantısı eşliğinde kendilerini belli etmeleri..herkese günaydın
Bı tahminim var ama boşver hani bize göre sakincasi yoksa bile illa ki mesajlardan grilik oluyo, ben napicam onsuz, kediliiiiiiiiiiiii dışardan okuyosun inşaallah.Kedilim yine niye grilendin bacım yaa
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınlar hayırlı cumalar dilerim
Masalsı saçıAllah'ım bende hep bihterin masalı saçı ne oluyor acep derdim maşa mıymış o
Ayyy hadi inşallahÇok sağol minnoş evet sanırım ocağın ilk haftası, amin inşallahAy daha belli değil ama inşallah ikiside kız olur çok teşekkür ederim canım sende hamilesin sanırım sağlıkla gelsin bebiş inşallah
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Maşallah az kalmış bihterin hiçbir zaman bozulmayan masali saçıeğer hepimizin bildiği bihterse cinsiyet nedirAyyy hadi inşallahÇok sağol minnoş evet sanırım ocağın ilk haftası, amin inşallah
Günaydınlar hatunlar biz bugün hastayiz kara kizimla@Gizemsu07 selam kızlar
A Analigue
@Tunc27
@FUNNDA
AsiHatun
Fatmazell
@Leylayaman16
Rprnn
C Calcifer
@lllZeynalll
sevgitek
@Lusi
@Mikan
@PeRRieR
@Kelebegimmmxxxx
@Hostesin Kirmizi Fulari
MahidevranSultan
@bihter
@Byrmseyda1
@Nosking
Abla deme lazım olur ama cidden bir kötü oluyorum abla lafını duyuncaGünaydın hanımlaarrrr aslında abla mı desem her birinize sizden küçüğüm
Hepinize hayırlı cumalar Allah gönlünüze göre versin ablalarım