Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Özel sektör galiba? Peki ücretsizi parça parça veriyorlar mı ? Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çalışmadan para mı ödemiş olucan ?
Devlet memuruyum canım
Parça parça da alınıyor tek seferde de. 12 günlük ücret o geri istiyorlar maaşın yarısından fazla.

Kızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim
Boğa yükselen aslan, durmadan yemek yemeyi ve herşeye inat etmeyi severim

Kız deme öyle demeeee benim şuan zorunlu korunmam gerek eşim mikropda prezervatif kullanmıyor geri çekilme ile oluyor korktum bi an adet olsam bi
Geri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil valla canım yumurtlama günleri içerisinde ilişkiye girmemeye çalışsanız en azından. 3-4 civarı. Canım bizimki nasıl oldu hiç bilmiyorum diğer ikisinde uğraşmıştık yani mucize gibi birşey oldu

Ben ameliyat oldum canım dış gebelikden şuan tüpüm yok biri ne durumda belli değil yumurtlama olayı gelr Allaha emanet şuan bide pko vardı inşallah adet olurum biran evvel tam 29 gün oldu olmaz ya benim sağlığım tehlikeye girer eşimle bi konuşayım büyük vebale girer oda zaten

Yaprak dökümü mü izliyorsun bayılırım 174 bölümü 2 kere bitirdim. Bazen kendime acı çektirmek için Ali rıza beyin ölüm sahnesini açar ağlarım
Valla düştüm yine o bataklığa izliyorum
Ne biliyim çok acı dram var filimde ama günümüzdekilere bakınca sıcak geliyor o konak felan keşke mutlu mesut oldukları ikinci bi film çekseler di Ali Rıza mız üzümlü kekimiz öyle ölmeseydi felan Şevket Leyla Necla üçlüsü akıllı olsaydı

Ah canım benim çok geçmiş olsun stresten veya havalardan falan da gecikmiş de olabilir ama takma kafanı, olmazsa bir test al için rahat etsin.

Arada böyle keyifleniyorlar ya Hayriyeyle dans ediyorlar herkes alkışlıyor falan o zaman kendi ailemi izler gibi izliyorum evettt dimiii. Ya da Sedef oguzun arabasına hiç binmeseydi kendini Necla gibi tanıtmasaydı, Şevket o bankada işe hiç girmeseydi. 'Her aile bir ağaçtır, kiminde yapraklar dökülür kiminde çiçekler açar" o zaman yapraklar dökülmezdi. Ay hassasım ben aglicam şimdi

Bende de çok müthiş derecede ama yeni yıla pozitif giricem inşaallah, artık yeter valla, kaç yaşıma geldim, halledicem bu işi Allah'ın izniyle, güzel hayatimi mahfetmicem
İnşallah bende olurum ve kimse için hayatımı heba etmiş olmamm
Ayy inan hiç yaşla alakası yok psikolojik biraz
Orası da kesin zaman yaş bahane psikoloji şahane
Kızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim
Balik bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…