- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ben kapalıyım, Fransız kaldımGüle güle kullan canım insan heves ettimide duramıyor ki illa yapcam diosun
Kardeşimin burcu çok iyi anlaşırım yaylarla kovalarla
Sadece ombreye 550 tl vermiştim geçen ayBen kapalıyım, Fransız kaldım700 falan mı röfle+bakım . 1.000 olsa Şaşmam
Yükselen benim de akrepKızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim
Doğrudur valla yaSadece ombreye 550 tl vermiştim geçen ay
Ben çoğu özelliklerini taşıyorum sadece kinci olmaktan nefret ediyorum libidosu yüksek bir burçYükselen benim de akrepakrebin başka özelliği daha var ya,onu peki?
Herşey aldı başını gidiyor valaDoğrudur valla ya
Bende kapalıyım yaBen kapalıyım, Fransız kaldım700 falan mı röfle+bakım . 1.000 olsa Şaşmam
Devlet memuruyum canımÖzel sektör galiba? Peki ücretsizi parça parça veriyorlar mı ? Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çalışmadan para mı ödemiş olucan ?
Boğa yükselen aslan, durmadan yemek yemeyi ve herşeye inat etmeyi severimKızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim
Geri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil valla canım yumurtlama günleri içerisinde ilişkiye girmemeye çalışsanız en azından. 3-4 civarı. Canım bizimki nasıl oldu hiç bilmiyorum diğer ikisinde uğraşmıştık yani mucize gibi birşey olduKız deme öyle demeeeebenim şuan zorunlu korunmam gerek eşim mikropda prezervatif kullanmıyor geri çekilme ile oluyor korktum bi an adet olsam bi
Yaprak dökümü mü izliyorsun bayılırımAltaki yorumları bi okuyun nolur
Ayy cidden ya, diğer ikisinde uğraştım hamile kalmak için bu niye böyle oldu bilmiyorum Allah'ın takdiri ne diyeyimAa prezervatif le de kalınabiliyor demek
Ben ameliyat oldum canım dış gebelikden şuan tüpüm yok biri ne durumda belli değil yumurtlama olayı gelr Allaha emanet şuan bide pko vardı inşallah adet olurum biran evvel tam 29 gün oldu olmaz ya benim sağlığım tehlikeye girer eşimle bi konuşayım büyük vebale girer oda zatenGeri çekilme yöntemi hiç güvenilir değil valla canım yumurtlama günleri içerisinde ilişkiye girmemeye çalışsanız en azından. 3-4 civarı. Canım bizimki nasıl oldu hiç bilmiyorum diğer ikisinde uğraşmıştık yani mucize gibi birşey oldu
Valla düştüm yine o bataklığa izliyorumYaprak dökümü mü izliyorsun bayılırım174 bölümü 2 kere bitirdim. Bazen kendime acı çektirmek için Ali rıza beyin ölüm sahnesini açar ağlarım
Gerçekten o duvak ne yorumlarda efsane bu aradaAltaki yorumları bi okuyun nolur
Ah canım benim çok geçmiş olsunBen ameliyat oldum canım dış gebelikden şuan tüpüm yok biri ne durumda belli değil yumurtlama olayı gelr Allaha emanet şuan bide pko vardı inşallah adet olurum biran evvel tam 29 gün oldu olmaz ya benim sağlığım tehlikeye girer eşimle bi konuşayım büyük vebale girer oda zaten
Arada böyle keyifleniyorlar ya Hayriyeyle dans ediyorlar herkes alkışlıyor falan o zaman kendi ailemi izler gibi izliyorumValla düştüm yine o bataklığa izliyorum
Ne biliyim çok acı dram var filimde ama günümüzdekilere bakınca sıcak geliyor o konak felan keşke mutlu mesut oldukları ikinci bi film çekseler di Ali Rıza mız üzümlü kekimiz öyle ölmeseydi felan Şevket Leyla Necla üçlüsü akıllı olsaydı
İnşallah bende olurum ve kimse için hayatımı heba etmiş olmammBende de çok müthiş derecede ama yeni yıla pozitif giricem inşaallah, artık yeter valla, kaç yaşıma geldim, halledicem bu işi Allah'ın izniyle, güzel hayatimi mahfetmicem
Orası da kesin zaman yaş bahane psikoloji şahaneAyy inan hiç yaşla alakası yok psikolojik biraz
Balik bendeKızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim