- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Olumlu bakıp olumlu düşüncez belki ruhada değinirÖyle valla
Allah bağışlasın, tüp Bebek yöntemiyle mi oldu ?Benimkiler ikiz canım o yüzden dedim öyle
Yok yok geçicekYa ruhumuz Yorgunsa?
Hoş geldinBenim gibi
AynenÖyle valla
Ayy öyle dimiAl canım bi tane. Doğumdan sonra bebek için de lazım olacak
Hem çok zor hem çok güzel.
Benim ilk çocuklarım ama bi tane olsa çok sıkılırmışım. Hangisini seveceğini şaşırıyor insan
Her şeyden ikişer tane almak maddi anlamda yorucu olabiliyor.
Dışarıya çıktığında göre durdurup aaa ikiz mi diyor
Negatif düşüncelerden çıkmak için en etkili işlem nedir takmamak dışındaOlumlu bakıp olumlu düşüncez belki ruhada değinir
Teşekkür ederim hoş buldumAllah bağışlasın, tüp Bebek yöntemiyle mi oldu ?
Yok yok geçicek
Hoş geldin
Amin canım sağolasınAllah bağışlasın, tüp Bebek yöntemiyle mi oldu ?
Yok yok geçicek
Hoş geldin
Tek bildiğim takmamak işte başka ne var öğrenmeye geldimNegatif düşüncelerden çıkmak için en etkili işlem nedir takmamak dışında
Teşekkür ederim hoş buldum
Hayirli olsunAyy öyle dimibenim küçükte 7 aylık 3 bebek olacak evin içinde o yüzden dehşet içindeyim ama pozitif bakıyoruz tabi
İyiyim şükür gittim boya aldım birazdan yarısı doğal yarısı leş bir kızıl olan saçlarımı boyayacağım bende ki tek ekşın bu merakla bekliyorumNasılsınız kızlar akşamınız hayrolsun inşallah
Allah bağışlasın, analı babalı büyütsün,,Amin canım sağolasınyok doğal yolla oldu plansız gebelik
Planlı olmadı kiHayirli olsun
Cesaretine hayranım valla
Sağol şükür sen nasılsınNasılsınız kızlar akşamınız hayrolsun inşallah
İyi akşamlar canımNasılsınız kızlar akşamınız hayrolsun inşallah
Efsooo derecede takıntılı bir insanım düşüncem hemen değişir büyürde büyürTek bildiğim takmamak işte başka ne var öğrenmeye geldim
Tek çare takmamak aslında başka ne yapılabilir ki aklına takılan şeyleri küçük görcen amann be bende buna mı yanıyorm dicenEfsooo derecede takıntılı bir insanım düşüncem hemen değişir büyürde büyür
Klasik olacak ama geri çekilme korunma yöntemi diilmis, ben de buralardan okumuştum, korunarak nasıl oldu yani sonucta birleşme olunca hamile kalınabiliyor, hani olsun, farketmez diye mi düşündünüz?Planlı olmadı kibana kalsa ben kızım olmasını istememe rağmen üçüncüye cesaret edemezdim
Yaş küçük ama sıkıntı büyük bendeTek çare takmamak aslında başka ne yapılabilir ki aklına takılan şeyleri küçük görcen amann be bende buna mı yanıyorm dicen
Bende de çok müthiş derecede ama yeni yıla pozitif giricem inşaallah, artık yeter valla, kaç yaşıma geldim, halledicem bu işi Allah'ın izniyle, güzel hayatimi mahfetmicemEfsooo derecede takıntılı bir insanım düşüncem hemen değişir büyürde büyür