- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Dansa ne demeliGerçekten o duvak ne yorumlarda efsane bu arada
Kızz keşke demeseydim git güldür güldür felan izle sen en iyisiArada böyle keyifleniyorlar ya Hayriyeyle dans ediyorlar herkes alkışlıyor falan o zaman kendi ailemi izler gibi izliyorumevettt dimiii. Ya da Sedef oguzun arabasına hiç binmeseydi kendini Necla gibi tanıtmasaydı, Şevket o bankada işe hiç girmeseydi. 'Her aile bir ağaçtır, kiminde yapraklar dökülür kiminde çiçekler açar" o zaman yapraklar dökülmezdi. Ay hassasım ben aglicam şimdi
Ayy yok ya öyle bi ihtimal olamaz valla Allah korusun tekrar dış gebelik felan geçiririm test alıyım ben en iyisi ama zaten adetim de 40 günde bir gelirdiAh canım benim çok geçmiş olsunstresten veya havalardan falan da gecikmiş de olabilir ama takma kafanı, olmazsa bir test al için rahat etsin.
Squid game izliyicem oğlanlar bi dursunKızz keşke demeseydim git güldür güldür felan izle sen en iyisi
Canım 40 günse sıkıntı yapacak birşey yok daha gecikmiş sayılmazsın. Allah esirgesin kötüyü düşünme dedik ya pozitif olacağız derin bir nefes alAyy yok ya öyle bi ihtimal olamaz valla Allah korusun tekrar dış gebelik felan geçiririm test alıyım ben en iyisi ama zaten adetim de 40 günde bir gelirdi
Öyle tabi kuzum da geri çekilme olayı bana da güvenli gelmiyor du zaten ben bi düşüneyim bunu aynen daha bebim döngüme çok var bide bu ameliyat tan sonra düzensizleşende olmuşCanım 40 günse sıkıntı yapacak birşey yok daha gecikmiş sayılmazsın. Allah esirgesin kötüyü düşünme dedik ya pozitif olacağız derin bir nefes al
Kızz o daha beter değilmiSquid game izliyicem oğlanlar bi dursun
Canım içinde progesteron olmayan doğum kontrol hapları kullansan o olmaz mı?Öyle tabi kuzum da geri çekilme olayı bana da güvenli gelmiyor du zaten ben bi düşüneyim bunu aynen daha bebim döngüme çok var bide bu ameliyat tan sonra düzensizleşende olmuş
Ay ama çok heyecanlı ne yapayımKızz o daha beter değilmi
Hiç doktorum da öyle bişey de demedi kuzum doğum kontrol hapları da hormonları bozuyor diye istemedim bende kontrole gidecem bi sorarım onu teşekkür ederimCanım içinde progesteron olmayan doğum kontrol hapları kullansan o olmaz mı?
Çokda bebişinle öyle şeyler izleme annesiAy ama çok heyecanlı ne yapayımhüzünlü değil en azından olmadı bir tur da öyle bir geçer zaman ki ye bakarız
Rica ederim canikomHiç doktorum da öyle bişey de demedi kuzum doğum kontrol hapları da hormonları bozuyor diye istemedim bende kontrole gidecem bi sorarım onu teşekkür ederim
Bebekler kafalarında eski türk dizileriyle doğmasınlar bence de mantıklıÇokda bebişinle öyle şeyler izleme annesi
Aminn kuzum benimRica ederim canikomhakkında en güzeli olsun
Yay en olumlu ve neşeli burclar arasında:))
Bir dakika ciddi duramam zatenYay en olumlu ve neşeli burclar arasında:))
Hoşgeldin canımm sendemi YaysınYay en olumlu ve neşeli burclar arasında:))
Hayat size güzel valla,Bir dakika ciddi duramam zaten