- 1 Haziran 2018
- 5.250
- 14.701
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
HoşbuldukkHoşgeldin canımm sendemi Yaysın
Ayy bilmem ki güzelmi bende kısıtlanmaya gelemem evliliğimde bütün problemler o yüzden çıkıyor kimse bana karışmasın isterim ee haliyle evlilik de öyle olmuyorHayat size güzel valla,
Ben de aslanım ama yükselenim oğlak. Su sıralar oğlak etkisindeyim isterdim aslan gibi vur patlasın çal oynasın
O yüzden konuya geldim, pozitflik aşılanırım belki
Bi çekim oldu o yüzden hele balık burçları alınmasın burdaki gerçek hayatımda su burcu olduklarındamıdır nedir biri erkek biri bayan iki kişi vardı keşke hiç çıkmasalardı karşımaHoşbuldukkYok ben :)) ikimiz de ateşiz
Anladım canım. Profil foto dan kapalı sın diye düşünüyodum, neden diye dusunenler olabilir, Google dan araştırirken kapalı anime diye , sonra alakalı sonuçlarda çıkıyordu bu tipleme.kapali halı de vardıBende kapalıyım yaöyle bilmiyorum da geçen yıl düz kısa ensemde olan saçıma düz boya için 400 dendi teşekkür edip çıktım bu yıl ne kadar olmuştur kim bilir
Raporluyken, ücretsiz için dilekçe verince bı de tarih olarak ileri müracaat edince oldu galiba, biraz anladım boşver yormuyum, sağlık olsun,ben de devlet memuruyum. Büyük ihtimal baslicam ama evde sinirlenince ücretsiz izne ayrilicam diye düşünüyorum içimden,ama giderim dediğim gibi büyük ihtimalle. Ogleni de say 4 saat izinli olmak cazip gelmiyor diilDevlet memuruyum canım
Parça parça da alınıyor tek seferde de. 12 günlük ücret o geri istiyorlar maaşın yarısından fazla.
Evet hayırlısı buymuş demek, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyy cidden ya, diğer ikisinde uğraştım hamile kalmak için bu niye böyle oldu bilmiyorum Allah'ın takdiri ne diyeyim
Suyla ateş zaten kolay kolay anlaşamaz kiBi çekim oldu o yüzden hele balık burçları alınmasın burdaki gerçek hayatımda su burcu olduklarındamıdır nedir biri erkek biri bayan iki kişi vardı keşke hiç çıkmasalardı karşıma
Ben İstanbul’dan canım,Ee kızlar kimler nereli nerede yaşıyorsunuz ?
Ben Konyalıyım ama Diyarbakırda yaşıyorum eşimin işinden dolayı
Amin amin daha 25 yaşındasın şükürİnşallah bende olurum ve kimse için hayatımı heba etmiş olmamm
Orası da kesin zaman yaş bahane psikoloji şahane
Balik bende
İstanbulEe kızlar kimler nereli nerede yaşıyorsunuz ?
Ben Konyalıyım ama Diyarbakırda yaşıyorum eşimin işinden dolayı
Selam hoş geldin,çok sağolHerkesee iyi aksamlar kızlarr,
Hepinize sağlıklı, mutlu huzurlu boool aşklı ve zenginlik dolu bir hayat diliyorumm:))
Pozitiflikli başlık görünce ben
Güzel batıdaki şehirlerden farkı yok ama memleketime uzakBen İstanbul’dan canım,
Alışabildin mi Diyarbakır’a, nasıl güzel yer mi:)
Hadi hayırlısı canım mecbur insan istemese de uzaklaşıyor memleketinden sevdiklerindenGüzel batıdaki şehirlerden farkı yok ama memleketime uzak3 senedir buradayım ve bir an önce memleketime gitmek istiyorum son 1 senemiz
Evet kuzucum tek canları sağolsunda mesafe bir şekilde aşılıyorHadi hayırlısı canım mecbur insan istemese de uzaklaşıyor memleketinden sevdiklerin denilmeli
Devam ettireyim 29 yaşındayım pazarlama müdürüyüm yarışmaya İzmir'den katılıyorum25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ev hanımyım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Aynen doğru diosun CanmEvet kuzucum tek canları sağolsunda mesafe bir şekilde aşılıyor
İzmir de havalar nasılDevam ettireyim 29 yaşındayım pazarlama müdürüyüm yarışmaya İzmir'den katılıyorum
Çalışmak çok daha iyiymiş şimdi anlıyorum. Ikiz olmasa ben kesin dönerdim yani. Iki bebeğe bakıcı bulmak da ayrı bi sorun cünküAnladım canım. Profil foto dan kapalı sın diye düşünüyodum, neden diye dusunenler olabilir, Google dan araştırirken kapalı anime diye , sonra alakalı sonuçlarda çıkıyordu bu tipleme.kapali halı de vardı
Raporluyken, ücretsiz için dilekçe verince bı de tarih olarak ileri müracaat edince oldu galiba, biraz anladım boşver yormuyum, sağlık olsun,ben de devlet memuruyum. Büyük ihtimal baslicam ama evde sinirlenince ücretsiz izne ayrilicam diye düşünüyorum içimden,ama giderim dediğim gibi büyük ihtimalle. Ogleni de say 4 saat izinli olmak cazip gelmiyor diil
Yaaa genç evlenmişsin ne güzel25 yaşındayım 4 yıllık evliyim ev hanımyım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
İzmir iyi hoşta donuyorum ben İzmir'de yani düşün artıkİzmir de havalar nasıl