Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Hayat size güzel valla,
Ben de aslanım ama yükselenim oğlak. Su sıralar oğlak etkisindeyim isterdim aslan gibi vur patlasın çal oynasın
O yüzden konuya geldim, pozitflik aşılanırım belki
Ayy bilmem ki güzelmi bende kısıtlanmaya gelemem evliliğimde bütün problemler o yüzden çıkıyor kimse bana karışmasın isterim ee haliyle evlilik de öyle olmuyor

Hoşbuldukk Yok ben :)) ikimiz de ateşiz
Bi çekim oldu o yüzden hele balık burçları alınmasın burdaki gerçek hayatımda su burcu olduklarındamıdır nedir biri erkek biri bayan iki kişi vardı keşke hiç çıkmasalardı karşıma

Bende kapalıyım ya öyle bilmiyorum da geçen yıl düz kısa ensemde olan saçıma düz boya için 400 dendi teşekkür edip çıktım bu yıl ne kadar olmuştur kim bilir
Anladım canım. Profil foto dan kapalı sın diye düşünüyodum, neden diye dusunenler olabilir, Google dan araştırirken kapalı anime diye , sonra alakalı sonuçlarda çıkıyordu bu tipleme.kapali halı de vardı
Devlet memuruyum canım
Parça parça da alınıyor tek seferde de. 12 günlük ücret o geri istiyorlar maaşın yarısından fazla.
Raporluyken, ücretsiz için dilekçe verince bı de tarih olarak ileri müracaat edince oldu galiba, biraz anladım boşver yormuyum, sağlık olsun,ben de devlet memuruyum. Büyük ihtimal baslicam ama evde sinirlenince ücretsiz izne ayrilicam diye düşünüyorum içimden,ama giderim dediğim gibi büyük ihtimalle. Ogleni de say 4 saat izinli olmak cazip gelmiyor diil

Bi çekim oldu o yüzden hele balık burçları alınmasın burdaki gerçek hayatımda su burcu olduklarındamıdır nedir biri erkek biri bayan iki kişi vardı keşke hiç çıkmasalardı karşıma
Suyla ateş zaten kolay kolay anlaşamaz ki fıtratımız farklı eşim de yengeç gereksiz duyguları yüzünden mantığını öldürüyor çoğu zaman

Çalışmak çok daha iyiymiş şimdi anlıyorum. Ikiz olmasa ben kesin dönerdim yani. Iki bebeğe bakıcı bulmak da ayrı bi sorun cünkü
Kime sorsam işe gidince dinleniyorum diyor. Ben de dinlencem inşallah bi gün inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…