Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Klasik olacak ama geri çekilme korunma yöntemi diilmis, ben de buralardan okumuştum, korunarak nasıl oldu yani sonucta birleşme olunca hamile kalınabiliyor, hani olsun, farketmez diye mi düşündünüz?
Ya açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem

İyiyim şükür gittim boya aldım birazdan yarısı doğal yarısı leş bir kızıl olan saçlarımı boyayacağım bende ki tek ekşın bu merakla bekliyorum sen nasılsın
Kolay gelsin balımmKızz inanırmısın benimkide öyleydi röflenin üstüne evde açıcı kullandım sarı yaptım sonra kızıla akana kadar nasıl güzeldi alttan sarı çıktı hafif kızıllık kaldı afedersin b*k gibi oldu açıcıdan birbirine karışıyor du bende mavi siyah bi renk buldum ona boyadım en sonda geçen lerde bide temizlettirdim saçı kat attırdım mis oldu Yenilik güzel oluyor arada yap bebeğim

Özel sektör galiba? Peki ücretsizi parça parça veriyorlar mı ? Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çalışmadan para mı ödemiş olucan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen ya arada iyi geliyor sende ben gibi Allah'ım karıştırmışşssn hep kuaförler de çok pahalı yapıyor ya diyorum neyim eksik ben yaparım ama yapamıyorum

Aynen ya arada iyi geliyor sende ben gibi Allah'ım karıştırmışşssn hep kuaförler de çok pahalı yapıyor ya diyorum neyim eksik ben yaparım ama yapamıyorum
Yok valla evde fazla karıştırmamak gerek hele açıcı bidaha tövbe aynen kuaförler çok pahalı ben siyah yaptım çokda sevdim uzun süre bunu kullanırım

Hadi inşallah bakalım bugün değil ama Hürrem olmak kolay değil zor kadındr üstüne başka renk çekersem sonra Hürrem Olcam sen nasılsın neler yapıyorsun
Çok şükür kuzucum iyiyim koca geldi yemek yedik ona evi süpürtüyorum bende arkasında viledalıyacam ev işi çok nankör

Ya açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem
Kız deme öyle demeeee benim şuan zorunlu korunmam gerek eşim mikropda prezervatif kullanmıyor geri çekilme ile oluyor korktum bi an adet olsam bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…