- 16 Haziran 2020
- 4.260
- 9.549
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ayy inan hiç yaşla alakası yok psikolojik birazYaş küçük ama sıkıntı büyük bende
Ya açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmemKlasik olacak ama geri çekilme korunma yöntemi diilmis, ben de buralardan okumuştum, korunarak nasıl oldu yani sonucta birleşme olunca hamile kalınabiliyor, hani olsun, farketmez diye mi düşündünüz?
Sonucu bekliyoruz o zamanİyiyim şükür gittim boya aldım birazdan yarısı doğal yarısı leş bir kızıl olan saçlarımı boyayacağım bende ki tek ekşın bu merakla bekliyorumsen nasılsın
Bırak bi tek kendimle kocama rezil olayımSonucu bekliyoruz o zaman
Kolay gelsin balımmİyiyim şükür gittim boya aldım birazdan yarısı doğal yarısı leş bir kızıl olan saçlarımı boyayacağım bende ki tek ekşın bu merakla bekliyorumsen nasılsın
Hürrem haaBırak bi tek kendimle kocama rezil olayımşaka bi yana da
Karamel aldım düzgün kendini göstermez bence açıçı faln kullanmicam amacım Hürrem olmak onun için ilk adım karamel
İyiyim kuşum yaprak dökümü izliyorumSağol şükür sen nasılsın
Özel sektör galiba? Peki ücretsizi parça parça veriyorlar mı ? Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çalışmadan para mı ödemiş olucan ?Durduk yere borçlandım a dostlar
Olayı anlatayım hemen.
Şimdi ben temmuzda doğum yaptım normalde 5 ekimde doğum iznim bitiyordu. O ara kontrole gittim doktorum sana bir ay rapor yazayım dedi neyse rapor aldım 3 kasıma kadar. Sonrasında da hazirana kadar ücretsiz izin alacaktım.
3 kasımda ücretsiz izin dilekçesini verdim onayladılar falan. Akşamına eşim geldi 15ine kadar rapor almamız lazımdı dedi.
Bizim maaşların yarısını peşin ödüyorlar 15inde. Yani benim ekimde aldığım maaş 15 ekim-15 kasım arasındaki çalışmamın karşılığı olacaktı. 3ünde ücretsiz izne ayrılınca 3-15 kasım arasında çalışmadığım için ödenen parayı geri istiyorlar.
Gelirken iyiydi de verirken hiç iyi değil. Hoşuma gitmedi beğenmedim
Neyse ödeyeceğik paşa paşa. Paraları yerken iyiydi
Aynen ya arada iyi geliyorKolay gelsin balımmKızz inanırmısın benimkide öyleydi röflenin üstüne evde açıcı kullandım sarı yaptım sonra kızıla akana kadar nasıl güzeldi alttan sarı çıktı hafif kızıllık kaldı afedersin b*k gibi oldu açıcıdan birbirine karışıyor du bende mavi siyah bi renk buldum ona boyadım en sonda geçen lerde bide temizlettirdim saçı kat attırdım mis oldu Yenilik güzel oluyor arada yap bebeğim
Hadi inşallah bakalım bugün değil ama Hürrem olmak kolay değil zor kadındr üstüne başka renk çekersem sonra Hürrem OlcamHürrem haahadi bakalım inşallah istediğin sonuca ulaşırsın
Aa prezervatif le de kalınabiliyor demekYa açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem
Yok valla evde fazla karıştırmamak gerek hele açıcı bidaha tövbe aynen kuaförler çok pahalı ben siyah yaptım çokda sevdim uzun süre bunu kullanırımAynen ya arada iyi geliyorsende ben gibi Allah'ım karıştırmışşssn hep kuaförler de çok pahalı yapıyor ya diyorum neyim eksik ben yaparım ama yapamıyorum
Çok şükür kuzucum iyiyim koca geldi yemek yedik ona evi süpürtüyorum bende arkasında viledalıyacamHadi inşallah bakalım bugün değil ama Hürrem olmak kolay değil zor kadındr üstüne başka renk çekersem sonra Hürrem Olcamsen nasılsın neler yapıyorsun
Güle güle kullan canım insan heves ettimide duramıyor ki illa yapcam diosunYok valla evde fazla karıştırmamak gerek hele açıcı bidaha tövbe aynen kuaförler çok pahalı ben siyah yaptım çokda sevdim uzun süre bunu kullanırım
Kız deme öyle demeeeeYa açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem
YayKızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim
Ooo kolay gelsin sizeÇok şükür kuzucum iyiyim koca geldi yemek yedik ona evi süpürtüyorum bende arkasında viledalıyacamev işi çok nankör
Evet enfes olurOoo kolay gelsin sizeevet bencede nankör yapdıkça daha kirleniyor sonrasında mis gibi bir çay
BaşakkkKızlar burçlarınız neler ben Akrep yükselenim terazi ikisininde tüm özelliklerini taşıyorum sadece akrebin kinci özelliğini taşımak istemezdim