Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Klasik olacak ama geri çekilme korunma yöntemi diilmis, ben de buralardan okumuştum, korunarak nasıl oldu yani sonucta birleşme olunca hamile kalınabiliyor, hani olsun, farketmez diye mi düşündünüz?
Ya açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem 😂

İyiyim şükür gittim boya aldım birazdan yarısı doğal yarısı leş bir kızıl olan saçlarımı boyayacağım bende ki tek ekşın bu merakla bekliyorum 😂😂😂 sen nasılsın 💜
Kolay gelsin balımm😘😘Kızz inanırmısın benimkide öyleydi röflenin üstüne evde açıcı kullandım sarı yaptım sonra kızıla akana kadar nasıl güzeldi alttan sarı çıktı hafif kızıllık kaldı afedersin b*k gibi oldu🤣 açıcıdan birbirine karışıyor du bende mavi siyah bi renk buldum ona boyadım en sonda geçen lerde bide temizlettirdim saçı kat attırdım mis oldu 🥰Yenilik güzel oluyor arada yap bebeğim 🥰😘

Durduk yere borçlandım a dostlar🤣
Olayı anlatayım hemen.
Şimdi ben temmuzda doğum yaptım normalde 5 ekimde doğum iznim bitiyordu. O ara kontrole gittim doktorum sana bir ay rapor yazayım dedi neyse rapor aldım 3 kasıma kadar. Sonrasında da hazirana kadar ücretsiz izin alacaktım.
3 kasımda ücretsiz izin dilekçesini verdim onayladılar falan. Akşamına eşim geldi 15ine kadar rapor almamız lazımdı dedi.
Bizim maaşların yarısını peşin ödüyorlar 15inde. Yani benim ekimde aldığım maaş 15 ekim-15 kasım arasındaki çalışmamın karşılığı olacaktı. 3ünde ücretsiz izne ayrılınca 3-15 kasım arasında çalışmadığım için ödenen parayı geri istiyorlar.
Gelirken iyiydi de verirken hiç iyi değil. Hoşuma gitmedi beğenmedim 🤣
Neyse ödeyeceğik paşa paşa. Paraları yerken iyiydi 🤣🤣
Özel sektör galiba? Peki ücretsizi parça parça veriyorlar mı ? Geçmiş olsun, anladığım kadarıyla çalışmadan para mı ödemiş olucan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kolay gelsin balımm😘😘Kızz inanırmısın benimkide öyleydi röflenin üstüne evde açıcı kullandım sarı yaptım sonra kızıla akana kadar nasıl güzeldi alttan sarı çıktı hafif kızıllık kaldı afedersin b*k gibi oldu🤣 açıcıdan birbirine karışıyor du bende mavi siyah bi renk buldum ona boyadım en sonda geçen lerde bide temizlettirdim saçı kat attırdım mis oldu 🥰Yenilik güzel oluyor arada yap bebeğim 🥰😘
Aynen ya arada iyi geliyor 😄❤️ sende ben gibi Allah'ım karıştırmışşssn hep kuaförler de çok pahalı yapıyor ya diyorum neyim eksik ben yaparım ama yapamıyorum :confused: :silah:

Aynen ya arada iyi geliyor 😄❤️ sende ben gibi Allah'ım karıştırmışşssn hep kuaförler de çok pahalı yapıyor ya diyorum neyim eksik ben yaparım ama yapamıyorum :confused: :silah:
Yok valla evde fazla karıştırmamak gerek hele açıcı bidaha tövbe aynen kuaförler çok pahalı ben siyah yaptım çokda sevdim uzun süre bunu kullanırım 🤗

Hadi inşallah bakalım bugün değil ama Hürrem olmak kolay değil zor kadındr üstüne başka renk çekersem sonra Hürrem Olcam 😄 sen nasılsın neler yapıyorsun🥰
Çok şükür kuzucum iyiyim koca geldi yemek yedik ona evi süpürtüyorum bende arkasında viledalıyacam :KK53: ev işi çok nankör:işsiz:

Ya açık yazacağım ama prezervatifle korunmuştuk ve yırtılma vs olmamıştı hatırladığım kadarıyla. Geri çekilme yöntemine ölsem güvenmem 😂
Kız deme öyle demeeee :KK17:benim şuan zorunlu korunmam gerek eşim mikropda prezervatif kullanmıyor geri çekilme ile oluyor korktum bi an adet olsam bi

X