- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hayatta her sey bizim için canım iyi de kötü de.Sağol kuzum benim geçti çok şükür
İnşâAllâh çok umudum yok kalan tüpüm de hafif sıvı vardı histeroskopi laparoskopi felan yapılmamıştı tabi doktorlarda emin değildi ameliyatta bakmış mavi bi sıvı vermiş hafif geçiş gördüm dedi bakalım hsg çekilecem ama olmaz dememek lazım hayatta herşey geliyor önemli olan güçlü durabilmek ve kabullenmek,
Hoş geldinPozitif miyim?oyleyim ya heralde falan dusunerek girdim benden beterleri varmis covud pozitif hamilelik pozitif ahahhahs
Aynen kuzum benim daha 1 ay oldu ilk hafta sürekli ağladım insan alışıyor cennette beni bekleyen bi meleğim var onun için bile metanetli olmam lazım yeniden sağlıklı bi gebelik geçirmek için valla başladım hazırlıklara vitamin takviyeleri önceki hamileliğimde yaptığım şeylere tekrar başladım pes etmek yokHayatta her sey bizim için canım iyi de kötü de.
Zor şeyler yaşadıkların herkes senin kadar metanetli değil malesef.
Rabbim en kısa zamanda sabrının mükafatını göndersin inşallah
Bu arada ben biraz şom agizliyim. Ağzımdan çıkan aklımdan geçen gerçek olur haberin olsun
Hayirli zamanda diye düzeltme yapayım o zaman inşallah geç kalmamışızdırAynen kuzum benim daha 1 ay oldu ilk hafta sürekli ağladım insan alışıyor cennette beni bekleyen bi meleğim var onun için bile metanetli olmam lazım yeniden sağlıklı bi gebelik geçirmek için valla başladım hazırlıklara vitamin takviyeleri önceki hamileliğimde yaptığım şeylere tekrar başladım pes etmek yokaminn inşallah canım
Kızz aman şuan olmaz bu haldeyken olmaz
Kız benim yumurtalarım nazlı hemen olmuyor valla 2 buçuk sene uğraşmış tık galiba zavallı sperm hücrelerine bu muameleyi yapıyor benim yumurtamHayirli zamanda diye düzeltme yapayım o zaman inşallah geç kalmamışızdır
Hahaha ay karikatür çok iyi sesli güldümKız benim yumurtalarım nazlı hemen olmuyor valla 2 buçuk sene uğraşmış tık galiba zavallı sperm hücrelerine bu muameleyi yapıyor benim yumurtamEki Görüntüle 2950196
Evet kuzum pko var oda hafif mişHahaha ay karikatür çok iyi sesli güldüm
Pko mu var?
Anlatin anlatinEvet2 saate tamamladım
Gece uykusu önemli ama,gerçi bezenmiş.
Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,
Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?
Vücut sıcaklığıyla ovulasyon takibi yapılıyor duydun mu hiç?Evet kuzum pko var oda hafif miş
Benimkiler ikiz canım o yüzden dedim öyleEvet2 saate tamamladım
Gece uykusu önemli ama,gerçi bezenmiş.
Hamile olduğunu söyledin ya, ben de "Bakalım bu sefer cinsiyet ne olacak" demiştim senin için ,? Ona ithafen dediysen ikiz mi ? Bana dediysen de, sana dediğimi cevaplamamis oldun,
Uykusuzluk çok zor ya. 2 saat uyudum toplam, sen ?
Ay ikiz annesi adayıBenimkiler ikiz canım o yüzden dedim öyle
Duydum kuzumda bi derece almadım eve doktor şey dedi sendeki hafif kilo ver etkileri tamamen azalır dedi zaten bu dış gebeliğimde geç döllenme olmuştu dediğim gibi bi bakayım doğal yollardan dene derlerse inşallah derece alayımVücut sıcaklığıyla ovulasyon takibi yapılıyor duydun mu hiç?
Ay çok teşekkür ederim 4 çocuk olacak bir sabır duanızı alırımAy ikiz annesi adayı
Sağlıkla kucağına al canım.
Aile büyükleriyle iyi geçin kimseyle kavga etme
Hayatin boyunca hepsine ihtiyacın olacak
Etiketi daha yeni gördüm desemIron Butterfly @Loya-Kiana @altnekn @efsunn210102 Gelin kızlar covid değil ruhen bedenen pozitiflerin topigiymis
Al canım bi tane. Doğumdan sonra bebek için de lazım olacakDuydum kuzumda bi derece almadım eve doktor şey dedi sendeki hafif kilo ver etkileri tamamen azalır dedi zaten bu dış gebeliğimde geç döllenme olmuştu dediğim gibi bi bakayım doğal yollardan dene derlerse inşallah derece alayım
Hem çok zor hem çok güzel.Ay çok teşekkür ederim 4 çocuk olacak bir sabır duanızı alırım
Seninde mi ikizlerin var anlatsana birazBi annem var valla yeter mi
Benim gibiYa ruhumuz Yorgunsa?
Ya ruhumuz Yorgunsa?
Kimin değil kiBenim gibi
Kimin değil ki
Ona da buluruz bi yol