Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Hayatta her sey bizim için canım iyi de kötü de.
Zor şeyler yaşadıkların herkes senin kadar metanetli değil malesef.
Rabbim en kısa zamanda sabrının mükafatını göndersin inşallah
Bu arada ben biraz şom agizliyim. Ağzımdan çıkan aklımdan geçen gerçek olur haberin olsun

Aynen kuzum benim daha 1 ay oldu ilk hafta sürekli ağladım insan alışıyor cennette beni bekleyen bi meleğim var onun için bile metanetli olmam lazım yeniden sağlıklı bi gebelik geçirmek için valla başladım hazırlıklara vitamin takviyeleri önceki hamileliğimde yaptığım şeylere tekrar başladım pes etmek yok aminn inşallah canım
Kızz aman şuan olmaz bu haldeyken olmaz

Hayirli zamanda diye düzeltme yapayım o zaman inşallah geç kalmamışızdır

Durduk yere borçlandım a dostlar
Olayı anlatayım hemen.
Şimdi ben temmuzda doğum yaptım normalde 5 ekimde doğum iznim bitiyordu. O ara kontrole gittim doktorum sana bir ay rapor yazayım dedi neyse rapor aldım 3 kasıma kadar. Sonrasında da hazirana kadar ücretsiz izin alacaktım.
3 kasımda ücretsiz izin dilekçesini verdim onayladılar falan. Akşamına eşim geldi 15ine kadar rapor almamız lazımdı dedi.
Bizim maaşların yarısını peşin ödüyorlar 15inde. Yani benim ekimde aldığım maaş 15 ekim-15 kasım arasındaki çalışmamın karşılığı olacaktı. 3ünde ücretsiz izne ayrılınca 3-15 kasım arasında çalışmadığım için ödenen parayı geri istiyorlar.
Gelirken iyiydi de verirken hiç iyi değil. Hoşuma gitmedi beğenmedim
Neyse ödeyeceğik paşa paşa. Paraları yerken iyiydi

Anlatin anlatin bebek yapmaktan tirim tirim kaciyordum zaten

Benimkiler ikiz canım o yüzden dedim öyle

Vücut sıcaklığıyla ovulasyon takibi yapılıyor duydun mu hiç?
Duydum kuzumda bi derece almadım eve doktor şey dedi sendeki hafif kilo ver etkileri tamamen azalır dedi zaten bu dış gebeliğimde geç döllenme olmuştu dediğim gibi bi bakayım doğal yollardan dene derlerse inşallah derece alayım

Ay ikiz annesi adayı
Sağlıkla kucağına al canım.
Aile büyükleriyle iyi geçin kimseyle kavga etme
Hayatin boyunca hepsine ihtiyacın olacak
Ay çok teşekkür ederim 4 çocuk olacak bir sabır duanızı alırım
Seninde mi ikizlerin var anlatsana birazBi annem var valla yeter mi

Al canım bi tane. Doğumdan sonra bebek için de lazım olacak
Ay çok teşekkür ederim 4 çocuk olacak bir sabır duanızı alırım
Seninde mi ikizlerin var anlatsana birazBi annem var valla yeter mi
Hem çok zor hem çok güzel.
Benim ilk çocuklarım ama bi tane olsa çok sıkılırmışım. Hangisini seveceğini şaşırıyor insan
Her şeyden ikişer tane almak maddi anlamda yorucu olabiliyor.
Dışarıya çıktığında göre durdurup aaa ikiz mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…