Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Bende tüp bebek yaptıracam galiba belli değil henüzde ikiz bebişten bende korkuyorum tek başıma olurum çünki ben iki embriyo yada tek embriyo ona doktor karar veriyor demi neye göre karar veriliyor kuzum 🤗
Hayirli olsun canim tedavin 🤗
Inşallah ilk denemede pozitif olur❤
Normalde yasaya göre 35 yaş altı tek embriyo transfer ediliyor.
Bende bi karışıklık oldu sordular kaç embriyo diye. Ben tabi aklımda asla ikiz yok. Nasılsa tek koydursam tutmayacak bari iki tane koysunlar belki biri tutar diye düşünüyorum. Gitti ikisi de tuttu.🤦‍♀️

Hayirli olsun canim tedavin 🤗
Inşallah ilk denemede pozitif olur❤
Normalde yasaya göre 35 yaş altı tek embriyo transfer ediliyor.
Bende bi karışıklık oldu sordular kaç embriyo diye. Ben tabi aklımda asla ikiz yok. Nasılsa tek koydursam tutmayacak bari iki tane koysunlar belki biri tutar diye düşünüyorum. Gitti ikisi de tuttu.🤦‍♀️
Sağol kuşumm 🤗ben 4 ay korunacam bakalım ya doğal deneyin diyecekler duruma göre yada tüp bebeğe geçecem yaşım 27 olacak bende bir tane taraftarıyım eşim ikiz kızlarımız olsa diyor hani neye göre belirleniyor diye embriyo sayısı hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim Allah bağışlasın minnoşlarını ne kadarlıklar şuan da cinsiyet leri ne🤗🤗💖💖🤗

O zaman iş başa düştü hadi kalk önce kahvaltı sonra temizlik n🤭

Ya en azından ikisi bi arada çıkıyor zaten yoruluyorsn uykusuz kalıyorsn 😀 hepsiyle aram iyide uzak düştüm ama hepsine 🥲 ben bakarım yaa Allah nasip etsin de 🤪🥳🥳🥳
Tüp bebekte kafa çok rahatlıyor ama.
Geriye sadece maddi kaygı kalıyor. Tutmazsa yeni tedaviyi nasıl finanse edebilirim diye düşünüyorsun.
Valla bilseydim hiç doğal uğraşıp kendimi strese sokmazdım. Gider direkt tüp yaptirirdim 🤣
Bebeler biraz büyüyünce 3.cocugu istiyorum nasipse. Onu da tüp yaptıracam hiç doğal olsun diye uğraşamam 🤣

Bakılıyor canım valla bi şekilde büyüyorlar yani. Sadece bi huni kafaya tamam🤣

Tüp bebekte kafa çok rahatlıyor ama.
Geriye sadece maddi kaygı kalıyor. Tutmazsa yeni tedaviyi nasıl finanse edebilirim diye düşünüyorsun.
Valla bilseydim hiç doğal uğraşıp kendimi strese sokmazdım. Gider direkt tüp yaptirirdim 🤣
Bebeler biraz büyüyünce 3.cocugu istiyorum nasipse. Onu da tüp yaptıracam hiç doğal olsun diye uğraşamam 🤣

Bakılıyor canım valla bi şekilde büyüyorlar yani. Sadece bi huni kafaya tamam🤣
Sık dişini biter biter bu zamanlar sonra ohh ne dersin 😀 bencede evet ya kafa rahat, olma ihtimali daha yüksek bence korunmayı bırak olursa olur olmazsa da zaten istediğin vakit tüpe gidersin 🤪

Sağol kuşumm 🤗ben 4 ay korunacam bakalım ya doğal deneyin diyecekler duruma göre yada tüp bebeğe geçecem yaşım 27 olacak bende bir tane taraftarıyım eşim ikiz kızlarımız olsa diyor hani neye göre belirleniyor diye embriyo sayısı hayırlısı inşallah çok teşekkür ederim Allah bağışlasın minnoşlarını ne kadarlıklar şuan da cinsiyet leri ne🤗🤗💖💖🤗
Amin kuzu benimkiler kız.
4 ay neden korunuyorsun? Bi sağlık problemi yoksa bence hiç vakit kaybetme o arada doğal deneyebilirsiniz 🤗
Nasip ama gerçekten. Ikiz topiginde iki arkadaş tek embriyo koydurmuş gitmiş bölünmüş 🤣

Amin kuzu benimkiler kız.
4 ay neden korunuyorsun? Bi sağlık problemi yoksa bence hiç vakit kaybetme o arada doğal deneyebilirsiniz 🤗
Nasip ama gerçekten. Ikiz topiginde iki arkadaş tek embriyo koydurmuş gitmiş bölünmüş 🤣
Yaa yerim onları tam sevilmelikler desene şuan bin kere maşallah 😍😍🤗🤗
Kuzum ekimin 12 sinde dış gebelik geçirdim ameliyatla aldılar doktorda üç yada dört ay korun dedi daha regl olmadım regl olunca hsg çekilecem kalan tüpe bakacak duruma göre ayar verilecek 😅
Aaa tek yumurta ikizi oluyor demi öylede işte nasip olmaz olmaz demeyecen hiç bişeye bu hayatta 🤗

Yaa yerim onları tam sevilmelikler desene şuan bin kere maşallah 😍😍🤗🤗
Kuzum ekimin 12 sinde dış gebelik geçirdim ameliyatla aldılar doktorda üç yada dört ay korun dedi daha regl olmadım regl olunca hsg çekilecem kalan tüpe bakacak duruma göre ayar verilecek 😅
Aaa tek yumurta ikizi oluyor demi öylede işte nasip olmaz olmaz demeyecen hiç bişeye bu hayatta 🤗
Yaa çok geçmiş olsun canım. Tek tüple de doğal gebe kalma oranı çok yüksek bi bakmışsın beklemediğin anda kendi olmuş ❤
Gerçekten neyi istemezsen başına o geliyor 🤣

Yaa çok geçmiş olsun canım. Tek tüple de doğal gebe kalma oranı çok yüksek bi bakmışsın beklemediğin anda kendi olmuş ❤
Gerçekten neyi istemezsen başına o geliyor 🤣
Sağol kuzum benim geçti çok şükür 🤗
İnşâAllâh çok umudum yok kalan tüpüm de hafif sıvı vardı histeroskopi laparoskopi felan yapılmamıştı tabi doktorlarda emin değildi ameliyatta bakmış mavi bi sıvı vermiş hafif geçiş gördüm dedi bakalım hsg çekilecem ama olmaz dememek lazım hayatta herşey geliyor önemli olan güçlü durabilmek ve kabullenmek, 🤗💝

X