Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Terlik candır
Bazen işe bile terlikle gidesim geliyor
Pijama bi de ayy ne güzel şeyler onlar
Beden eğitimi öğretmenlerine çok imreniyorum
Adamlar sürekli eşofmanla takılıyor

He onlar var ama demi minnoşlara bakmada spor olur sana ama dediğin gibi yarım saat karın geliştirici düzleştirici hareket yapsan yeter kız yada squat yap hiç bişey yapma 10 lu setler halinde 30 yada 50 tane çeksen benim karnım iyileşti başladım artık onunda etkisi çok

Ohh ne güzel ama baya yorulmuşsundur benimki hiç arkadaş tutmaz benim de yok arkadaşım tin tin bi bi edi bi büdü takılır geliriz
Benim bi haset yılann akraba vardı onu çekiştirdik

Bi de temmuzda doğum yaptım
O sicakta korse ayy düşündükçe fenalık basıyor
Bir gün bile kullanamadım çok daraldım
Şu ara toparlayıcı tayt giyiyorum ama bu saatten sonra bi ise yarar mi bilmem
Yarar yarar hem kendinide iyi hissedersin toparladığı için bende tam aksine giyince taş gibi oluyor ya seviyorum yada ben kendime acı çektirmeyi seviyorum

Ücretsiz uygulamalar var program falan seçiyorsun
Onlar baya iyi aslında süreyi de ayarliyorsun
Bi düzen oturtmayı başarırsam ordan başlarım
Nike training club var mesela o çok iyi
Bi bak istersen

Sanki hergün yanlıyorlar şunlardaki sakinliğe bakın ben olsam bayılmıştım
aynısını yaşadık geçen benim memleketten dönerken araba 190 derece döndü o kadar ağır yükü de vardı yani bi tarafı da uçurum insan kalakalıyor öyle bi anda gittin yani Allah korusun

aynısını yaşadık geçen benim memleketten dönerken araba 190 derece döndü o kadar ağır yükü de vardı yani bi tarafı da uçurum insan kalakalıyor öyle bi anda gittin yani Allah korusun
Ayy çok geçmiş olsun kuzum sizinki baya kötü olmuş insan atlatamıyor Allah korumuş bende geçirdim o kadar büyük kaza değildide virajı alamasam duvara giriyordum belki yaşamıyorduk onun üstüne akıllanmadım kaldırıma çıktım bide o gün bugündür araba kullanamıyorum cesaretim bitti tamamen

dün yaptım iğnenin etkisi geçmiş tek çızgıydı.dün 8.gündü
bi kaç gün sonra bi daha yaparım adet oluncaya kadar yaparım yane
Karın ağrısı da bebek oluşurken dr oluyor ondan dedim canım benim bekle belki olmuştur çok erken olduğundan çıkmıyor dur bide yumurtlama oldu diye ilişkiyi bırakma ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…