- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.001
Terlik candırBizde 1.54le bile ben asıyorum yaeşim 1.80 sen düşün aradaki farkı ilk nişan zamanları pikniğe bile 10 santim topukluyla giderdim kısa hissetmiyim diye şimdi topuklularım 2 3 santimi geçmiyor yoruldum yeminlen
Ayy öyle ciddenTerlik candır
Bazen işe bile terlikle gidesim geliyor
Pijama bi de ayy ne güzel şeyler onlar
Beden eğitimi öğretmenlerine çok imreniyorum
Adamlar sürekli eşofmanla takılıyor
He onlar var ama demi minnoşlara bakmada spor olur sana ama dediğin gibi yarım saat karın geliştirici düzleştirici hareket yapsan yeter kız yada squat yap hiç bişey yapma 10 lu setler halinde 30 yada 50 tane çeksen benim karnım iyileşti başladım artık onunda etkisi çokSpor yapabilmeyi çok isterim gerçekten
Bebeler biraz büyüse günde yarim saat bile yeter
Tüp bebek öncesi sporla vücudum inanılmaz şekil aldı çünkü
Hatta ikiz olmasına rağmen spor yaptığım için karnımda çatlak sarkık falan hic olmadı
Ama göbek kaldı işte
Ohh ne güzel ama baya yorulmuşsundurKuzum ya gündüz gezdim geldim akşama eşimin arkadaşları bize geldi derbi izlemeye koyu fanatik fenerli bir kocam vardaŞimdi geldim eve arkadaşlardaydım evi toparladım arada senin yazdıklarını da okudum şimdi oturdum bende size yazacaktım
Yarar yarar hem kendinide iyi hissedersin toparladığı için bende tam aksine giyince taş gibi oluyor ya seviyorum yada ben kendime acı çektirmeyi seviyorumBi de temmuzda doğum yaptım
O sicakta korse ayy düşündükçe fenalık basıyor
Bir gün bile kullanamadım çok daraldım
Şu ara toparlayıcı tayt giyiyorum ama bu saatten sonra bi ise yarar mi bilmem
İyi yapmışsınız kuzum nasılsınOhh ne güzel ama baya yorulmuşsundurbenimki hiç arkadaş tutmaz benim de yok arkadaşım tin tin bi bi edi bi büdü takılır geliriz
Benim bi haset yılann akraba vardı onu çekiştirdik
Ücretsiz uygulamalar var program falan seçiyorsunHe onlar var ama demi minnoşlara bakmada spor olur sana ama dediğin gibi yarım saat karın geliştirici düzleştirici hareket yapsan yeter kız yada squat yap hiç bişey yapma 10 lu setler halinde 30 yada 50 tane çeksen benim karnım iyileşti başladım artık onunda etkisi çok
Sevmede sıkıntı yokYarar yarar hem kendinide iyi hissedersin toparladığı için bende tam aksine giyince taş gibi oluyor ya seviyorum yada ben kendime acı çektirmeyi seviyorum
Günaydın ablacım amin inşallah huzurla geçer kolay gelsingünaydın kizlar ise gidecek olanlara kolay gelsin banada dua edin kizlar işim huzurlu geçsin:)
Test yaptın mı demeyim demeyim dedim de hamileliktede ağrıyor bacı karınhala karnım ağrıyo bu üşütmeden değil sanırım
aynısını yaşadık geçen benim memleketten dönerken araba 190 derece döndü o kadar ağır yükü de vardı yani bi tarafı da uçurum insan kalakalıyor öyle bi anda gittin yani Allah korusun
Sanki hergün yanlıyorlar şunlardaki sakinliğe bakın ben olsam bayılmıştım
dün yaptım iğnenin etkisi geçmiş tek çızgıydı.dün 8.gündüTest yaptın mı demeyim demeyim dedim de hamileliktede ağrıyor bacı karın
Ayy çok geçmiş olsun kuzum sizinki baya kötü olmuş insan atlatamıyor Allah korumuş bende geçirdim o kadar büyük kaza değildide virajı alamasam duvara giriyordum belki yaşamıyorduk onun üstüne akıllanmadım kaldırıma çıktım bideaynısını yaşadık geçen benim memleketten dönerken araba 190 derece döndü o kadar ağır yükü de vardı yani bi tarafı da uçurum insan kalakalıyor öyle bi anda gittin yani Allah korusun
Karın ağrısı da bebek oluşurken dr oluyor ondan dedim canım benim bekle belki olmuştur çok erken olduğundan çıkmıyor dur bide yumurtlama oldu diye ilişkiyi bırakma ne olur ne olmazdün yaptım iğnenin etkisi geçmiş tek çızgıydı.dün 8.gündü
bi kaç gün sonra bi daha yaparım adet oluncaya kadar yaparım yane