Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yaa sana da çok geçmiş olsun ben kullanmıyorum öğrenemedim yani korkuyorum da ya
Karın ağrısı da bebek oluşurken dr oluyor ondan dedim canım benim bekle belki olmuştur çok erken olduğundan çıkmıyor dur bide yumurtlama oldu diye ilişkiyi bırakma ne olur ne olmaz
Kızz ilişki için kocayla biraraya gelemiyoz ki

Hiç duymadım kuzum ne işe yarıyormuş ?

günaydın aplacık
Kuzum hamilelik için enfeksiyona felan iyi geliyor heralde üreme sağlığınada nohutta hamilelik için faydalı burda mı gördüm başka bi forumdamı hamile kalmaya yardımcı oluyor yazıyor du içimi de iyimiş bi deneyim dedim zayıflatır da hem çörek otu

Yaa sana da çok geçmiş olsun ben kullanmıyorum öğrenemedim yani korkuyorum da ya

Kızz ilişki için kocayla biraraya gelemiyoz ki
Sağol kuzum aslında pes etmesek üstüne gitsek ama bende bide anksiyete var hiç cesaret edemem bakalım terapi felan denersem bi gün herşey kafada bitiyor sonuçta
Senin kociş nerdeydi bacı gidiyor mu dediydin askermiydi eşin

Hmm anladım kuzum dene bakalım bi fazla bitkisel karışım şu bu yeme de hormonları alt üst ediyormuş

Hmm anladım kuzum dene bakalım bi fazla bitkisel karışım şu bu yeme de hormonları alt üst ediyormuş
Aynen balım önceden çok kullandım otu çöpü ne bulduysam gerçekten berbat ediyor hormonları çörek otu ve nohut tan bişey olmaz diye düşünüyorum bide burda konu açmışlardı biontech bebeleri diye aşı oldun mu sen kuzum bir mucizee sende oldun mu canım biontech ten sonra hamiş kaldık yazıyorlardı hep ben daha olmadım aşı biri de dün adet düzenimi bozdu yazmış mecbur olunacak da

Temizle kuzum temizle insanın kafasıda dağılıyor bide radyo aç ohh miss sanada kolay gelsin canım benim
Yaa ben müzik dinlemeyi çok severim biliyor musun mutfağa girerim yemek yapmaya hemen radyo 7 açarım telefondan banyoya duş etmeye girerim yine hemen müzik iş yaparken hele bangır bangır alt komşum da benle dinler

Ben biontech 2 doz

Ayy inşallah bi sorun çıkmaz hayırlı sonuçlar çıkar kuzum da bebişine kavuşursun hayırlısı ile
İnşallah kuzum inşallah çok heyecanlıyım ne çıktı diğer testte çıksın hemen eşim memlekete gidecek sonuçları almaya aileye falan verilmiyormuş mecbur biz gidip alıcaz hayırlısıyla çıksın keşke kromozom da falan sıkıntı çıkmasın ne eşimde ne bende hiçkimsede inşallah

Yaa ben müzik dinlemeyi çok severim biliyor musun mutfağa girerim yemek yapmaya hemen radyo 7 açarım telefondan banyoya duş etmeye girerim yine hemen müzik iş yaparken hele bangır bangır alt komşum da benle dinler
O zaman daha iyi hareketli bişey aç ama komşumda birşey demiyor mu benim ki nasıl fena makina açarım çocukları kudurur ses geliyor diye bizden gece 12 de çocukları ses yapıyordu ona kızdık diye şimdi azcık bi ses gitsin bizden hemen duvara felan vuruyor ben açamam o kadar sesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…