Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Aynen öyle Canm kendini birşey sanar sonra daha bi havalara girer
Hiç gerek Yok

Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor mu
Kuzum bi bana değil belki her paylaştığı ama ben uzun zamandır resim paylaşmıyorum mesela bugün kahve çay resimleri attım şuan ikinci resim paylaştı kahve resmi çekmiş atmış

Aynen öyle Canm kendini birşey sanar sonra daha bi havalara girer
Hiç gerek Yok

Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor mu
Bugün kiler apaçık belli bana bide herşeyde anlatılmıyor bi bu resim meselesi değil başka şeylerde var annemin bana söylediği benlen iddialaştığı ile ilgili

Kuzum bi bana değil belki her paylaştığı ama ben uzun zamandır resim paylaşmıyorum mesela bugün kahve çay resimleri attım şuan ikinci resim paylaştı kahve resmi çekmiş atmış
Değişik her içilen kahve çay da paylaşılmaz ki arada bir neyse de bi günde 2 kere
Bugün kiler apaçık belli bana bide herşeyde anlatılmıyor bi bu resim meselesi değil başka şeylerde var annemin bana söylediği benlen iddialaştığı ile ilgili
Evet Evet anladım aslında herkesin hayatında vardır öyle biri dediğim gibi görmezsin kudurur

Değişik her içilen kahve çay da paylaşılmaz ki arada bir neyse de bi günde 2 kere

Evet Evet anladım aslında herkesin hayatında vardır öyle biri dediğim gibi görmezsin kudurur
Kız bi görsen günde 3 kere atar ben bugün baktım inadıma yapıyor öyle paylaştım ikinci üçüncü resmi Allahtan internet üzerinden sadece bağımız yüzyüze değiliz akraba olmasıda zoruma gidiyor beraber büyüdük ben ne yapsam annesi ona kötülük yapıyormuşum gibi gördü şimdi kızın böyle olması normal ama insanın değişmesi de kendi elinde annesinden nereye kadar etkilenecek onunda işine böyle geliyor ama demekki diyorum benden eksik görüyor kendini

İlk evlendiğimiz yıl üzgün olduğum da felan söz paylaşıyordum salak ben oda kahve yapıp resmini atıyordu bir kaç dakika sonra

Amaaannn sttiet gitsin
Görmezden gel gerekirse heryerden sil kudursun attığı hiç bişeye bakma sen de paylaşımlarını ona gizle.
En güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursun sen güzel sözler fotolar paylaş o görsün oda illa senden sonra paylaşır ve görme
Bencede sence kuzu
Ayy aynen yaa.. Eskilerin insanı ne mütevaziymiiş birisi Bi yere gittiğinde yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dermiş. Şimdi afedersin insanlar s.çtıklarını da çekip atacak durumda.
Soğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğim Tamam mesela ne paylaşayım şimdi demin sinirle beni kıskanıyorsun gibisinden bişey paylaşacaktım iyikide paylaşmadım beni önemsiyor diyecek bu sefer de
Ahahaha yap kız kudursun

Kuzum takmıyordum eğer taksam onun yaptığını yaparım nerdeyse üç aydır belki daha fazla hiç resim paylaşmıyorum kendine zarar o hasetlik ona yeter zTen

Ayy aynen yaa.. Eskilerin insanı ne mütevaziymiiş birisi Bi yere gittiğinde yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dermiş. Şimdi afedersin insanlar s.çtıklarını da çekip atacak durumda.
Evet evet o ne öyle görmemiş gibi. Tolga çevik in bir videosu var çok hoşuma gider ayıptır söylemesi lafı için adam çok güzel konuşmuş

dayimgil memleketten geldi birde kardeşimgil bizde ikiside çok kalabaliğiz

Benim de 1.72 sen de kısa değilsin ki
Ama bizim boylara ideal 55 bence
5 kiloyu da garanti olsun diye hedef koydum nasılsa geri alırım
Bacım bende koskocaman bi sezaryen göbeği var
25 haftalık hamileyken karnım bu kadar büyük değildi ciddiyim
Resmen popomdan büyük

Kız senin de maşallahın varmış sen baya uzunsun 50 kilo da çok zayıf olursun bence sen 55 felan ideal gibi sen bilirsin yinede banada 56-57 iyi oluyordu ama hamilelik var ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kar gibi
Kuzum benim yaa göbişini yesinler bide ikizdiya ondan da göbiş kalmıştır ama sporla toparlarsın kuzum korse felan kullanabiliyormusun korse de tak gün içinde oda çok şekillendiriyor

dayimgil memleketten geldi birde kardeşimgil bizde ikiside çok kalabaliğiz
Kalabalık aile iyidir ya
Katılıyorum maşallah boyun ne iyi ben 1.54 le kaldım gerisi gelmedi

Spor yapabilmeyi çok isterim gerçekten
Bebeler biraz büyüse günde yarim saat bile yeter
Tüp bebek öncesi sporla vücudum inanılmaz şekil aldı çünkü
Hatta ikiz olmasına rağmen spor yaptığım için karnımda çatlak sarkık falan hic olmadı
Ama göbek kaldı işte

Bi de temmuzda doğum yaptım
O sicakta korse ayy düşündükçe fenalık basıyor
Bir gün bile kullanamadım çok daraldım
Şu ara toparlayıcı tayt giyiyorum ama bu saatten sonra bi ise yarar mi bilmem

Fatmazell Kızz nerelerdesin bu saat oldu kesin geziyon sen varya vicdansız
Kuzum ya gündüz gezdim geldim akşama eşimin arkadaşları bize geldi derbi izlemeye koyu fanatik fenerli bir kocam varda Şimdi geldim eve arkadaşlardaydım evi toparladım arada senin yazdıklarını da okudum şimdi oturdum bende size yazacaktım

Kalabalık aile iyidir ya

Katılıyorum maşallah boyun ne iyi ben 1.54 le kaldım gerisi gelmedi
Ben de minyon olmak isterdim
Daha guzel bence
Son 15 yılım sen uzunsun perdeyi as, sen uzunsun şunu dolabın üstünden al cümleleriyle geçti
Evlendim yine ben asıyorum perdeleri
Kocam da 1.75 çünkü

Ben de minyon olmak isterdim
Daha guzel bence
Son 15 yılım sen uzunsun perdeyi as, sen uzunsun şunu dolabın üstünden al cümleleriyle geçti
Evlendim yine ben asıyorum perdeleri
Kocam da 1.75 çünkü
Bizde 1.54le bile ben asıyorum ya eşim 1.80 sen düşün aradaki farkı ilk nişan zamanları pikniğe bile 10 santim topukluyla giderdim kısa hissetmiyim diye şimdi topuklularım 2 3 santimi geçmiyor yoruldum yeminlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…