- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.981
Kuzum bi bana değil belki her paylaştığı ama ben uzun zamandır resim paylaşmıyorum mesela bugün kahve çay resimleri attım şuan ikinci resim paylaştı kahve resmi çekmiş atmışAynen öyle Canmkendini birşey sanar sonra daha bi havalara girer
Hiç gerek Yok
Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor mu
Bugün kiler apaçık belli bana bide herşeyde anlatılmıyor bi bu resim meselesi değil başka şeylerde var annemin bana söylediği benlen iddialaştığı ile ilgiliAynen öyle Canmkendini birşey sanar sonra daha bi havalara girer
Hiç gerek Yok
Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor mu
Değişik her içilen kahve çay da paylaşılmaz ki arada bir neyse de bi günde 2 kereKuzum bi bana değil belki her paylaştığı ama ben uzun zamandır resim paylaşmıyorum mesela bugün kahve çay resimleri attım şuan ikinci resim paylaştı kahve resmi çekmiş atmış
Evet Evet anladım aslında herkesin hayatında vardır öyle biriBugün kiler apaçık belli bana bide herşeyde anlatılmıyor bi bu resim meselesi değil başka şeylerde var annemin bana söylediği benlen iddialaştığı ile ilgili
Kız bi görsen günde 3 kere atar ben bugün baktım inadıma yapıyor öyle paylaştım ikinci üçüncü resmi Allahtan internet üzerinden sadece bağımız yüzyüze değiliz akraba olmasıda zoruma gidiyor beraber büyüdük ben ne yapsam annesi ona kötülük yapıyormuşum gibi gördü şimdi kızın böyle olması normal ama insanın değişmesi de kendi elinde annesinden nereye kadar etkilenecek onunda işine böyle geliyor ama demekki diyorum benden eksik görüyor kendiniDeğişik her içilen kahve çay da paylaşılmaz ki arada bir neyse de bi günde 2 kere
Evet Evet anladım aslında herkesin hayatında vardır öyle biridediğim gibi görmezsin kudurur
İlk evlendiğimiz yıl üzgün olduğum da felan söz paylaşıyordum salak ben oda kahve yapıp resmini atıyordu bir kaç dakika sonraDeğişik her içilen kahve çay da paylaşılmaz ki arada bir neyse de bi günde 2 kere
Evet Evet anladım aslında herkesin hayatında vardır öyle biridediğim gibi görmezsin kudurur
Amaaannn sttiet gitsinbir mucizee Rprnn Kızlar şimdi ta çocukluktan tanıdığım biri var ben onu hiç önemsemiyorum ama o Allah korusun başıma bişey gelse sevinecek bi insan yakın sayılacak bi akrabanın kızı bu kişi o benden önce evlendi onu nispet yaptı ama nasıl övünme uzun olur anlatmayım şimdi bişeyi farkettim benim umrumda değil ama zoruma gitmeye başladı artık bi yere gezmeye gidiyor dum hemen iki üç gün sonra oda orda tesadüf diyordum bi kaç kere oldu bu ben üç dört aydır resim paylaşmıyorum o sürekli keyif yaparken gezerken tozarken resim atıyor bugün paylaştım bi kaç resim baktı arkasından bi video attı kendi çekmiş gibi de değil kendileri yok videoda profesyonel bi şekilde çekilmiş bi video gibi yani zoruma gitti ney benlen alıp vermediğin nereye kadar iddialaşacan yaptıklarının farkındayım gibisinden bi söz paylaşsam mı artık dedim size sormak istedim ben insanlarla uğraşmadıkça salak yerine konuluyormuşum gibi oluyor
Bencede sence kuzuEn güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursunsen güzel sözler fotolar paylaş o görsün oda illa senden sonra paylaşır ve görme
Ayy aynen yaa.. Eskilerin insanı ne mütevaziymiiş birisi Bi yere gittiğinde yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dermiş. Şimdi afedersin insanlar s.çtıklarını da çekip atacak durumda.Amannn vardır öylesi yaa paylaş Tamam ama az olsun öz olsun bide yemek paylaşanlar bence bu dünya da en görgüsüz insanlar onlar. yediğini paylaşmak kadar ayıp birşey yok ya ben çok takılırım öyle şeylere bulan ı var bulmayanı var
Ahahaha yap kız kudursunSoğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğimTamam mesela ne paylaşayım şimdi demin sinirle beni kıskanıyorsun gibisinden bişey paylaşacaktım iyikide paylaşmadım beni önemsiyor diyecek bu sefer de
Kuzum takmıyordum eğer taksam onun yaptığını yaparım nerdeyse üç aydır belki daha fazla hiç resim paylaşmıyorum kendine zarar o hasetlik ona yeter zTenAmaaannn sttiet gitsin
Görmezden gel gerekirse heryerden sil kudursun attığı hiç bişeye bakma sen de paylaşımlarını ona gizle.
Bencede sence kuzu
Ayy aynen yaa.. Eskilerin insanı ne mütevaziymiiş birisi Bi yere gittiğinde yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dermiş. Şimdi afedersin insanlar s.çtıklarını da çekip atacak durumda.
Ahahaha yap kız kudursun
Aynen bencede bırak kendi hâlinde çatlasınKuzum takmıyordum eğer taksam onun yaptığını yaparım nerdeyse üç aydır belki daha fazla hiç resim paylaşmıyorum kendine zarar o hasetlik ona yeter zTen
Evet evet o ne öyle görmemiş gibi. Tolga çevik in bir videosu var çok hoşuma gider ayıptır söylemesi lafı için adam çok güzel konuşmuşAyy aynen yaa.. Eskilerin insanı ne mütevaziymiiş birisi Bi yere gittiğinde yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dermiş. Şimdi afedersin insanlar s.çtıklarını da çekip atacak durumda.
dayimgil memleketten geldi birde kardeşimgil bizde ikiside çok kalabaliğizAfiyet olsun canım kolay gelsin kimler var misafir
Bende bugün günler sonra bi yerlere gittim şimdi evdeyim boyamı kağıdımı aldım bişeyler çiziyorum kafam dağılsın diye hem güzel hem gergin geçen bi gün oldu benim için
Benim de 1.72 sen de kısa değilsin kiİyi yapmışsın bacı senin boyun kaç çok kilon yokmuş senin ben haftaya cuma tartılacam o zaman yazacam kilomu boyum 1.67 şuanki kilom da 67benim hedefimde 50 Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsam zayıf kalmak istiyorum bu sefer gözüm korktu 80 kiloyla hamile kalmıştım
Sen onlara uyma bugün bende evde değildim önceden olsa kıramam yada kendime dur diyemem yerdim bugün sabah kahvaltıyı 10 da yaptım bu saate kadar şekersiz kahve ve çay içtim şimdi yemek kaşığı bulgur haşladım kısır gibi salata ile onu yiyecem bide benim eşimde beni çok yemeğe teşvik ediyor markete gidiyoruz ben kereviz sapı alıyorum o un kurabiyesine sarılıyor
Yeşil çayı günde 2 fincan düzenli içmeye başladım göbek felan kalmadı onu ihmal etme
Kız senin de maşallahın varmış sen baya uzunsunBenim de 1.72 sen de kısa değilsin ki
Ama bizim boylara ideal 55 bence
5 kiloyu da garanti olsun diye hedef koydum nasılsa geri alırım
Bacım bende koskocaman bi sezaryen göbeği var
25 haftalık hamileyken karnım bu kadar büyük değildi ciddiyim
Resmen popomdan büyük
Kalabalık aile iyidir yadayimgil memleketten geldi birde kardeşimgil bizde ikiside çok kalabaliğiz
Benim de 1.72 sen de kısa değilsin ki
Ama bizim boylara ideal 55 bence
5 kiloyu da garanti olsun diye hedef koydum nasılsa geri alırım
Bacım bende koskocaman bi sezaryen göbeği var
25 haftalık hamileyken karnım bu kadar büyük değildi ciddiyim
Resmen popomdan büyük
Katılıyorum maşallah boyun ne iyiKız senin de maşallahın varmış sen baya uzunsun50 kilo da çok zayıf olursun bence sen 55 felan ideal gibi sen bilirsin yinede banada 56-57 iyi oluyordu ama hamilelik var ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kar gibi
Kuzum benim yaa göbişini yesinler bide ikizdiya ondan da göbiş kalmıştır ama sporla toparlarsın kuzum korse felan kullanabiliyormusun korse de tak gün içinde oda çok şekillendiriyor
Spor yapabilmeyi çok isterim gerçektenKız senin de maşallahın varmış sen baya uzunsun50 kilo da çok zayıf olursun bence sen 55 felan ideal gibi sen bilirsin yinede banada 56-57 iyi oluyordu ama hamilelik var ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kar gibi
Kuzum benim yaa göbişini yesinler bide ikizdiya ondan da göbiş kalmıştır ama sporla toparlarsın kuzum korse felan kullanabiliyormusun korse de tak gün içinde oda çok şekillendiriyor
Bi de temmuzda doğum yaptımKız senin de maşallahın varmış sen baya uzunsun50 kilo da çok zayıf olursun bence sen 55 felan ideal gibi sen bilirsin yinede banada 56-57 iyi oluyordu ama hamilelik var ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kar gibi
Kuzum ya gündüz gezdim geldim akşama eşimin arkadaşları bize geldi derbi izlemeye koyu fanatik fenerli bir kocam varda
Ben de minyon olmak isterdimKalabalık aile iyidir ya
Katılıyorum maşallah boyun ne iyiben 1.54 le kaldım gerisi gelmedi
kafam kaldırmiyor valla alıştım anne baba yetiyor:)Kalabalık aile iyidir ya
Katılıyorum maşallah boyun ne iyiben 1.54 le kaldım gerisi gelmedi
Bizde 1.54le bile ben asıyorum yaBen de minyon olmak isterdim
Daha guzel bence
Son 15 yılım sen uzunsun perdeyi as, sen uzunsun şunu dolabın üstünden al cümleleriyle geçti
Evlendim yine ben asıyorum perdeleri
Kocam da 1.75 çünkü