- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.041
Benim eşim bi ara aşıya karşıydı öyle bi bekledik sonra ben olacam dedim sen olmazsan olma oda bende olacam felan diyordu hamilelik olayı girdi araya sonra ameliyat felan şimdi olacam sendede pko var kuzumda adetlerin daha da düzensizleşti mi öyle bişey oldumuYazın oldum kuzum 20 yaş ve altına ne zaman sıra geldiyse işte hemen gidip oldum ben beklemedim
Kuzum alt ve üst komşu inan çok önemli benimkiler öyle sıkıntı yapmaz dün eşim ve arkadaşları bizde derbi izlediler eve bi geldim eşimde ses yok bağırmaktan arkadaşlarıda öyle bağırmış etmişler gündüzden haber ettiydim zaten alt ve üst komşulara bende onların bebeklerinin ağlama seslerine katlanıyorum üst konşunun oğlu çok hiperaktif gece 1 de bile evin içinde koşturur öyle uykuya dalmaya çalışırız mesela onlr bizi biz onları idare ediyoruz kuzumO zaman daha iyi hareketli bişey aç ama komşumda birşey demiyor mu benim ki nasıl fena makina açarım çocukları kudurur ses geliyor diye bizden gece 12 de çocukları ses yapıyordu ona kızdık diye şimdi azcık bi ses gitsin bizden hemen duvara felan vuruyor ben açamam o kadar sesli
Yok kuzum hiç öyle birşey olmadı ağzı olan konuşuyor kız inanma neymiş öldürüyormuş peeehh saçmalıyorlar tüm dünya vuruluyor ölüyorlar mıBenim eşim bi ara aşıya karşıydı öyle bi bekledik sonra ben olacam dedim sen olmazsan olma oda bende olacam felan diyordu hamilelik olayı girdi araya sonra ameliyat felan şimdi olacam sendede pko var kuzumda adetlerin daha da düzensizleşti mi öyle bişey oldumu
İfşaa oldun fattiiiiHee bu arada böyle bir mesaj geldi bana koca aradı hastaneyi 2 ciside çıkarmış ama bi süre zaman söylememişler
Yok kuzu güvenlik bankada. Havuza aldılar da gezdiriyor. Ama önümüzdeki haftadan sonra yanımda olcak inşallahSağol kuzum aslında pes etmesek üstüne gitsek ama bende bide anksiyete var hiç cesaret edemem bakalım terapi felan denersem bi gün herşey kafada bitiyor sonuçta
Senin kociş nerdeydi bacı gidiyor mu dediydin askermiydi eşin
Oldum ben sinovacAynen balım önceden çok kullandım otu çöpü ne bulduysam gerçekten berbat ediyor hormonları çörek otu ve nohut tan bişey olmaz diye düşünüyorum bide burda konu açmışlardı biontech bebeleri diye aşı oldun mu sen kuzumbir mucizee sende oldun mu canım biontech ten sonra hamiş kaldık yazıyorlardı hep ben daha olmadım aşı biri de dün adet düzenimi bozdu yazmış mecbur olunacak da
Ben hiçbirşeyimi gizlememİfşaa oldun fattiiii
Yok kuzu güvenlik bankada. Havuza aldılar da gezdiriyor. Ama önümüzdeki haftadan sonra yanımda olcak inşallah
Oldum ben sinovac
Olması gerekende o kuzum biz de sizde iki kişisiniz o kadar ses yapamayız istekte çıkmaz bizlerden onlar çocuklu olunca bide ses oluyor illaki ama bu at koşturur gibi her istediğin saattede ses yaparım anlamına gelmiyor demi ilk başta ses çıkarmadık ben sürekli eşime çocuk durmaz dur diyorlardır diye tezkin ediyordum bizden ses çıkmadıkça kadın gece 12 den sonra makina çalıştırdı bide o saatte çıt yok nasıl ses geliyor pazar günleri sabah 7de elektrik süpürgesi çalıştırdı Allahtan altta kimse yok üsttekiyle sorun yaşıyoruz bizKuzum alt ve üst komşu inan çok önemli benimkiler öyle sıkıntı yapmaz dün eşim ve arkadaşları bizde derbi izlediler eve bi geldim eşimde ses yok bağırmaktan arkadaşlarıda öyle bağırmış etmişler gündüzden haber ettiydim zaten alt ve üst komşulara bende onların bebeklerinin ağlama seslerine katlanıyorum üst konşunun oğlu çok hiperaktif gece 1 de bile evin içinde koşturur öyle uykuya dalmaya çalışırız mesela onlr bizi biz onları idare ediyoruz kuzum
Anladım gülümİfşaa oldun fattiiii
Yok kuzu güvenlik bankada. Havuza aldılar da gezdiriyor. Ama önümüzdeki haftadan sonra yanımda olcak inşallah
Oldum ben sinovac
Korona da öldürüyor Allah korusun süründürüyor öldürmezse bu hafta içinde olacam artık ben valla ağrı sızı oldumu kuzum kimi kolumu kaldıramadım ateş halsizlik yaptı yazmış daYok kuzum hiç öyle birşey olmadı ağzı olan konuşuyor kız inanma neymiş öldürüyormuş peeehh saçmalıyorlar tüm dünya vuruluyor ölüyorlar mı
Tabiiki kuzum biz lojmanda olduğumuz için kurallar var burada onlara uymak zorundasın 9 dan sonra çocuğun dahi olsa ses yapmayacaksın balkondan bir şey silkelemek vs yasak ben tee öğlen 1 de çalıştırmaya başlarım makineyi tamam anlayışla karşılıyorlar sıkıntı etmiyorlar diye tepelerine binmenin bi manası yok bence rabbim hayırlı komşularla karşılaştırsın vala komşu çok önemliOlması gerekende o kuzum biz de sizde iki kişisiniz o kadar ses yapamayız istekte çıkmaz bizlerden onlar çocuklu olunca bide ses oluyor illaki ama bu at koşturur gibi her istediğin saattede ses yaparım anlamına gelmiyor demi ilk başta ses çıkarmadık ben sürekli eşime çocuk durmaz dur diyorlardır diye tezkin ediyordum bizden ses çıkmadıkça kadın gece 12 den sonra makina çalıştırdı bide o saatte çıt yok nasıl ses geliyor pazar günleri sabah 7de elektrik süpürgesi çalıştırdı Allahtan altta kimse yok üsttekiyle sorun yaşıyoruz biz
Benim anneannem de 2 ay önce kovitten vefat ettiKorona da öldürüyor Allah korusun süründürüyor öldürmezse bu hafta içinde olacam artık ben valla ağrı sızı oldumu kuzum kimi kolumu kaldıramadım ateş halsizlik yaptı yazmış da
amin inşallah :) ben ikinciyi 26 ekimde oldum sanırımAnladım gülümkarın ağrın inşallah bi mucizeye çıkar hiç beklemediğin anda
Sen ne zaman oldun kuzum kaç doz oldun
cıks akşam konuşmam ben yatarım banne banneBen gidiyom çenem açıldı yine akşam olmadan şu perdelerimi bi yıkıyım yemeğimde yok akşama konuşuruz rahat rahat gelin hepiniz etiket yaparım sizi
Benim katımdakiler ve üsttekiler inşallah lojmana düşerTabiiki kuzum biz lojmanda olduğumuz için kurallar var burada onlara uymak zorundasın 9 dan sonra çocuğun dahi olsa ses yapmayacaksın balkondan bir şey silkelemek vs yasak ben tee öğlen 1 de çalıştırmaya başlarım makineyi tamam anlayışla karşılıyorlar sıkıntı etmiyorlar diye tepelerine binmenin bi manası yok bence rabbim hayırlı komşularla karşılaştırsın vala komşu çok önemli
Perdelermi attım geldimBenim katımdakiler ve üsttekiler inşallah lojmana düşervalla şaka bi yana çok güzel bişey öyle olması yetişkin de olsa görgü kurallarını bilmiyor bazı insanlar gerçekten komşu çok önemli ev alırken ona dikkat edecem bide bizim oturduğumuz apartmanda çoğu kişi öyle onlara normal geliyor biz anormal geliyoruz onlara sürekli kapıları açık sanki kendi avlusu ora akşama kadar sohbet ederler kapı önünde bana da şey diyorlar hiç dışarı çıkmıyorsun sıkılmıyormusun lan kapı önü dışarı mı oluyor ne zevk alacam sıkılmıyorum dedim kadına mat oldu
Özledin ellam@Rose36 mıhtarım gelmicen mi gari