Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yazın oldum kuzum 20 yaş ve altına ne zaman sıra geldiyse işte hemen gidip oldum ben beklemedim
Benim eşim bi ara aşıya karşıydı öyle bi bekledik sonra ben olacam dedim sen olmazsan olma oda bende olacam felan diyordu hamilelik olayı girdi araya sonra ameliyat felan şimdi olacam sendede pko var kuzumda adetlerin daha da düzensizleşti mi öyle bişey oldumu

Kuzum alt ve üst komşu inan çok önemli benimkiler öyle sıkıntı yapmaz dün eşim ve arkadaşları bizde derbi izlediler eve bi geldim eşimde ses yok bağırmaktan arkadaşlarıda öyle bağırmış etmişler gündüzden haber ettiydim zaten alt ve üst komşulara bende onların bebeklerinin ağlama seslerine katlanıyorum üst konşunun oğlu çok hiperaktif gece 1 de bile evin içinde koşturur öyle uykuya dalmaya çalışırız mesela onlr bizi biz onları idare ediyoruz kuzum

Yok kuzum hiç öyle birşey olmadı ağzı olan konuşuyor kız inanma neymiş öldürüyormuş peeehh saçmalıyorlar tüm dünya vuruluyor ölüyorlar mı

Hee bu arada böyle bir mesaj geldi bana koca aradı hastaneyi 2 ciside çıkarmış ama bi süre zaman söylememişler
İfşaa oldun fattiiii
Yok kuzu güvenlik bankada. Havuza aldılar da gezdiriyor. Ama önümüzdeki haftadan sonra yanımda olcak inşallah
Oldum ben sinovac

Olması gerekende o kuzum biz de sizde iki kişisiniz o kadar ses yapamayız istekte çıkmaz bizlerden onlar çocuklu olunca bide ses oluyor illaki ama bu at koşturur gibi her istediğin saattede ses yaparım anlamına gelmiyor demi ilk başta ses çıkarmadık ben sürekli eşime çocuk durmaz dur diyorlardır diye tezkin ediyordum bizden ses çıkmadıkça kadın gece 12 den sonra makina çalıştırdı bide o saatte çıt yok nasıl ses geliyor pazar günleri sabah 7de elektrik süpürgesi çalıştırdı Allahtan altta kimse yok üsttekiyle sorun yaşıyoruz biz

İfşaa oldun fattiiii

Yok kuzu güvenlik bankada. Havuza aldılar da gezdiriyor. Ama önümüzdeki haftadan sonra yanımda olcak inşallah

Oldum ben sinovac
Anladım gülüm karın ağrın inşallah bi mucizeye çıkar hiç beklemediğin anda
Sen ne zaman oldun kuzum kaç doz oldun

Yok kuzum hiç öyle birşey olmadı ağzı olan konuşuyor kız inanma neymiş öldürüyormuş peeehh saçmalıyorlar tüm dünya vuruluyor ölüyorlar mı
Korona da öldürüyor Allah korusun süründürüyor öldürmezse bu hafta içinde olacam artık ben valla ağrı sızı oldumu kuzum kimi kolumu kaldıramadım ateş halsizlik yaptı yazmış da

Tabiiki kuzum biz lojmanda olduğumuz için kurallar var burada onlara uymak zorundasın 9 dan sonra çocuğun dahi olsa ses yapmayacaksın balkondan bir şey silkelemek vs yasak ben tee öğlen 1 de çalıştırmaya başlarım makineyi tamam anlayışla karşılıyorlar sıkıntı etmiyorlar diye tepelerine binmenin bi manası yok bence rabbim hayırlı komşularla karşılaştırsın vala komşu çok önemli

Korona da öldürüyor Allah korusun süründürüyor öldürmezse bu hafta içinde olacam artık ben valla ağrı sızı oldumu kuzum kimi kolumu kaldıramadım ateş halsizlik yaptı yazmış da
Benim anneannem de 2 ay önce kovitten vefat etti öldürüyor tabii ama aşı öldürüyor diyorlar ya ona ithafen dedim ben bende sadece kolum ağrıdı başka bi yan etkisi olmadı

Benim katımdakiler ve üsttekiler inşallah lojmana düşer valla şaka bi yana çok güzel bişey öyle olması yetişkin de olsa görgü kurallarını bilmiyor bazı insanlar gerçekten komşu çok önemli ev alırken ona dikkat edecem bide bizim oturduğumuz apartmanda çoğu kişi öyle onlara normal geliyor biz anormal geliyoruz onlara sürekli kapıları açık sanki kendi avlusu ora akşama kadar sohbet ederler kapı önünde bana da şey diyorlar hiç dışarı çıkmıyorsun sıkılmıyormusun lan kapı önü dışarı mı oluyor ne zevk alacam sıkılmıyorum dedim kadına mat oldu

Perdelermi attım geldim ayy burda bizim lojmanda da var öyle bi kadın kapısı hep açıkmış o apartmandakiler öyle derler yani heryerde görgü kurallarını halen bilmeyen çok insan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…