- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #2.021
Günaydın kuzucum koley gelsinGünaydın kızlar enerjim yine yerinde şurda azcık kopayım ev temizlemeye gidecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzucum koley gelsinGünaydın kızlar enerjim yine yerinde şurda azcık kopayım ev temizlemeye gidecem
Hiç duymadım kuzum ne işe yarıyormuş ?Kızlar gebelik için çörek otu kahvesi duydum sipariş verdim de hiç duyan varmı içinde kahve yokmuş çekilmiş çörek otu ve nohut varmış bide onu deneyecem
günaydın aplacıkgünaydın b-nörüyonuz
Yaa sana da çok geçmiş olsun ben kullanmıyorum öğrenemedim yani korkuyorum da yaAyy çok geçmiş olsun kuzum sizinki baya kötü olmuş insan atlatamıyor Allah korumuş bende geçirdim o kadar büyük kaza değildide virajı alamasam duvara giriyordum belki yaşamıyorduk onun üstüne akıllanmadım kaldırıma çıktım bide o gün bugündür araba kullanamıyorum cesaretim bitti tamamen
Kızz ilişki için kocayla biraraya gelemiyoz kiKarın ağrısı da bebek oluşurken dr oluyor ondan dedim canım benim bekle belki olmuştur çok erken olduğundan çıkmıyor dur bide yumurtlama oldu diye ilişkiyi bırakma ne olur ne olmaz
Sağol gülüm evin içinden geçecem gerçekten kolay gelsin banaGünaydın kuzucum koley gelsin
Çörekotu yağı kullanmıştım ben saraçoğlunun erken menepoz küründe gelmiştiKızlar gebelik için çörek otu kahvesi duydum sipariş verdim de hiç duyan varmı içinde kahve yokmuş çekilmiş çörek otu ve nohut varmış bide onu deneyecem
Bende çok severim temizlik yapmayı gaza geldim senden bende salonun perdelerini yıkıyam bare hafta içi camları sildiydimSağol gülüm evin içinden geçecem gerçekten kolay gelsin bana
Kuzum hamilelik için enfeksiyona felan iyi geliyor heralde üreme sağlığınada nohutta hamilelik için faydalı burda mı gördüm başka bi forumdamı hamile kalmaya yardımcı oluyor yazıyor du içimi de iyimiş bi deneyim dedim zayıflatır da hem çörek otuHiç duymadım kuzum ne işe yarıyormuş ?
günaydın aplacık
Sağol kuzum aslında pes etmesek üstüne gitsek ama bende bide anksiyete var hiç cesaret edemem bakalım terapi felan denersem bi gün herşey kafada bitiyor sonuçtaYaa sana da çok geçmiş olsun ben kullanmıyorum öğrenemedim yani korkuyorum da ya
Kızz ilişki için kocayla biraraya gelemiyoz ki
Hmm anladım kuzum dene bakalım bi fazla bitkisel karışım şu bu yeme de hormonları alt üst ediyormuşKuzum hamilelik için enfeksiyona felan iyi geliyor heralde üreme sağlığınada nohutta hamilelik için faydalı burda mı gördüm başka bi forumdamı hamile kalmaya yardımcı oluyor yazıyor du içimi de iyimiş bi deneyim dedim zayıflatır da hem çörek otu
Temizle kuzum temizle insanın kafasıda dağılıyor bide radyo aç ohh miss sanada kolay gelsin canım benimBende çok severim temizlik yapmayı gaza geldim senden bende salonun perdelerini yıkıyam bare hafta içi camları sildiydim
Aynen balım önceden çok kullandım otu çöpü ne bulduysam gerçekten berbat ediyor hormonları çörek otu ve nohut tan bişey olmaz diye düşünüyorum bide burda konu açmışlardı biontech bebeleri diye aşı oldun mu sen kuzum bir mucizee sende oldun mu canım biontech ten sonra hamiş kaldık yazıyorlardı hep ben daha olmadım aşı biri de dün adet düzenimi bozdu yazmış mecbur olunacak daHmm anladım kuzum dene bakalım bi fazla bitkisel karışım şu bu yeme de hormonları alt üst ediyormuş
Yaa ben müzik dinlemeyi çok severim biliyor musun mutfağa girerim yemek yapmaya hemen radyo 7 açarım telefondan banyoya duş etmeye girerim yine hemen müzik iş yaparken hele bangır bangır alt komşum da benle dinlerTemizle kuzum temizle insanın kafasıda dağılıyor bide radyo aç ohh miss sanada kolay gelsin canım benim
Ben biontech 2 dozAynen balım önceden çok kullandım otu çöpü ne bulduysam gerçekten berbat ediyor hormonları çörek otu ve nohut tan bişey olmaz diye düşünüyorum bide burda konu açmışlardı biontech bebeleri diye aşı oldun mu sen kuzum bir mucizee sende oldun mu canım biontech ten sonra hamiş kaldık yazıyorlardı hep ben daha olmadım aşı biri de dün adet düzenimi bozdu yazmış mecbur olunacak da
Ayy inşallah bi sorun çıkmaz hayırlı sonuçlar çıkar kuzum da bebişine kavuşursun hayırlısı ileHee bu arada böyle bir mesaj geldi bana koca aradı hastaneyi 2 ciside çıkarmış ama bi süre zaman söylememişler
Ne zaman oldun kuzum inşallah faydası olur bizlere de erkeklerde spermlerede iyi geliyormuş galibaBen biontech 2 doz
İnşallah kuzum inşallah çok heyecanlıyım ne çıktı diğer testte çıksın hemen eşim memlekete gidecek sonuçları almaya aileye falan verilmiyormuş mecbur biz gidip alıcaz hayırlısıyla çıksın keşke kromozom da falan sıkıntı çıkmasın ne eşimde ne bende hiçkimsede inşallahAyy inşallah bi sorun çıkmaz hayırlı sonuçlar çıkar kuzum da bebişine kavuşursun hayırlısı ile
Yazın oldum kuzum 20 yaş ve altına ne zaman sıra geldiyse işte hemen gidip oldum ben beklemedimNe zaman oldun kuzum inşallah faydası olur bizlere de erkeklerde spermlerede iyi geliyormuş galiba
O zaman daha iyi hareketli bişey aç ama komşumda birşey demiyor mu benim ki nasıl fena makina açarım çocukları kudurur ses geliyor diye bizden gece 12 de çocukları ses yapıyordu ona kızdık diye şimdi azcık bi ses gitsin bizden hemen duvara felan vuruyor ben açamam o kadar sesliYaa ben müzik dinlemeyi çok severim biliyor musun mutfağa girerim yemek yapmaya hemen radyo 7 açarım telefondan banyoya duş etmeye girerim yine hemen müzik iş yaparken hele bangır bangır alt komşum da benle dinler