Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

İyi yapmışsın bacı senin boyun kaç çok kilon yokmuş senin ben haftaya cuma tartılacam o zaman yazacam kilomu boyum 1.67 şuanki kilom da 67benim hedefimde 50 Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsam zayıf kalmak istiyorum bu sefer gözüm korktu 80 kiloyla hamile kalmıştım
Sen onlara uyma bugün bende evde değildim önceden olsa kıramam yada kendime dur diyemem yerdim bugün sabah kahvaltıyı 10 da yaptım bu saate kadar şekersiz kahve ve çay içtim şimdi yemek kaşığı bulgur haşladım kısır gibi salata ile onu yiyecem bide benim eşimde beni çok yemeğe teşvik ediyor markete gidiyoruz ben kereviz sapı alıyorum o un kurabiyesine sarılıyor
Yeşil çayı günde 2 fincan düzenli içmeye başladım göbek felan kalmadı onu ihmal etme

iyi akşamlar napiyorsunuz kızlar birazdan akşam yemeği yiyicez misafirler ve biz yorgunum hala dinlemedim:)
Afiyet olsun canım kolay gelsin kimler var misafir
Bende bugün günler sonra bi yerlere gittim şimdi evdeyim boyamı kağıdımı aldım bişeyler çiziyorum kafam dağılsın diye hem güzel hem gergin geçen bi gün oldu benim için

bir mucizee Rprnn Kızlar şimdi ta çocukluktan tanıdığım biri var ben onu hiç önemsemiyorum ama o Allah korusun başıma bişey gelse sevinecek bi insan yakın sayılacak bi akrabanın kızı bu kişi o benden önce evlendi onu nispet yaptı ama nasıl övünme uzun olur anlatmayım şimdi bişeyi farkettim benim umrumda değil ama zoruma gitmeye başladı artık bi yere gezmeye gidiyor dum hemen iki üç gün sonra oda orda tesadüf diyordum bi kaç kere oldu bu ben üç dört aydır resim paylaşmıyorum o sürekli keyif yaparken gezerken tozarken resim atıyor bugün paylaştım bi kaç resim baktı arkasından bi video attı kendi çekmiş gibi de değil kendileri yok videoda profesyonel bi şekilde çekilmiş bi video gibi yani zoruma gitti ney benlen alıp vermediğin nereye kadar iddialaşacan yaptıklarının farkındayım gibisinden bi söz paylaşsam mı artık dedim size sormak istedim ben insanlarla uğraşmadıkça salak yerine konuluyormuşum gibi oluyor

En güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursun sen güzel sözler fotolar paylaş o görsün oda illa senden sonra paylaşır ve görme

Hani diyeceksiniz ki senin için atıldığını ne biliyon kaçıncı yapışı bu bide bi yere gittiği zaman tek bi resimle kalmaz bildiğiniz yardırır
Amannn vardır öylesi yaa paylaş Tamam ama az olsun öz olsun bide yemek paylaşanlar bence bu dünya da en görgüsüz insanlar onlar. yediğini paylaşmak kadar ayıp birşey yok ya ben çok takılırım öyle şeylere bulan ı var bulmayanı var

En güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursun sen güzel sözler fotolar paylaş o görsün oda illa senden sonra paylaşır ve görme
Soğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğim Tamam mesela ne paylaşayım şimdi demin sinirle beni kıskanıyorsun gibisinden bişey paylaşacaktım iyikide paylaşmadım beni önemsiyor diyecek bu sefer de

Aynen kuzum bu öyleler den yardırır diyorum ya boşa demiyorum illaki mokunu çıkarır naparsa yapsın hanide benle uğraşması zoruma gidiyor

Soğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğim Tamam mesela ne paylaşayım şimdi demin sinirle beni kıskanıyorsun gibisinden bişey paylaşacaktım iyikide paylaşmadım beni önemsiyor diyecek bu sefer de
Aynen öyle Canm kendini birşey sanar sonra daha bi havalara girer
Hiç gerek Yok
Aynen kuzum bu öyleler den yardırır diyorum ya boşa demiyorum illaki mokunu çıkarır naparsa yapsın hanide benle uğraşması zoruma gidiyor
Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…