- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.961
Günaydınlar ablacımgün aydın kızlar hayırlı pazarlar
Günaydın aplacım afiyet olsunGünaydın mı aydı mı aydı mıüff akşama kadar yatasım var ama ev toplanması lazm püff gidiyom ben kayfaltı hazırlicm
Ama abdest aldığımdan berli bu şekildeBi ovulasyon al bak bakalık belkide yumurtlama oluyordur şefaf uzayan mı
Yok beyaz akıntıBi ovulasyon al bak bakalık belkide yumurtlama oluyordur şefaf uzayan mı
Koca sağolsunSen neden erken den uyandın hafta sonuda
Sağol çekirgemGünaydın aplacım afiyet olsun
Anladım adet olacaksın o zaman bende hep adet olmadan önce beyaz alıntı olur belkide seninkide öyle ama umarım hamilesindir ondan öyledirYok beyaz akıntı
İyi yapmışsın bacı senin boyun kaç çok kilon yokmuş senin ben haftaya cuma tartılacam o zaman yazacam kilomu boyum 1.67 şuanki kilom da 67mavispreyboya bacım tartıldım bu sabah
63.7 kiloyum hedef 50.
Annemlerdeyim şimdi evde hep karbonhidrat pişiyor
Adamlar sulu patates yanına makarna yiyorlar bi de ekmek banıyorlar
Işim çoook zor
Eşim desen öküz gibi yer ne bulursa aramaz yani
Bi de yağlı sever
Her gun kendime ayrı tencere kaynatcam inşallah bu sefer beceririm
Afiyet olsun canım kolay gelsin kimler var misafiriyi akşamlar napiyorsunuz kızlar birazdan akşam yemeği yiyicez misafirler ve biz yorgunum hala dinlemedim:)
Anlat gıııKızlar size bişey anlatacam uzun zamandır sinir olduğum bi insan anlatabilirmiyim
Kızlar size bişey anlatacam uzun zamandır sinir olduğum bi insan anlatabilirmiyim
Bende geldim anlat bakalımAnlat gııı
En güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursunbir mucizee Rprnn Kızlar şimdi ta çocukluktan tanıdığım biri var ben onu hiç önemsemiyorum ama o Allah korusun başıma bişey gelse sevinecek bi insan yakın sayılacak bi akrabanın kızı bu kişi o benden önce evlendi onu nispet yaptı ama nasıl övünme uzun olur anlatmayım şimdi bişeyi farkettim benim umrumda değil ama zoruma gitmeye başladı artık bi yere gezmeye gidiyor dum hemen iki üç gün sonra oda orda tesadüf diyordum bi kaç kere oldu bu ben üç dört aydır resim paylaşmıyorum o sürekli keyif yaparken gezerken tozarken resim atıyor bugün paylaştım bi kaç resim baktı arkasından bi video attı kendi çekmiş gibi de değil kendileri yok videoda profesyonel bi şekilde çekilmiş bi video gibi yani zoruma gitti ney benlen alıp vermediğin nereye kadar iddialaşacan yaptıklarının farkındayım gibisinden bi söz paylaşsam mı artık dedim size sormak istedim ben insanlarla uğraşmadıkça salak yerine konuluyormuşum gibi oluyor
Amannn vardır öylesi yaa paylaş Tamam ama az olsun öz olsun bide yemek paylaşanlar bence bu dünya da en görgüsüz insanlar onlar. yediğini paylaşmak kadar ayıp birşey yok ya ben çok takılırım öyle şeylere bulan ı var bulmayanı varHani diyeceksiniz ki senin için atıldığını ne biliyon kaçıncı yapışı bu bide bi yere gittiği zaman tek bi resimle kalmaz bildiğiniz yardırır
Soğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğimEn güzeli görmemezlikten gelmek görme durumlarını kudursunsen güzel sözler fotolar paylaş o görsün oda illa senden sonra paylaşır ve görme
Aynen kuzum bu öyleler den yardırır diyorum ya boşa demiyorum illaki mokunu çıkarır naparsa yapsın hanide benle uğraşması zoruma gidiyorAmannn vardır öylesi yaa paylaş Tamam ama az olsun öz olsun bide yemek paylaşanlar bence bu dünya da en görgüsüz insanlar onlar. yediğini paylaşmak kadar ayıp birşey yok ya ben çok takılırım öyle şeylere bulan ı var bulmayanı var
Aynen öyle CanmSoğuk savaş diyorsun bebeğim vuuu en sevdiğimTamam mesela ne paylaşayım şimdi demin sinirle beni kıskanıyorsun gibisinden bişey paylaşacaktım iyikide paylaşmadım beni önemsiyor diyecek bu sefer de
Her paylaştığı mı sana özel peki yoksa sen paylaştıktan sonra paylaşmaya devam ediyor muAynen kuzum bu öyleler den yardırır diyorum ya boşa demiyorum illaki mokunu çıkarır naparsa yapsın hanide benle uğraşması zoruma gidiyor