• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAYATA DÖNMEM MÜMKÜN MÜ ?

Yeni ilişkiye başlama süresi herkeste farklı ona bişey diyemem, bu süreçte karşılaştıklarınız iyi de çıkabilir kötü de onu da yaşamadan bilemezsiniz. Lakin boşanmadan başka biriyle görüşmenizi yanlış buldum, hem hukuken aleyhinize kullanılabilir hem de doğru değil. Adamdaki de nasıl bir genişlik hukuken hala başkasının karısı belki son anda kocasına dönecek (ki çok rastlanılır) dememiş mi. İki güzel söz söyledi diye kanmayın.

Görünürlüğü açık olanlar yazabiliyor o hâlde ordan demi bu durumda.
O kişinin orda olma nedenini merak ettim.
Malum telegramda her halt dönüyo.
Bi de nadas sürenize dikkat edin derim.
Ayrılık üzere 1,5 yıl ilişkisizlik tavsiye edilir genelde.
Sağlıklı bir yeni karar için
Bu mesajda kaldım ben telegram WhatsApp gibi değil mi yüklemiştim ben onu WhatsApp ın şu malum durumlarından dolayı ama sildim iyi ki silmişim sadece mesajlaşma var sanıyordum herkese görünür yapıp başkalarının görmesi falan ne çok değişik özelliği varmış

Sizin eski konularınızı biliyorum.
Henüz 8 ay olmuş ayrılalı ve netice de kagıt üstünde de olsa evlisiniz. Sizin suan boşlukta olduğunuzu düşünüyorum. Kendinizi tamamen toparlayıp boşandıktan sonra böyle bir adım atmalısınız.
Ayrıca konuştuğunuz adam da hiç güven vermedi...

Merhabaa iyi geceler. Internetten tanisma olunca insan biraz cekiniyor tabiki bosanma asamasinda olmaniz bir problem degil tabiki insallah huzurlu yeni bir hayat kurarsiniz 💫 bu kisi de cok iyi davranmis kusursuz olmaya calismis ama bana gore bu kadar kisa surede boyle olmasi cok normal degil bi insan hic tanimadigi birine bi anda cok cok absurt sekilde mukemmellik iyilik havasi veriyorsa bi sıkıntı vardir bence bunu dusunun
Merhaba , haklısınız . Daha temkinli davranırım

Sizin eski konularınızı biliyorum.
Henüz 8 ay olmuş ayrılalı ve netice de kagıt üstünde de olsa evlisiniz. Sizin suan boşlukta olduğunuzu düşünüyorum. Kendinizi tamamen toparlayıp boşandıktan sonra böyle bir adım atmalısınız.
Ayrıca konuştuğunuz adam da hiç güven vermedi...
Normal konuşuyordum sadece sevgilim falan değil, kendisine de söyledim. Haklısınız ayrıca , dikkat edeceğim

Ben mi yanlis biliyorum bilmiyorum ama dava acildiktan sonra ozgursunuz..
Bir avukatiniza sorun isterseniz dava acilana kadar diye biliyorum.
Bir arkadasim bosanmak icin avukata gitmisti yanindaydim dedigi dava acilana kadar yuzugunuzu bile cikarmayin dava acildiktan sonra ozgursunuz demisti.
Ama.belki yanlis anlamisimdir yanlisim vardir bilemiyorum.
Bana guven vermedi buarada karsi taraf..
Bilmiyorum ilk defa duydum. Daha temkinli olurum

Görünürlüğü açık olanlar yazabiliyor o hâlde ordan demi bu durumda.
O kişinin orda olma nedenini merak ettim.
Malum telegramda her halt dönüyo.
Bi de nadas sürenize dikkat edin derim.
Ayrılık üzere 1,5 yıl ilişkisizlik tavsiye edilir genelde.
Sağlıklı bir yeni karar için
Evet o şekilde yazılabiliyor. Bende düşündüm dediğinizi. Ama ilişkiye başlamadığım için sorgulamadım. Normal konuşmamda bir sakınca görmediğim için konuştum. Ama haklısınız daha temkinli olurum bundan sonra

Bana kalırsa yaptığınız yanlış. Topu topu 8ay olmuş yalnız kalalı, açıkçası psikolojinizin çok düzgün olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar kötü olursa olsun bir evlilik bitiyor insanı sarsar bu. Siz şu an tutunacak dal, kendinizi iyi hissettirecek birini istiyorsunuz ama bu bir erkek olmamalı. Hala evlisiniz, düşünsenize eşinizin sizi dışarda o adamla gördüğünü, sizce o zaman anlaşmalı boşanabilir misiniz? Bence davanız bitsin , sizde kafanızı toplayın o zamana kadar ama bir erkek yardımıyla değil, kendiniz bunu yapın aileniz arkadaşlarınız mutlaka destek olur
Destek alıyorum zaten psikologdan . Ayrıca eşim ile aynı şehirde değilim. Ve bir kere hastanenin bahçesinde görüştüm zaten, ikincisi olmadı. Dana temkinli olurum artık

İçinizde bulunduğunuz durum nedeniyle boşanma aşamasında olmamızdan tutun ,tedavi görüyor olmanız kendinizi toparlamadan .Üstelik telegramdan saçın başın gözün güzel diye yazan bir adama .Kendinizi açmanız bana tutarlı gelmedi .Bu tip erkeklerin ağzı laf yapar ,kadın avcısı tiplerdir .Ablamda boşanma aşamasında ,içinde yaşadığı boşluktan sosyal medyada, böyle ağzı laf yapan adamlarla sohpet muhabbet derken .Bir ikisiyle görüştü sorundan başka şey yaşamadı .Amacını elde edene kadar uğraşırlar ,şöyle özelsin böyle güzelsin .Sonra ya başına bela olur takıntı yapar .Yada anı yaşar ,ne yaşadım kardır derler .İş hayatında veya normal hayatta karşılaştığınız ,size uygun adamlarla görüşün .Onda bile temkinli yaklaşın ,hemen açılmayın .Zaaflarınızı göstermeyin karşınızdakini tanımaya çalışın .Çok fazla süslü kelimelere takılmayın .Kanmayın .Fakat şu sıralar ,karşı cinse yakınlıktan ziyade .Kendinize odaklanın ,yaralarınızı ancak siz tedavi edebilirsiniz .Bir erkek değil .Çareyi başkasında aramayın .Yaralarınızı gösterdiğiniz yerden canınızı yakarlar bunu unutmayın .Siz kendinizi onarın ,boşanın .Normal hayattan biri ,karşınıza illaki çıkacaktır .Acele etmeyin .
Saçın başın güzel diye yazan adam o değil ki. Diğer yazanlar öyle yazdı cevap vermedim . O görünürlüğünü açık haberiniz olsun yazmıştı . Ama haklısınız tabiki , dediklerinizi yazıyorum bir kenara . Teşekkür ederim

Böyle biri bana güven vermedi. Samimi gelmedi tavırları. Hoşlanmadım adamsan. Telegramda orda burda herkese aynı şeyleri yazmadığını bilemessiniz.
Laf kalabalığı yapmış, sizin duygusal boşluğunuzu kullanmış
Bence dava sonuçlanmadan görüşmeniz yanlış ve çok erken.
Kafanızı dağıtcak farklı birşeyler bulun, kendinizi iyi hissetmeniz için bir erkekeğe ihtiyacınız yok.
Dava sonuçlansa bile aceleye gerek yok, zaman tanıyın kendinize.
Dava günü mahkeme kapısından barışarak eve birlikte dönen çiftler oluyor. Öyle olcaksınız demiyorum ama bir defteri kapatmadan diğerini açmayın.
Haklısınız , o yüzden konu açmak istedim zaten buraya. Yorumlarınız benim için değerli. Dikkat edeceğim artık

Yeni ilişkiye başlama süresi herkeste farklı ona bişey diyemem, bu süreçte karşılaştıklarınız iyi de çıkabilir kötü de onu da yaşamadan bilemezsiniz. Lakin boşanmadan başka biriyle görüşmenizi yanlış buldum, hem hukuken aleyhinize kullanılabilir hem de doğru değil. Adamdaki de nasıl bir genişlik hukuken hala başkasının karısı belki son anda kocasına dönecek (ki çok rastlanılır) dememiş mi. İki güzel söz söyledi diye kanmayın.
Haklısınız . Artık dikkat edeceğim. O yüzden buraya yazıp fikirlerinizi almak istedim zaten. İnsan dışardan bakan bir gözün yorumuna ihtiyaç duyuyor.

Öncelikle ufak minik bir uyarı, lakayık değil lakayıt, yani kayıtsız, ilgisiz, umursamaz.

Konunuza gelirsek bana kalırsa siz yeni bir ilişkiye çok hazır değilsiniz.

Yeni birisiyle görüsmek icin illa davanin bitmesini beklemek sacma bence. O yüzden yalnis falan yapmadin yani rahat ol canim.
Telegramin öyle bir özelligi var evet, bana da sacma sapan insanlar yazdi durdu. Cok güzelsinler, bulusalimlar havada ucustu.
Simdi bu vatandas da sana ordan yazmis, ve herkesten farkli olarak daha medeni bir sekilde ulasmis sana. Ama bu da bir taktik olabilir gibi düsündüm ben.
Senin yerinde olsam istiyorsam bu cocukla görüsürdüm, ama arkadaslik iliskisi cercevesinde. Bunu bosanma davasindan bagimsiz olarak yapardim, cünkü biz kadinlar duygusal bosluklarda hemen baglanabiliyoruz, adami cok tanimadan vs. ona farkli anlamlar yükleyebiliyoruz. Dikkati elden birakma ama kendine de yasak koyma. Her flört ettigimizle de evlenecegiz diye birsey yok.

Yeni birisiyle görüsmek icin illa davanin bitmesini beklemek sacma bence. O yüzden yalnis falan yapmadin yani rahat ol canim.
Telegramin öyle bir özelligi var evet, bana da sacma sapan insanlar yazdi durdu. Cok güzelsinler, bulusalimlar havada ucustu.
Simdi bu vatandas da sana ordan yazmis, ve herkesten farkli olarak daha medeni bir sekilde ulasmis sana. Ama bu da bir taktik olabilir gibi düsündüm ben.
Senin yerinde olsam istiyorsam bu cocukla görüsürdüm, ama arkadaslik iliskisi cercevesinde. Bunu bosanma davasindan bagimsiz olarak yapardim, cünkü biz kadinlar duygusal bosluklarda hemen baglanabiliyoruz, adami cok tanimadan vs. ona farkli anlamlar yükleyebiliyoruz. Dikkati elden birakma ama kendine de yasak koyma. Her flört ettigimizle de evlenecegiz diye birsey yok.
Çok teşekkür ederim, yorumunuz için. Tabiki haklısınız . Zaten bende arkadaş çerçevesinde konuşuyorum

Iııh adam avcı. Sadece işini bilen bir avcı 😄
Üzülmek istemiyorsanız arkadaşça bile devam etmeyin. Boşanmanıza bile etki edebilir ki yaptığınız her halükarda yanlış sonuç itibari ile hala evlisiniz
Ben kimseyi aldatmıyorum hanımefendi . Arkadaş olarak konuşmamın neresi yanlış ? Ama temkinli davranıyorum tabiki

Size göre saçma olan şey kanunlara göre sadakat yükümlülüğüne aykırı. Yani aldatma. Eski eş anlaşmalıdan vazgeçerse konu sahibine ciddi zarar verebilir bu durum.

Back