- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
-
- Konu Sahibi Yildiztozu16
Ben nevresim takımlarını küçük hurca koydum, dolapta hiç tozlanmıyor bu sayede.Yarın şok markette fisfis şişesi varmış ne zamandır arıyordum çok sevindim
birkaç tane almayi düşünüyorum....
bu arada sabah elez vardı makinede onu serdim ve baktım sık kulanmadigim nevresim tozlanmis bende dolapta kı bütün çarşaf nevresim vb.ne varsa makineye attım içime ferahlık geldi yaa
Nete takildim biraz şimdi d.... ardından kahvalti
Gunluk nevresimler haric ben de oyle yapiyorum hem derli toplu da duruyor.Ben nevresim takımlarını küçük hurca koydum, dolapta hiç tozlanmıyor bu sayede.
Ben kendi kullandığımızı da hurçla dolaba koydum yani öyle ağır hantal bir hurç değil nevresimlerin sığacağı şekilde küçük bir şey.Gunluk nevresimler haric ben de oyle yapiyorum hem derli toplu da duruyor.
Ooo sen herseyi saklamissin :) onlar zaten surekli yikaniyor tozlanmadan kullaniliyor o yuzden koyma geregi gormedim benBen kendi kullandığımızı da hurçla dolaba koydum yani öyle ağır hantal bir hurç değil nevresimlerin sığacağı şekilde küçük bir şey.
Benim gardırobum sürgülü kapak şeklinde ve sürgüsü bozuldu o yüzden dolabın içi çabuk tozlanıyor ben de her şeyi hurçluyorum.. derken bende hurçlama hastalığı başladı:)) yani bu defa da her şeyi hurçlamaya kutulamaya başladım, dolap içi de olsa hiçbir şeyin bağımsız dolaşmasına fırsat vermiyorum her şey kapalı:)))Ooo sen herseyi saklamissin :) onlar zaten surekli yikaniyor tozlanmadan kullaniliyor o yuzden koyma geregi gormedim ben
:) yazik birak arada dolansinlar :)Benim gardırobum sürgülü kapak şeklinde ve sürgüsü bozuldu o yüzden dolabın içi çabuk tozlanıyor ben de her şeyi hurçluyorum.. derken bende hurçlama hastalığı başladı:)) yani bu defa da her şeyi hurçlamaya kutulamaya başladım, dolap içi de olsa hiçbir şeyin bağımsız dolaşmasına fırsat vermiyorum her şey kapalı:)))
Oncede oyleydi tabii ama son 6-7 aydır yogun bir şekilde yaratılış amacını gerçekleştirmenin formülü arıyordum böyle. Diyince yanlış anlasilma olmasın nasıl tekamul edebilirimin cevabını arıyordum. Şükür kafamda herseyi toparladım. Şuan hedefime odaklandım. ev düzeni ve diğer şeyleri aynı anda planladım ve başladım. Kısmet olursa konuşuruz inşaallahBöyle deyince aşırı merak uyandırdı ama haberin olsun:) yaratılış amacını gerçekleştirecek iksiri bulduysan mutlaka paylaş:)
Merakla bekliyor olacağızOncede oyleydi tabii ama son 6-7 aydır yogun bir şekilde yaratılış amacını gerçekleştirmenin formülü arıyordum böyle. Diyince yanlış anlasilma olmasın nasıl tekamul edebilirimin cevabını arıyordum. Şükür kafamda herseyi toparladım. Şuan hedefime odaklandım. ev düzeni ve diğer şeyleri aynı anda planladım ve başladım. Kısmet olursa konuşuruz inşaallah
Allah kabul etsin canim bugun pek bi hamarat gordum seni ben bugun hicbir sey yapamadim program da coktu boylelikle tum haftayi etkilememesi icin bugunun plani da yarin bitirecegim mecbur.gece de cok gec yatmamayi planliyorum bakalim becerebilirsem :)Bugun dusari cikildi
Yaptıgim işler
Kahvaltı
Bulaşık makinesi boşaldı
B. Mak . Dolduruldu bardak çok olunca limon tuzu koydum parlasin diye.
Tezgah ocak masa silindi
Sabah makinede ki alezi durulatip serdim.
Iki makina çamaşır yıkandi 3. Yıkanıyor.
Biri serilidi tam kurumamislar dışarda soba kokusu olmasın diye topladim içeri serdim 2. Yıkanani da şimdi Yıkanan minderle yarın sererim.
Çamaşır sepeti ahşap örgü kılıfı yıkandi sepet temizlendi
Ev toplandı
oyuncaklar ayrıldı. Dolabın üstüne kaldırılacak.
Çamaşır katlandı yerleşti
Çocuklar yatırıldı.
Mutfak toplu bırakıldı
Ben kaçar namaz kılacagim
Ben de oglusu uyutup matematik calistim simdi yemegini yedirir ise koyulurum.ilk hedef buzdolabi ve evi konple supurmekNe yaptın badim
sana özelden de yazamadım faceyine kapatacagim messenger kaldırdım faceden yazmak zor geldi
biz çocuklarla biraz hava alsınlar diye biraz alış veriş dışarı çıktık bir saati geçti geleli ama menekşe almıştım onların bakımını yaptık kuzularla makineye çamaşır attım bulasik mak. Boşaltım banyoya yıkadım şimdi kuzuları uyutacağım sonra inş. Namaz ve islere devam
Naptin S Sifayildizi sesin cikmadi bi daha islerini halledebildin mi badim
Tamam canim Allah kavustursun insallah.Asker uğurladik bugün sonra gelirim