- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
- Konu Sahibi Yildiztozu16
InsallahKesinlikle oyle. Rabbim seninde gonlune gore versin insllh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahKesinlikle oyle. Rabbim seninde gonlune gore versin insllh.
Kolay gelsin canim.bana da dua etBacim ben kaçar malum işlerim var
Hosgeldin.neymis bakalim sorular belki cvp da buluruz :)ben geldim
Dün liste baya uzundu buraya yazmaya usendim. Ahh şu benim kafamda ki sorular bitse o zaman buraya yazabilirim
Heh hasunu Bileydin bu kadın niye dağıttı sanıyorsunUzun ve derin mesele :)
Sabah sabah hizlisin valla :) ben bugun miskinim biraz malesef dun gece 3.5ta yattim 4.5 gibi ve 5.5 gibi emzirmeye kalktim.7 olmadan da uyandi.cok uykum var o yuzdenYarın şok markette fisfis şişesi varmış ne zamandır arıyordum çok sevindim yaa birkaç tane almayi düşünüyorum bu arada sabah elez vardı makinede onu derdim ve baktım sık kulanmadigim nevresim tozlanmis bende dolaptakı bütün çarşaf nevresim vb.ne varsa makineye attım içime ferahlık geldi yaa
Ders calismam lazim o uyuyunca ama belki o kalkinca 1 saat yatarim babasina birakioOtur nefes egzersizi yap kendine gelirsin ve onunla sende uyu hade bugün benden sana tatil
Böyle deyince aşırı merak uyandırdı ama haberin olsun:) yaratılış amacını gerçekleştirecek iksiri bulduysan mutlaka paylaş:)Uzun mesela yaa öyle iki cümleyle anlatılmaz ama sana yaratilis amacımızı gerçeklerimek diyeyim gerisini sen anla