- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi izmirimizmir
ulker markası değil sanırım içim markası..ulker ıcımı bıraktı dıye hatırlıyorumMopaş bence pahalı bir market.
Ülker süzme yoğurdu her zaman 12,95’ten alıyorum.
Geçen hafta Mopaş’tan 17,45’e alınca zam geldi zannettim.
Bu hafta Carrefour’dan 12,95’e alınca zammın Mopaş’tan kaynaklandığını anladım.
Ben de bir kez benzer bir şey söyledim diye kızmışlardı bana burada. Ülkede zengin olmak orta gelirli olmaktan daha kolay bence. Orta sınıf yok denecek kadar azaldı çünkü.Gelir eşitsizliği hat safhada. Zengin aşırı zenginleşti, fakir aşırı fakirleşti.
temel tuketılecek seylerde pek ındırım olmuyor zatenValla ben surekli a101 bim vs takipteyim temizlik urunu olsun peynir cay yag vs olsun uygun oldgnda evde bitmemis olsa da aliyorum yoksa bittgnde alayim desem indirimde degilse mutlaka 5 10 fazla verecegim . Bu sekilde bi cozum buldm kendimce bi yere kdr oda hwrsey zaten indirime dusmuyor .
Doğru. İki adet bebek yeleği alacaktım lcwdan yeğenime. Yenidoğan boyutunda. Şaşırdım .tanesi 44tl 52tl falan. Yanlış görüyorum sandım. Minicik yelek.Sadece yeme içme de değil. Oğlumun ve kızımın kıyafetleri küçüldü artık.
Waikiki ye gittim 40tan aşağı ürün yok. Bir pantolon alıyorum elime 40 50. Zıbın ya zıbın 2li zıbın nasıl 50 lira olabilir. Eğer tümden alışveriş yapsam ikisine var ya 1500 lira garanti.
İndirimde alırım dedim çıktım napayım
Valla öyle cocuk kiyafetleri cok pahali lcw uçmuş resmen. E bebekten aldığım zihinler daha sağlam benden demesi.internetten yapiyorum butun alisverisleri indirim takip ede ede geçiyor günler..Sadece yeme içme de değil. Oğlumun ve kızımın kıyafetleri küçüldü artık.
Waikiki ye gittim 40tan aşağı ürün yok. Bir pantolon alıyorum elime 40 50. Zıbın ya zıbın 2li zıbın nasıl 50 lira olabilir. Eğer tümden alışveriş yapsam ikisine var ya 1500 lira garanti.
İndirimde alırım dedim çıktım napayım
Vallahı 3 cocuk 2 de yetıskın 1000..1500 tl yetıyorsa cok ıyıVallahi ne yapacağız, nereye gidiyoruz bilmiyorum. Karı koca memuruz, 3 çocuğumuz var, annem bakıyor. 1 senedir kıyafet almıyorum, okullar açılsa da ihtiyacım yok,çocuklar birbirinin kuculenlerini giyiyorlar,sadece en büyüğe alıyorum ama cocuk kıyafetleri de cok pahalı gidip marka vs almıyorum pamuklu olsun yeter diyorum, eşimin ihtiyaçları vardi o aldı. Kredi borcumuz 6 ay önce bitti. 1000 1500 liradan asagi mutfak masrafı olmuyor ki.. biz de yedigimizden kısmıyoruz. Sosyal hayatımız 1 senedir bitti 2 küçük bebekle de 3 yıldır tatile gidemiyoruz. Cok şükür evimiz aracımız var. Bunlar olmasa, bir de bakıcı masrafımız olsa hapı yutmuştuk.her ay 3000 lira sabit giderimiz var üstüne de gelen geliyor. Ama bu geçinmek değil hayatta kalmak..
Sunu eklemeyi unuttum zaman zaman toplu alışveriş yapiyorum cayi bile internetten aldım. Bez deterjan vs bir ay birinden bir ay birinden. Bu 1000 1500 yeme icme diyelim digerleri yok içinde..Vallahı 3 cocuk 2 de yetıskın 1000..1500 tl yetıyorsa cok ıyı
Yeme ıcme cok pahalı bende hesaplayıp yazarım..deterjan vb yok tabı dımı...sadece yemek 1500..zatwn pazar 100 lıra olsa en tutumlusundan ayda 400 pazar yaparSunu eklemeyi unuttum zaman zaman toplu alışveriş yapiyorum cayi bile internetten aldım. Bez deterjan vs bir ay birinden bir ay birinden. Bu 1000 1500 yeme icme diyelim digerleri yok içinde..
Zaten cocuklarınız kucukmus onların yedıgınden ne olur..Allah guzel gunler gostersın sıze ve aılenızeSunu eklemeyi unuttum zaman zaman toplu alışveriş yapiyorum cayi bile internetten aldım. Bez deterjan vs bir ay birinden bir ay birinden. Bu 1000 1500 yeme icme diyelim digerleri yok içinde..
Tabi tabi hic yok. Bulundugumuz yerde yerel marketin manavı pazardan ucuz seçerek daha uyguna alabiliyoruz ama gercekten her sey cok pahali bir kilo beyaz peynir 30 lira olmusken daha ne diyeyim.. ramazan öncesi toplu gıda alırız malum fiyatlar da zamlanir firsattan istifade 500 tutmuş erzak.. ki abur cubur yedirmem cocuklara hepsi temel gıda öyle söyleyeyimYeme ıcme cok pahalı bende hesaplayıp yazarım..deterjan vb yok tabı dımı...sadece yemek 1500..zatwn pazar 100 lıra olsa en tutumlusundan ayda 400 pazar yapar
Amin hepimize..Zaten cocuklarınız kucukmus onların yedıgınden ne olur..Allah guzel gunler gostersın sıze ve aılenıze
Bıskuvı vb ıle basa cıkılmaz zaten kek falan yapıyorum bendeTabi tabi hic yok. Bulundugumuz yerde yerel marketin manavı pazardan ucuz seçerek daha uyguna alabiliyoruz ama gercekten her sey cok pahali bir kilo beyaz peynir 30 lira olmusken daha ne diyeyim.. ramazan öncesi toplu gıda alırız malum fiyatlar da zamlanir firsattan istifade 500 tutmuş erzak.. ki abur cubur yedirmem cocuklara hepsi temel gıda öyle söyleyeyim