- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi izmirimizmir
Allahın ıznı ıle cocuklarınız buyudugunde bırıktıremıyceksınız..Merhaba; geçinebiliyoruz şükür. Ben de “biraz” nasıl harcayabilirim diye düşünüyorum. 2 maaşımız, var. Kızımız var küçük ve hamileyim.maaşların Biri harcansa diğeri duruyor. Ben de eşimin biraz harcamasını istiyorum içten içe. Mutfak masrafı, elektrik, kira dışında (kira parası büyük şehirler gibi diil. 750 TL) ne harcıyoruz ki. Çocupa az bir kıyafet, en kaliteli bez ama çok gitmiyor ki para. Evwt hayat çok pahalı. Son 1-2 senedir ben de feryat figan ediyorum herşeyin pahalılığından. İlçede oturdupumuzdan iş çıkışı gidip bişeyler içecepim cafe bile yok. Benzin, akbil parası yok . Hayır yani haftada bir muhakkak merkeze gider; AVM den kıyafet alışverişi yapar, yemek yer gelirdik. Şimdi pandemiden onu da harcayamıyoruz. Eşimin eli zaten sıkı, ben de para harcamamaya alışacak diye korkuyorum. Para biriktirip onu alıştırmak istemiyorum ama yemek yemek ve biraz kıyafet almaktan başka harcayamıyorum. Bu durum sinirimi bozuyor.
Cunku yaptıgınızı yemek ıstemeyebılırler
Onlar yetıskın degıl
Bızler gıbı nefısden kısmayı anlayamayabılırler
Hergun bunumu yıycez..
Vb..canları turlu seyler ceker..
Cocukların devlet okullarında dahı kıtap vb masrafları cok fazla..benım ogluma aldıgım bırsenelık kaynak kıtapları 500 u gecmıs olabılır..
Balık vb gıbı ektra seyler tuketmelerı gerek vıtamınlı beslenme
Oyuncak olayımız bıttı Allahdan 10 yasına gırdıgınden berı :)