- 21 Eylül 2009
- 9.699
- 9.695
- Konu Sahibi izmirimizmir
ve malları çok kalitesiz.evet lcw eskıden uygundu su an uygun değil bence
ben boykot ediyor um kaç senedir birşey almıyorum.
aynı paraya daha iyi yerler var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve malları çok kalitesiz.evet lcw eskıden uygundu su an uygun değil bence
benide götursene ya havlu falan tutarimBayramdan sonrasi icin sessiz sakin otel bakiyorum. Tek beklentim temiz olmasi ve jakuzi.
1400 liradan asagiya denk gelmedim henüz.
Haa gelir simdi tatil cok mu lazim, jakuzi cok mu sart babanin evinde jakuzi mi vardicilar :)
Sart olup olmamasi baska bir sey, bunu karsilayabilmemiz veya karsilayamamamiz baska bir sey, fiyatlarin ciddi ucuk olmasi bambaska :)
Inceyi yakalayalim
pardon nasıl unutmuşum doğru ya,Gurbetçiler
Onları unutma
Böyle bir konu vardı çokta keyifliydi
Hiç bir başlığa uymayan bölümüne taşındı konu
Aynen perşembe günü markete gittim bilinen Türkiye nin her köşe başında olan A... markete yoğurt peynir tavuk baget meyve suyu mayalı ekmek aldım mayalı ekmek ihtiyaç değildi ama beğendim aldım tam 72 tl verdim
Aynen ALLAH olmayanların yardımcısı olsun ne diyeyim
bizim ailedeki emekliler dahil değil buna valla bizimkileri ele lütfen gururuma dokunuyoEmekliler,torpilliler,çok şükürcü kesim, işi iyi olan rahat geçinen kesim...
ha bide siz zenginsiniz 2 kişi çalışıyor sunuz diyen kesim var.pardon nasıl unutmuşum doğru ya,
sürekli orayı kötüleyen burayı öven,
ama gel deyince de gelmeyen kesim
valla benim çevremdekiler hep bu yönde, kalplerini kırmak istemiyorum.bizim ailedeki emekliler dahil değil buna valla bizimkileri ele lütfen gururuma dokunuyo
güzel cesur ve tehlikeli bir soru ama cevap veriyorumArkadaşlar bişey sorcam. Gerek burada gerek çevremde herkes gidişatın kötü olduğunun farkında. Bir makarna 4 lira olmuş. Herkes bu kadar şikayetçi ise bu oyları veren kim?
ben asla ordan et tavuk almam.Mrb konuyla alakalı değil ama o marketin et özelliklede tavuk ve döner ürünlerine çok dikkat edin.
ha bide siz zenginsiniz 2 kişi çalışıyor sunuz diyen kesim var.
çok sevdiğim bir arkadaşım var mesela
sürekli benim maaşıma özenir,şartlarımın iyi olduğunu söyler vs vs.
Her zaman açıköğretim e yazıl okulunu bitir diye baskı yaparım ama birşey değişmiyor maalesef.
Kitaplarımdan vereyim oku diyorum , gözlerim iyi görmüyor kalsın diyor .
Bazı yerlere kolay gelinmiyor...
Gecen sene alınan tsortun kalıtesıyle bu sene alınan tsortun kalıtesı aynı fıyat neden 100 de yuz artmıs..zaten hep kar eden bır marka..satıs yaptıgı kesımde aynı kesım..ve malları çok kalitesiz.
ben boykot ediyor um kaç senedir birşey almıyorum.
aynı paraya daha iyi yerler var.
Umarım ki dediğiniz gibi bende utanıyorum demek istiyordur başka türlüsü akıl alır gibi değil zaten..Bu yazıya "beğenmedi" veren hanfendinin ne düşündüğünü merak ettim açıkçası.
Çalışmak isteyene iş yok, iş bulana geçineceği kadar para yok.
İnsanlar açlıktan intihar ediyor. Insanlar çocuklarının önünde kendi hayatına kıyarken "ben de utanmıyorum mu" demek istiyor?
Nesini beğenmediğini gerçekten merak ettim.
Artı insanlarla polemiğe girmekten nefret eden bir tipim. Ama yeter artık! İnsanların acı çekmesinden zevk mi alıyorsunuz?
Aynen yeme daha ıyı degılmıben asla ordan et tavuk almam.
1 2 kere tavuk aldım saman gibi aman kalsın.
Sonra ben yaptığım işi anlatıyorum hesap kitap,dikkat vs, haaa diyor zormuşBenim de var cevremde bu tipler
Tamam kitap okuma ama bisey yap. Ya spor yap, yok.
Kursa git, yok.
Ise gir, yok.
Gonullu calis, yok.
Sonra sen fitsin sen guzelsin sen guzel giyiniyorsun sen zenginsin sen neseli ve sosyalsin
Sanki ellerini bagladim da onun hayatindaki guzelliklere ben engel oldum
Haklısın fazlasıyla batırıldık korkutuldkBir paragraf yazdim, sonra yemin ederim ki basima bir is gelir tutuklanirim falan diye sildim :)
Yazik bize..
valla dedim ya almıyorum ben.Gecen sene alınan tsortun kalıtesıyle bu sene alınan tsortun kalıtesı aynı fıyat neden 100 de yuz artmıs..zaten hep kar eden bır marka..satıs yaptıgı kesımde aynı kesım..
Satıs yaptıgım kesım zengınledı bende fıyatları yukseltıym dıye dusundu herhalde
Sonra ben yaptığım işi anlatıyorum hesap kitap,dikkat vs, haaa diyor zormuş
kendide çalışıyor ama asgari ücret aldığı için,maaşı iyi olsun istiyor.
ya evet illa okumak şart değil,ama kendini geliştirmek şart...