Hayat mücadelem, yoruldum.

Biraz daha detay ver öyle linçleyim seni bi güzel.Şimdilik linçlenecek bir şey yazmamışsın.Sarmadı konu.Bildiğimiz şeyler. Ufak tefek detay lazım hadi zıplat sinirleri Jameya yoksa konun kapanır gider

Beni de sarmadı ya aşk yok ihtiras yok en önemlisi süpürgeee yok beni sarmadı, cıks olmadı

benden sıkılmışlar

Bir şey merak ettim hep unutuyorum sen boşanırken avukatın sana neden yardımcı olmadı sınır dışı edilmemen için yollar aramadı. Neden her şeyi kocana bıraktın (azıcık konu canlansın)

benden sıkılmışlar
Ben sana bunu geçenki konunda dedim.Millet inandığı için değil artık ne kadar daha çelişkili anlatmaya devam edecek diye yorum yapıyor sana diye.

Herkes insan gibi dolu dolu yorumlar yaptı,akıl verdi. Şunu yap bunu yap. Sen o yorumlarla ilgilenmiyorsun. Çünkü gerçekten derdin nafaka değil.
Yoksa 5 bin borç alırdın,kredi kartından çekerdin vs bir şekilde asıl sorununu çözerdin.

Konularında nafaka dışı her şeye maddi manevi yetiyorsun,laf yetiştirmeye de maşallahın var

Bir şey merak ettim hep unutuyorum sen boşanırken avukatın sana neden yardımcı olmadı sınır dışı edilmemen için yollar aramadı. Neden her şeyi kocana bıraktın (azıcık konu canlansın)
avukatıma o dönem bu mevzuyu anlatmıştım ama konu hakkında bilgileri yokmuş dediğine göre o zaman ki avukatım.

sen bu sınırdışı olayına inanıyor musun?ülkedeki yabancıların hepsi tc ile mi evli?ipini koparan burada herkes gelip kalabiliyor türk kocaya ihtiyaç yok.
annesi ablası herkes nası kalıyorsa o da öyle kalacaktı üstelik tc vatandaşı evladı da var bırak ya

derdim ne peki? derdim nafaka tabiki. burada ki konum da anafaka üzerinde değil zaten.
5 bin borç alamam çünkü zaten kartlarım doldu borç yapamam bidaha. borçlarım yavaş yavaş bitmek üzereyken bir daha borç yapamam ev sahibine bile borcum var şuan o sıkıntılı sürecimden dolayı. bir daha borç alıp daha da katlayamam. gerçekten zor bir süreçten geçtim bunu anlattığımda yalan konuşuyormuşum gibi yorumlar yapıyorsun ama öyle değil

Jameya çocuk istemiyorsa bence görüştürme yasal yolla gösterme birdaha rapor al vs pedagogtan ve psikolojisini düşünmek zorundayım dersin. Çok üzüldüm onun adına. Nafaka işini halettin mi birikmişti en son.

iyi de beni tehtid ettiğini söyledim ben beni sınır dışı edicek demedim. tehtit etmesi üzerine ben korktum anksiyetem var o dönem de ilaç almıyordum ister istemez endişe ettim bu manada. ay sende hiçbirşeye inanmıyorsun benim boşanmam bile yalan o zaman

ya göndermiyorum zaten anca o buraya geldiğinde birkaç saat yada max 1 gün vakit geçirmesine izin veriyorum. 1 günden fazla vakit geçirince adam tuhaflaşıyor. nafaka için icra başlattım eğer ödemezse hapis cezası alsın diye uğraşıcam o zaman kesin öder.

14 aydır avukat için 5 bin bulamamışsın.yaza kadar eski sevgiliye 30-40 binin süpürge parasını nasıl ödemeyi düşünüyordun?

bu tespiti yaptıktan sonra kendinizde neleri değiştirdiniz? ve bizden talebiniz nedir?

kıza göndersem kendimi küçük düşürmüş olurum. kendi gözleriyle görsün bence birde evlensin öyle görsün :):):):):):) evlenmeden kendini belli etmeyen bir tip çünkü.
Bence bırak sakın gönderme. Kıza göndersen kız buna hesap sorsa ,gösterse mesajlarını adam yine sana sıçrayacak. Bence evlense rahat edersin biraz daha.
Öte yandan kızın belli bir yaşa gelene kadar zorlanacaksın ama 10-11 yaş sonrası zaten seni biraz daha anlayacak. Kızım 11 yaşında 12 olacak eylülde ,gayet anlayıp karar verirdi babası ile ilgili böyle bir durum olsa.
Sen güçlü bir kadınsın. Dilerim bundan sonra güzel olur herşey.

14 aydır avukat için 5 bin bulamamışsın.yaza kadar eski sevgiliye 30-40 binin süpürge parasını nasıl ödemeyi düşünüyordun?
ya konu nasıl süpürgeye geldi yine. toparlarım yaza kadar masraflarım azalacakk o zaman ödeyecektim bende. nafaka arttırma için de görüşücem ay ayyyy

yok ya ne uğraşıcam onunla, kendi yaşayarak görür zaten. benim gibi uyumlu bir kadınla yapamayan başkasıyla da yapamaz adamn psikolojisi yerlerde. kızım için üzülüyorum sadece. ben kızım 8 yaşına geldiğinde de bu durumu anlayacğaını düşünüyorum geçenlerde bana hep yanlış adamları seçiyorsun anne diye laf sokmuştu :)

bu tespiti yaptıktan sonra kendinizde neleri değiştirdiniz? ve bizden talebiniz nedir?
sizden nasıl bir talebim olabilir ki?
kendimi toparlamaya çalışıyor ve yanlış kararlar almamaya çalışıyorum tabi ki.

Senin anksiyeten var da avukatın ne güne duruyor o zaman
Bu arada gerçekten maaile Türkiye'de yaşıyorsa sen neden sınır dışı ediliyorsun o hiç aklıma gelmedi cidden

Yaa haklı sanki biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…