sen bir avukata sordun mu masraf ne kadar tutuyor diye gözünde aşırı büyütüyor olmayasın? en fazla ne kadar tutabilir ki çoğu avukat taksit yapıyor eldenyaza doğru açmayı düşünüyorum. şuan doğalgaz faturam çok geliyor, masraflarımdan kısmam lazım. nafaka arttırma davası para demek sonuçta. he karşı taraf ödesin diye bir şansım varsa hemen açayım. ama açmak için de bir masraf yapmam lazım, yaptığım masrafın fişlerini toplayıp onun verdiği nafakanın birşeye yetmediğini göstermem için
JameyaChek engelini kaldır haksızlık yapma. özgüvenin varsa aç engeli.unutma şakşaklayıcı yorum atsak konun 2 sayfada biter.400 sayfaya nasıl geliyorsun onu düşün
ben eğer ihtiyaçlarını 1 sene söylemezsem adam 1 sene neye ihtiyacı var diye sormaz. bende inadına birşeyler yapsın diye söylüyorum. yoksa gerçekten muhattap olunacak insan değilHayır engelleme.
Ne ara ne sor mesela.
Yazma da derim.
Bırak çocugunun ihtiyacını biraz da o düşünsün, merak etsin.
Sürekli olarak bu süreçten yıpranacaksın ve bu kahrolası baba bile olamayan şahısı kafana takıp duracaksın ne gerek var ?
Bazı zamanlar farzet ki babası öldü.
O kıvamda durarak karşı tarafın hamlesini beklesen daha iyi olmaz mı ?
hım belki her konuda ayrıdır ben genel üyeyi engelledin sandım ben de bilmiyordumben diğer konudan engellemiştim. nasıl kadırıcam?
yani sormadım evet ben tahminimce 5000 i geçer diye düşünüyorum çünkü avukat masrafları da çok yükseldi şuan.sen bir avukata sordun mu masraf ne kadar tutuyor diye gözünde aşırı büyütüyor olmayasın? en fazla ne kadar tutabilir ki çoğu avukat taksit yapıyor elden
yok yok sadece orada ki konuda canımı çok sıktı diye engellemişti.hım belki her konuda ayrıdır ben genel üyeyi engelledin sandım ben de bilmiyordum
İşte söylemesen ne kaybedersin ?ben eğer ihtiyaçlarını 1 sene söylemezsem adam 1 sene neye ihtiyacı var diye sormaz. bende inadına birşeyler yapsın diye söylüyorum. yoksa gerçekten muhattap olunacak insan değil
bu konuda haddini aşmazsan engellemem zatenBu konudan engellememiş Ban Arsızı :) Yazmayacaktım ama etiketi görünce dayanamadım
Yemiyorum bu numeroları kuşumömrüm yettiğince ban vermezsen Mune abla,kraliçem,güzelim
bunu da başarıcam inşallah. ben sinirlenince kendimi tutamayıp hemen yazıyorum ya. buna da engel olamıyorum adama karşı öyle bir nefretim var ki anlatamamİşte söylemesen ne kaybedersin ?
Bu kadar savaşıp kendini yıpratmana değer mi ?
Çocugun aç degil açıkta degil, kendin yettiğince alırsın ihtiyacını.
Nafaka konusunda sadece hukuki yollarla ilerle kafi.
Muhatap oldukça değişen bir şey olmayacak
iyi ya işte 3-4 taksit yap başlat bir an önce dükkanın cirosu ne ki 5 bin ödeyemeyecek kadar az ise nasıl batmıyorsun kirasıdır,yeni maldır vsyani sormadım evet ben tahminimce 5000 i geçer diye düşünüyorum çünkü avukat masrafları da çok yükseldi şuan.
bu konuda haddini aşmazsan engellemem zaten
dükkanın gideri benim evin gideri aylık ortalama 50 k yeni ürün almak için de kredi kartı kullanıyorum, e yüklü şekilde aldığım için onu da geri ödemek için hiç masraf yapmamaya çalışıyorum ki dükkanı döndürebileyim.iyi ya işte 3-4 taksit yap başlat bir an önce dükkanın cirosu ne ki 5 bin ödeyemeyecek kadar az ise nasıl batmıyorsun kirasıdır,yeni maldır vs
e hadi bakalım o zaman :))Ben haddimi bilirim ammaaaa laf sokulursa da uslu durmam:)
konuyla alakalı yorum yapmadın amahım belki her konuda ayrıdır ben genel üyeyi engelledin sandım ben de bilmiyordum
önce banlayıp sonra ben bandayken özleyip duvarıma yazıyorsunuz amaYemiyorum bu numeroları kuşumneyse site kurallarına dikkat ederek yazarsan bir şey olmaz, ben sadece buralardayım demek istedim
yooo durur mu hiç
Çok özlüyorum hepinize bayılıyorum gönderince de karalar bağlıyorumönce banlayıp sonra ben bandayken özleyip duvarıma yazıyorsunuz ama
tamam dikkat ederek yazacam konu sahibi her ne kadar da asap bozucu olsa da
nasıl yanikonuyla alakalı yorum yapmadın ama
Jameya top sizde, coşarlarsa konudan yasaklama yaparsınızyooo durur mu hiç