ehehehe güzelmiiişKariyerimi değiştirip Psikoloji okumak istiyorum bir de Sosyoloji ile double major yaparsam nirvanaya ulaşırım herhalde
inşallahBen müzisyen olmak istiyorum.
olsuuun bence ütopik olması daha iyiBen bilim adamı olmak istiyorum,öyle bir şey bulmalıyım ki tüm hastalıklara şifa olmalı özellikle kanser denen şu illete.
Hep isviçreli bilim adamlarından bahsediliyor biraz da türk bilim adamlarından söz edilsin
farkındayım fazla ütopik oldu ama hayal işte
olsuuun bence ütopik olması daha iyi
bakasınız siz değil oğlunuz gerçekleştirir
ben mucizelere inanıyorum gerçekten
Çok guzel bi konu acmissin öncelikle tebrik ederim..Tekrar yazıyorum: Dünya çapında başarılı bir mimar olmak istiyorum...Herkesin hayranlıkla çalışmalarını takip ettiği...
haayır çok güzel bayıldım kıss bizimkilere baksana bu başlık coşmuş hayaller için zatenÇok guzel bi konu acmissin öncelikle tebrik ederim..
Benim hayalim aslında herkesinki gibi bir aile kurup musmutlu yasamak..
Deniz kenarında pencereleri kırık tahtadan bir ev içinde bolca huzur ve deniz kokusu barındıran..
Hayatımın anlamı eşim ve çocuklarımla o evde huzurla mutlulukla sağlıkla yasamak..
İki cocugumuz olsun mümkünse biri kız digeri erkek
Ve biz esimle bir omur el ele diz dize huzur kokulu evimizde, güneşin batısını birlikte izleyerek yaslanalim isterim..
Çok mu ütopik oldu yaaavv
Bu uzun vadedeki hayalim. Kısa vadede de keman öğrenmek istiyorum çok çok guzel çalmak istiyorum. Ahh ahh
Soyleyin söyleyin cekinmeyin çok hayalperestim de mii
Ayy inşallah inşallah ya seneler sonra gelip buraya yazarın artikhaayır çok güzel bayıldım kıss bizimkilere baksana bu başlık coşmuş hayaller için zaten
dilediğini söyle hehe
inşallah gerçek olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?