Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

Bazı arkadaşlarımız deniyor deneyen sonuç alan arkadaşlarımız var mı ? :) iyi kötü sonuçları bekliyoruuz :) ( iyiler çok olsun amin )

kızlar kremim biteli 10 gün oldu ama bir türlü narlı krem alıp karışımı yapamadım gerileme olmadı ama ilerlemede olmadı çok şükür bugün aldım ve karışımı yaptım :)İnşallah gelişmeleri yazmaya devam edicem :)

Kızlar bugün narlının için portakal yağı ile çörek otu yağı kattım bakalım nolucak :) dolgunluk devam biraz ağrılarım var.10 gün kullanamadım o yüzden durdu büyüme bakalım yine başladım :) yaşımdan olsa gerek toplam 20 gün kullandım 2cm büyüme oldu bakalım ümitliyiim :) 75 dolsun taşsın sığamasın 80 olsun benim olsuuun

2 gün oldu kızlar narlıyı kullanalı ve şişmeler başladı umarım inmez artar :) narlı krem daha çabuk büyüttü etki etti

2 gün oldu kızlar narlıyı kullanalı ve şişmeler başladı umarım inmez artar :) narlı krem daha çabuk büyüttü etki etti
Serbetci otu nerden bulabilirim ve hangi kremle nasil ne miktarda karistiriyosunuz tam detayli yardimci olursaniz cok sevnrim

Serbetci otu nerden bulabilirim ve hangi kremle nasil ne miktarda karistiriyosunuz tam detayli yardimci olursaniz cok sevnrim
Tüm aktarlarda bulabilirsiniz :) Narlı arko krem tüm marketlerde var neredeyse :) Şerbetçi otunu bi miktar suyla kaynatıyoruz daha sonra kreme önce otları koyuyoruz cıvık olmaması şartıyla suyundan katıyoruz 1 gün bekletmek en iyisi :) ve diğer gece saat 8de sürdüysek saat 10 olduğunda yine sürüyoruz sabaha kadar öyle kalıyor tabi saatleri istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz illa 8de değil yani

Teskkur
Edrm denicem artik son care bu umarim ayari tutturum

Göğüslerim 85 cm olmuş allahım nolur dahada büyüsün
Canm ben bugun serbetci otunu aldim arkonun narozlu kremini tekli bulamadim narli kirmizi uzumlu var karisik o var herye baktim serbetci otunu bi tutam ldim cay bardagi kadar suyla kaynatim soguyunca kreme katcam bugun baslicam iyimi bu sekilde krem sende ki nasil solermisin bana uyguladigini bire bir lutfen

Kızlar 75 ml narlı kremle yaptığım için bitti , bugün de yenisini yaptım. Ama bu sefer farklı yaptım :) Otları koymadım onun yerine suyundan , çörek otu yağından, portakal yağından ve son olarakda fındık yağından koydum bir güzel karıştırdım. Bakalım neler olacak

Kizlar ben 20yasindayim bu karsimin 2.günün deyim ve göğüslrim hic yok denecek kadar minnacik sonuç alabilirmiyim çok.merak ediyorum

Kizlar ben 20yasindayim bu karsimin 2.günün deyim ve göğüslrim hic yok denecek kadar minnacik sonuç alabilirmiyim çok.merak ediyorum
Tatlım bende 21 yaşındayım büyüme var ama hemen 2 günde bekleme 10 günde 1 cm anca büyüme oldu bende Ama en az 6 ay kullanıcam 9 ay bile kullanabilirim önemli olan kararlı bi şekilde devam etmek

Valla canim büyüsünde bende birakmicam inşallah ya canima tak etti ayrıca bende 21me girdim girecem korkuyorum böyle dümdüz kalacak diye :)ayrica ben aksamlari bir saat arayla adacayi iciyoruk ve yapraklariyla 2-5 dk msj yapiyorum bakalim hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…