canım spor derken nasıl bi spor?ben de bugün başlıyorum hadi bakalım :) şu müzik işi bana da çok saçma geliyor ama denemekten zarar gelmez. şerbetçi otunun dışında buz masajı ve spor da çok etkili oluyormuş, onları da aksatmadan yapacağım.
canım spor derken nasıl bi spor?
bildigin link var mi canım masaj için? tibetin hareketlerini hiç anlamadım canım ya onun da linkini atabilir misin sana zahmet he bide ben avuç iclerimi göğsümün önünde birleştirip baskı yapıyorum etkisi olur mu?canım o arkadaş nasıl yapıyor bilmiyorum ama youtubeden masajlara bakmanı tavsiye edebilirim eğer ki zamanın varsa ben yapamıyorum tibetin 5 hareketini yapmanı tavsiye ederim :)
bildigin link var mi canım masaj için? tibetin hareketlerini hiç anlamadım canım ya onun da linkini atabilir misin sana zahmet he bide ben avuç iclerimi göğsümün önünde birleştirip baskı yapıyorum etkisi olur mu?
Kızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)
yarıyor arkadaşım ben yapıyorum uzun süredir ama ayrıca şerbetçiotunu hergün sadece 1 su bardağı kaynatıp suyunu içiyorum birde günde en az 3 defe 2'şer dakikadan masaj yapıyorum göğüsün boyu büyümüyor ama dolgunlaşıyor ve daha büyük görünüyor
Hemen anlatıyorum çok kolay :) cezveye göz kararı su ve şerbetçi otu koyup kaynatıyoruz sonra onu bekletiyoruz soğuduktan sonra kremle karıştırıyoruz ( yağsız krem olursa cildin için daha iyi ) mesela saat 8 bi kere sürdün saat 10 kadar bekle o çeksin sonra 10 yine sür ama masajla ve sabaha kadar öyle kal :) yapabilirsen canım buz gezdir kremlerden önce göğsünde o sıkılaştırıyor :) hee bide telkin dinlesen süper olur benim zamanım olmadığında az dinliyorumcanım kremi nasıl yaptın ayrıntılı anlatırmısın :) bide uyguladıktan sonra yıkıyomusun falan hepsini anlatsan şöyle güzel bir şekilde :))
kızlar nasıl ölçüyosunuz alt üst ne anlamdım ben tam göğüs ucundan ölçüyorum 83 oluyo
Hemen anlatıyorum çok kolay :) cezveye göz kararı su ve şerbetçi otu koyup kaynatıyoruz sonra onu bekletiyoruz soğuduktan sonra kremle karıştırıyoruz ( yağsız krem olursa cildin için daha iyi ) mesela saat 8 bi kere sürdün saat 10 kadar bekle o çeksin sonra 10 yine sür ama masajla ve sabaha kadar öyle kal :) yapabilirsen canım buz gezdir kremlerden önce göğsünde o sıkılaştırıyor :) hee bide telkin dinlesen süper olur benim zamanım olmadığında az dinliyorumKizlar mrb benm gogslerimde cok kucuk evliyim bir cocuk annesiyim bebegim kucuk emziriyorum gogslerimde sut olmasina ragmen kucukler corekotu yagi aldim her gece onu masaj olarak bes dk suruyorum bu coban otu serbetimidir nedir onu ot olarak alyoruz evde kendi krwmimizemi karstryoruz bunu bi surekli yaoan arkasas detayli anlatsin rica ediyorum :)
teşekkürler banyodan sonra buz gibi su tutmakta çok iyi geliyo 5 dk tabi dayanmak zor ama ben yapıyorum :)benim 71e 83tü şimdi dolgunlaştı ama büyüme cm olarak var mıdır bilmiyorum :) alt derken göğüsümüzün hemen altı kısmı alıncak benim oram 71 yani üst derkende uç kısmı :) fotoğrafta daha açıklayıcı istersen bak tatlım :)
https://www.google.com.tr/search?q=gögüs ölçüsü nasıl alınır&biw=1280&bih=681&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UqQUVPP-GYjoaNqMgegM&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=theK87pmRxjAmM%3A;r8Ob-eTnHQLM3M;http%3A%2F%2Fsendeyap.net%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F01%2Fsutyen-olcusu-nasil-alinir.jpg;http%3A%2F%2Fsendeyap.net%2Fsutyen-olcusu-hesaplama.html;550;260
rezene çayıda büyütüyor
ben banyoda dayanamıyorum ama akşamları buz gezdiriyorum :)teşekkürler banyodan sonra buz gibi su tutmakta çok iyi geliyo 5 dk tabi dayanmak zor ama ben yapıyorum :)
Neye basladin serbetci otunami ?Ve demin dayanamadım ölçtüm ilk başladığımda 82ydi sonra 83 şimdi ise 84 oldu ve 2. haftanın sonundayım diye hatırlıyorum :) 2 -3 ay daha devam edicem bakalım dileğim 90dan ileriye gitmek 95 olsa uçarım heralde :) hayalleri yüksek tutmak gerek nasip :)