Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

Benim ölçülerimde senin eski hali ile aynı, bende başlıycaam ama üşengeçlikten başlıyamıyorum...

nYLmRN.jpg
işte tam hayalimdeki büyüklük :KK43:

Ya bu serbetci otu cay olarak cok aci sen nasil tuketiyosun hem krem hemde cay olar tuketim dedim bi hafta olcak krem caya bugun basladim usengeclikden nezaman etkisini gorcem gicik oldum
Hemen cevap veriyorum tatlım ben de arada aktardan aldığım şerbetçi otunu tüketiyorum bana da acı geliyor ama içmek için zolruyorum eğer içemeyeceğin kadar acı geliyorsa sallama poşet çaylardan al onların ki o kadar kötü değil :) kreme gelince kişiden kişiye değişiyor bazıları her gün etkisini görüyor bazıları da mesela benim gibiler 10 günde 1 cm fark görüyor . Bunun sebebi ise yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 yaşında bi arkadaşımız her gün biraz daha büyüdüğünü etki ettiğini görmüş ben ise 21 yaşındayım 1 hafta -10 gün içerisinde 1 cmlik fark gördüm.Bu yüzden istediğim boyuta ulaşmak için de 9 ay kullanıcam. İnşallah sende erken etki görenlerden olursun:KK36:

Hemen cevap veriyorum tatlım ben de arada aktardan aldığım şerbetçi otunu tüketiyorum bana da acı geliyor ama içmek için zolruyorum eğer içemeyeceğin kadar acı geliyorsa sallama poşet çaylardan al onların ki o kadar kötü değil :) kreme gelince kişiden kişiye değişiyor bazıları her gün etkisini görüyor bazıları da mesela benim gibiler 10 günde 1 cm fark görüyor . Bunun sebebi ise yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 yaşında bi arkadaşımız her gün biraz daha büyüdüğünü etki ettiğini görmüş ben ise 21 yaşındayım 1 hafta -10 gün içerisinde 1 cmlik fark gördüm.Bu yüzden istediğim boyuta ulaşmak için de 9 ay kullanıcam. İnşallah sende erken etki görenlerden olursun:KK36:

bu şerbetçiotu kremi kötü kokuyormu kardeşimle aynı odayı paylaşıyorum ve kötü kokulara gelemiyor :KK70:

Y
ok benm yas 25 etki gormedim yaa sen kremi nasil kulaniyon surup birakiyonmu strecle kapiyonmu nekadr uzun sure suruyosun kremi

Y

ok benm yas 25 etki gormedim yaa sen kremi nasil kulaniyon surup birakiyonmu strecle kapiyonmu nekadr uzun sure suruyosun kremi
yanlıs bir sey yapıyorsundur canm cunku özelden mesaj atıyor arkadaslarımız etki görmusler bende tabi :) sürerken 10 dakika masaj yapıyorum sonra yine azıcık sürüp eski sütyenimi takîyorum sabaha kadar bekliyorum :)

H hll35 şuan ne durumdasın ben intromtrack in formulunu 1 aydan fazla bir süre uyguladım fakat onun anlattığı kadar bir büyüme olmadı umudumu yitirdim dolayısıyla bıraktım şimdi yeniden yapmayı düşünüyorum kremi hazırladım sürdüm bende yanma ya da ağrı olmuyor çoğu kişi sürdüklerinde böyle belirtilerin olduğunu söylemiş, canım sende oluyor mu?

X