- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cabım fındık yağı kullandm meğer küçültüyormuş bilemedim büyüttüklerim gitti sonra onu bıraktım şimdi şerbetçi otuyla anca 85e geri getirdim yani büyüdüğü hale giterdim inşallah büyümeye devam edicek böyle :)
Ya bu serbetci otu cay olarak cok aci sen nasil tuketiyosun hem krem hemde cay olar tuketim dedim bi hafta olcak krem caya bugun basladim usengeclikden nezaman etkisini gorcem gicik oldumBaşla canım hiç üşenme :)
Hemen cevap veriyorum tatlım ben de arada aktardan aldığım şerbetçi otunu tüketiyorum bana da acı geliyor ama içmek için zolruyorum eğer içemeyeceğin kadar acı geliyorsa sallama poşet çaylardan al onların ki o kadar kötü değil :) kreme gelince kişiden kişiye değişiyor bazıları her gün etkisini görüyor bazıları da mesela benim gibiler 10 günde 1 cm fark görüyor . Bunun sebebi ise yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 yaşında bi arkadaşımız her gün biraz daha büyüdüğünü etki ettiğini görmüş ben ise 21 yaşındayım 1 hafta -10 gün içerisinde 1 cmlik fark gördüm.Bu yüzden istediğim boyuta ulaşmak için de 9 ay kullanıcam. İnşallah sende erken etki görenlerden olursunYa bu serbetci otu cay olarak cok aci sen nasil tuketiyosun hem krem hemde cay olar tuketim dedim bi hafta olcak krem caya bugun basladim usengeclikden nezaman etkisini gorcem gicik oldum
Hemen cevap veriyorum tatlım ben de arada aktardan aldığım şerbetçi otunu tüketiyorum bana da acı geliyor ama içmek için zolruyorum eğer içemeyeceğin kadar acı geliyorsa sallama poşet çaylardan al onların ki o kadar kötü değil :) kreme gelince kişiden kişiye değişiyor bazıları her gün etkisini görüyor bazıları da mesela benim gibiler 10 günde 1 cm fark görüyor . Bunun sebebi ise yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 yaşında bi arkadaşımız her gün biraz daha büyüdüğünü etki ettiğini görmüş ben ise 21 yaşındayım 1 hafta -10 gün içerisinde 1 cmlik fark gördüm.Bu yüzden istediğim boyuta ulaşmak için de 9 ay kullanıcam. İnşallah sende erken etki görenlerden olursun
kokmuyor :)bu şerbetçiotu kremi kötü kokuyormu kardeşimle aynı odayı paylaşıyorum ve kötü kokulara gelemiyor
kokmuyor :)
Başla tatlım düzenli kullan bak işe yarıyorbende de aynı sorun var.. Ama başlasam mı bilemedim
Başla tatlım düzenli kullan bak işe yarıyor
Ben gizli gizli yapıyorum yaparken odamı kitliyorum zaten 10 dakika sürüyor :)Annemden çekiniyorum... laf yapar gizli gizlide yapamam ki hergün
ok benm yas 25 etki gormedim yaa sen kremi nasil kulaniyon surup birakiyonmu strecle kapiyonmu nekadr uzun sure suruyosun kremiHemen cevap veriyorum tatlım ben de arada aktardan aldığım şerbetçi otunu tüketiyorum bana da acı geliyor ama içmek için zolruyorum eğer içemeyeceğin kadar acı geliyorsa sallama poşet çaylardan al onların ki o kadar kötü değil :) kreme gelince kişiden kişiye değişiyor bazıları her gün etkisini görüyor bazıları da mesela benim gibiler 10 günde 1 cm fark görüyor . Bunun sebebi ise yaş olduğunu düşünüyorum. Çünkü 19 yaşında bi arkadaşımız her gün biraz daha büyüdüğünü etki ettiğini görmüş ben ise 21 yaşındayım 1 hafta -10 gün içerisinde 1 cmlik fark gördüm.Bu yüzden istediğim boyuta ulaşmak için de 9 ay kullanıcam. İnşallah sende erken etki görenlerden olursun
yanlıs bir sey yapıyorsundur canm cunku özelden mesaj atıyor arkadaslarımız etki görmusler bende tabi :) sürerken 10 dakika masaj yapıyorum sonra yine azıcık sürüp eski sütyenimi takîyorum sabaha kadar bekliyorum :)Y
ok benm yas 25 etki gormedim yaa sen kremi nasil kulaniyon surup birakiyonmu strecle kapiyonmu nekadr uzun sure suruyosun kremi
Ben gizli gizli yapıyorum yaparken odamı kitliyorum zaten 10 dakika sürüyor :)
Değer benceHmmm... denemeye değer mi acaba
Değer bence