Hadi bakalım gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim :)ben de bugün başlıyorum hadi bakalım :) şu müzik işi bana da çok saçma geliyor ama denemekten zarar gelmez. şerbetçi otunun dışında buz masajı ve spor da çok etkili oluyormuş, onları da aksatmadan yapacağım.
Kızlar 21 yaşındayım artık hiç büyümez diyordum, umut kalmamıştı . Ve karar verdim bu son dedim ya olacak ya da kendimi kabulleneceğim . Araştırdım araştırdım , sonunda karar verdim ; şerbetçi otu kremi , telkin dosyası ( evet çok saçma geldi başta size de gelecektir eminim ) . 2 . gün sızlamalar başladı 3te şekil değişimlerim 4te hafiften dolgunluk inanamadım şok oldum. En az 1 ay uygulayacağım ve gelişmelerimi buraya yazacağım. Hayalim 80 bakalım kaç olucak :)[/QUOTE
Sormayın lise 2ye giden kuzenimle neredeyse aynıyızGerçekten bendevcok dertliyim bu konuda gelismelerinizi takip edicem Kremlin fiyati hakkında bilgi verebilirMisiz
Evet bende zaman zaman evlilikte supheye duyuyorum zamanla sorun yazarsak diye estetikte olmak İstemiyorum doğrusu doğal çözüm ariyorumSormayın lise 2ye giden kuzenimle neredeyse aynıyızsevdiğim olduğu halde evlilikten kaçıyorum bu neden yüzünden Kremi kendimiz yapıyoruz :)
kaç yaşındasınız ? İnşalah bu sefer olucak yaEvet bende zaman zaman evlilikte supheye duyuyorum zamanla sorun yazarsak diye estetikte olmak İstemiyorum doğrusu doğal çözüm ariyorum
Ben 21 yasindayim bu sebepten dolayı iç camasirimda bilebvsikinti yasiyorum . krem normal herhangi bir krem değil mi yanliss anlamadiysamkaç yaşındasınız ? İnşalah bu sefer olucak ya
evet normal yağsız olsa daha iyi olur ama hangisi uygun gelirse alıyoruz şerbetçi otunu kaynatıp soğuduktan sonra miktarını kendimiz (cıvık olmayacak şekilde) ayarlıyoruz :)Ben 21 yasindayim bu sebepten dolayı iç camasirimda bilebvsikinti yasiyorum . krem normal herhangi bir krem değil mi yanliss anlamadiysam
75 b kullniyorum genelde '
Maalesef takamiyrum ama tahta gibi bir de bir goruntum yok yine de desteksiz kullanamiyorumdesteksiz takıyorsanız yine de güzel :)
Sanirim yeni keşfettiniz bunu inş. İse yarar bende hemen uygulamak istiyorum biraz da olsa kendimi kadinsi hissetmek istiyorum. Büyük değişiklikler farkettiriyomu acaba.siz nazil kesfettiniz bunu vaktim da hic faydalar-nda göğüs le alakali bir bilgi yokbenim 71 e 82 düşününama göğüslerimde sanki gelişme var istediğim gibi olucak inanıyorum ya
Sanirim yeni keşfettiniz bunu inş. İse yarar bende hemen uygulamak istiyorum biraz da olsa kendimi kadinsi hissetmek istiyorum. Büyük değişiklikler farkettiriyomu acaba.siz nazil kesfettiniz bunu vaktim da hic faydalar-nda göğüs le alakali bir bilgi yok
Hayal gibi değil mi