Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

Hadi bakalım gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim :)

Regli döneminde genelde göğüsler büyür ama benimki o dönemde küçülüyor . Benim gibi olan var mı aramızda :/

Gerçekten bendevcok dertliyim bu konuda gelismelerinizi takip edicem Kremlin fiyati hakkında bilgi verebilirMisiz

Gerçekten bendevcok dertliyim bu konuda gelismelerinizi takip edicem Kremlin fiyati hakkında bilgi verebilirMisiz
Sormayın lise 2ye giden kuzenimle neredeyse aynıyız sevdiğim olduğu halde evlilikten kaçıyorum bu neden yüzünden Kremi kendimiz yapıyoruz :)

Sormayın lise 2ye giden kuzenimle neredeyse aynıyız sevdiğim olduğu halde evlilikten kaçıyorum bu neden yüzünden Kremi kendimiz yapıyoruz :)
Evet bende zaman zaman evlilikte supheye duyuyorum zamanla sorun yazarsak diye estetikte olmak İstemiyorum doğrusu doğal çözüm ariyorum

Ben 21 yasindayim bu sebepten dolayı iç camasirimda bilebvsikinti yasiyorum . krem normal herhangi bir krem değil mi yanliss anlamadiysam
evet normal yağsız olsa daha iyi olur ama hangisi uygun gelirse alıyoruz şerbetçi otunu kaynatıp soğuduktan sonra miktarını kendimiz (cıvık olmayacak şekilde) ayarlıyoruz :)

ölçüleriniz nedir acaba :)

benim 71 e 82 düşünün ama göğüslerimde sanki gelişme var istediğim gibi olucak inanıyorum ya
Sanirim yeni keşfettiniz bunu inş. İse yarar bende hemen uygulamak istiyorum biraz da olsa kendimi kadinsi hissetmek istiyorum. Büyük değişiklikler farkettiriyomu acaba.siz nazil kesfettiniz bunu vaktim da hic faydalar-nda göğüs le alakali bir bilgi yok

Erkek arkadaşım evlilik kararları almaya başladı beni de bi korku sardı bende hemen baya araştırdım ve bu ikisini denemeye karar verdim dolgunlaşma var ama bakalım ilerde ne olucak artık 75 destekszden taşsın başka bir şey istemem ya

Kızlaaar ne zamandır yazamadım gelişmeleri Göğüslerimde bi büyüme var çok şükür Keşke daha fazla telkin dinleyebilsem ama dinleyemiyorum çalıştığım için yatarken 2-3 saat dinleyebiliyorum uyuyunca da annem gelip çıkarıyor clasik müzik sanıyor ne yazık ki diyemiyorum desem evyahlar olsun Bir de kremi buzdolabında saklıyorum soğuk daha etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…