Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayallerimdeki cicişlere kavuşma yolunda adım adım :)

Hemen anlatıyorum çok kolay :) cezveye göz kararı su ve şerbetçi otu koyup kaynatıyoruz sonra onu bekletiyoruz soğuduktan sonra kremle karıştırıyoruz ( yağsız krem olursa cildin için daha iyi ) mesela saat 8 bi kere sürdün saat 10 kadar bekle o çeksin sonra 10 yine sür ama masajla ve sabaha kadar öyle kal :) yapabilirsen canım buz gezdir kremlerden önce göğsünde o sıkılaştırıyor :) hee bide telkin dinlesen süper olur benim zamanım olmadığında az dinliyorum :KK43:

telkin dediğin hani şu youtube da var song breats falan filan diye bişey var eğer ondan bahsediyosan bende dinliyorum onu. bide yağsız kremi nerden bulucam hepsi yağlı :KK67:

telkin dediğin hani şu youtube da var song breats falan filan diye bişey var eğer ondan bahsediyosan bende dinliyorum onu. bide yağsız kremi nerden bulucam hepsi yağlı :KK67:

Telkin o sanırım ama ben dinleyemiyorum pek :KK43: yağlı olsun o zaman canım önemli değil hatta narlı olsun narın büyütme etkisi var :)

onun pek yeterli olacağına inanmıyorum canım ya :KK43: Asıl püf nota şerbetçi otu :KK48:
CNM BEN İLK BAŞTA ŞERBETÇİ OTU KREMİ YAPTIM AMA OLMADI GALİBA VICCIK VICCIK OLDU. DÜN AKŞAM GENE YAPMAYA ÇALIŞTIM İÇİNE ÇÖREK OTU YAĞIDA KOYDUM AMA BEN OTUN KENDİSİNİ DE KATTIM. ÖNCE OTU BİR GÜZEL EZDİM. UN UFAK OLDU. SONRA İÇİNE ÇOK AZ BİR SU KOYDUM. KAYNATTIM O SU BİTTİ GENE KOYDUM AMA BİR KAŞIK KOYDUĞUM SU YANİ ÖEL ÇOK DEĞİL. BİRAZDA ONUNLA KAYNATTIM.SONRA KREMİN İÇİNE KARIŞTIRDIM. OTLU MTLU Bİ ŞEY OLDU. ONU SÜRÜNCE DİREKT ÖYLE YATAMAM NASIL YAPSAM BİR ŞEYLE SARSAM MI ACABA??? SEN NASIL YAPTIN OTUNU KULLANMADIN MI SADECE SUYUNU MU ALDIN??

CNM BEN İLK BAŞTA ŞERBETÇİ OTU KREMİ YAPTIM AMA OLMADI GALİBA VICCIK VICCIK OLDU. DÜN AKŞAM GENE YAPMAYA ÇALIŞTIM İÇİNE ÇÖREK OTU YAĞIDA KOYDUM AMA BEN OTUN KENDİSİNİ DE KATTIM. ÖNCE OTU BİR GÜZEL EZDİM. UN UFAK OLDU. SONRA İÇİNE ÇOK AZ BİR SU KOYDUM. KAYNATTIM O SU BİTTİ GENE KOYDUM AMA BİR KAŞIK KOYDUĞUM SU YANİ ÖEL ÇOK DEĞİL. BİRAZDA ONUNLA KAYNATTIM.SONRA KREMİN İÇİNE KARIŞTIRDIM. OTLU MTLU Bİ ŞEY OLDU. ONU SÜRÜNCE DİREKT ÖYLE YATAMAM NASIL YAPSAM BİR ŞEYLE SARSAM MI ACABA??? SEN NASIL YAPTIN OTUNU KULLANMADIN MI SADECE SUYUNU MU ALDIN??
Canım ben şerbetci otunu göz karari suda kaynattm sonra soguduktan sonra kreme önce otları ekledim kıvamına göre suyu koydum biraz bekliyorum cildim ceksin diye sonra kullanmadigim bi eski sütyenim var onu takıyorum ama sen streç filmle de sarabilirsin :)

Canım ben şerbetci otunu göz karari suda kaynattm sonra soguduktan sonra kreme önce otları ekledim kıvamına göre suyu koydum biraz bekliyorum cildim ceksin diye sonra kullanmadigim bi eski sütyenim var onu takıyorum ama sen streç filmle de sarabilirsin :)
ya otlarda var ya insanı gıdıklıyo:))) ben gece yatarken süreceğim sadec iki kez süremem herhalde:))) ne bilim tek sürsem de efayda etmez mikine? :=)

valla canım senin inanmaman benim inanmamamı sağlamaz.. düz olarak sadece masajla bile büyüten var.. inanmazsan hiçbir şey başaramazsın
Ben büyütmez demiyorum pek yeterli olmaz diyorum. Kendi adıma konuşmak gerekirse istediğim boyuta ulaşamam az bir şey istemiyorum sonuçta. Ayrıca sana inanma diyen yok inan yap herkes inandığı, yeteceğini düşündüğü , içinden geldiği yolu izlesin.

ya otlarda var ya insanı gıdıklıyo:))) ben gece yatarken süreceğim sadec iki kez süremem herhalde:))) ne bilim tek sürsem de efayda etmez mikine? :=)
evet biraz bende huylanıyorum ama napalım her şey cicişler için :KK48: Canım sen yap olur heralde ya hiç yokten iyidir :)

Kızlar 3. haftama az kaldı ve kremim bitmek üzre yeni kremimi narlı kremle yapmayı düşünüyorum :-)

Kızlar ben şerbetçi otu kremi kullanyrm küçük sivilclr cktı ama bytyr sizce ne yapmalym.s

X