- 26 Mart 2015
- 79
- 14
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 günde bir büyüme olsaydı zaten bir mucize olmuş olurdu canım :) ben 3 aydır yapıyorum ve bunu ya 6 ya da 9 ay sürmeyi düşünüyorum :) demek istediğim daha yolun başındasın bu sabır işi :)ya arkadaşlar ben 4 gündür uyguluyorum ama hiç bir değişiklik yok gibi ölçtüm hala 78
Konuyu okuyunca merak ettim işe yaradımı canım ? Ben de küçülsünler diye uğraşıyorum4 günde bir büyüme olsaydı zaten bir mucize olmuş olurdu canım :) ben 3 aydır yapıyorum ve bunu ya 6 ya da 9 ay sürmeyi düşünüyorum :) demek istediğim daha yolun başındasın bu sabır işi :)
Dogru bi yöntem ama biraz az internetten bak canim masaj hareketlerine :)kızlar ben simdi ada cayı yaprakları ile göguslerime hem sag hem sola yirmi defa yuvarlaklar ciziyorum masaj olarak doğru bir yöntemmi ?
Evet canim yaradi ve devam edicem :)Konuyu okuyunca merak ettim işe yaradımı canım ? Ben de küçülsünler diye uğraşıyorum
Bende aynısını yaptım.Şu bi kaç gün yoğundum dolapta kaldı inşallah sorun olmaz.Hadi bakalım yapıcam bugün tekrar :))En baştan anlatayim canım önce bir cay bardağı suda bir miktar serbetci otunu kaynatip blenderdan geciriyorum soğumasını bekliyorum daha sonra kremle karıştiriyorum ve 1 gun bekledikten sonra günde 2 kez sürüyorum :)
Gelismeleri bildirirsin canim :)Bende aynısını yaptım.Şu bi kaç gün yoğundum dolapta kaldı inşallah sorun olmaz.Hadi bakalım yapıcam bugün tekrar :))
Canım durumlar nasıl devam ediyor musun hala bir gelişme var mı ?Evet canim yaradi ve devam edicem :)
Devam ediyor canim zamanla dahada dolgunlasicak insallahCanım durumlar nasıl devam ediyor musun hala bir gelişme var mı ?
Cok sevindim canim azimle devam :)
Belki hastalandn diyedir ama daha cok yenisin merak etme zamanla buyur :)ya bişi soracam kızlar size acaba ben hastalandım diyemi buyudu yoksa kremdenmi bugün hastalandım
Bir sey diyemem canim hastaligin gecsin anlariz :)bugün 79 bucuktu cnm 1hafta oldu
Baslangicta kacti da 79 oldu? Bir de ne kadar zamanda oldu? Ben 3 hafta once baslicaktim ama hastaliklwrdan bi turlu olmadi. Simdi baslayali 4 gun oldu. Ama bisi yok