Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hayırlı olmayacağı için olmamış öyle düşün. gerçekten de öyle. allah o kadar büyük ki hep bizim için hayırlısını yaşatıyor. allah yar ve yardımcın olsun. kin gütme serbest bırak ruhunu. kinle besleme.
seni yarı yolda bırakmış bir adam için ağlama!
kendine gel silkelen, sana yaptığı bu ihanet başka birşey değil..
ve o gözyaşlarını hakedene sakla..
Herseyde bir hayir vardir diye dusunuyorum ben. Eger nisanlin bu kadar onemli bir noktada kendi agirligini koyamadiysa, inan ilerde cok daha farkli bir mevzuda yine agirligini koyamayacakti. Zaman icerisinde de bu evliliginizi zaten cok yipratan bir unsur haline gelecekti. Erkegin kendi ailesi ve esi arasinda olan dengeyi kurmasi cok onemli... Hem aile yapisi olarak, hem kultur yapisi olarak zaten denk degilmissiniz. Sen bence `verilmis sadakam varmis` diyerek, kendini uzmek yerine bir noktada sevinmelisin bile... Ya yarin evlendiginde, daha buyuk sorunlar icinde bulsaydin kendini?? Bu kulturel ve ailevi farkliliklardan dolayi neler okuyup, ne dertlere yorumlar yapmaya calisiyoruz... Allah hakkinda hayirlisini versin insallah..![]()
bu olaylar olurken hep allaha allahım hayırlıysa olsun hayırsızsa bitsin dedim sonuç olarak bitti.. Hayırlısı buymuş deyip şükretmek gerekiyor belkide. Ama tabi acıdan üzüntüden dolayı bunları demek çok zor oluyor .. Güzel dileğin için teşekkür ederim allah hepimizin karşısına iyileri çıkartsın..Benim hikayeme benzer bir hikaye daha.. Böylelerinin canı cehenneme..
Ne kadar teselli etsek te bizzat yaşadığım için fayda etmez bilirim şuan o duygularını , öfkenii .. öyle iyi anlıyorum ki..
Bir sürü soru vardır kafanda benden nasıl bu kadar kolay vazgeçebildi vs vs.Rabbim bu zor günlerini en kolay şekilde atlatma gücü versin. Dualara sarıl,vardır bunda da bir hayır. İnan bana bir zaman sonra iyi ki diyeceksin..İlişki içinde göremediğin bir sürü kötü özellikleri zamanla bir bir gün yüzüne çıkacak Rabbim beni korumuş diyeceksin. Sana bunu yapan karaktersiz de fazlasıyla çekecek cezasını. Son olarak öyle bir insan çıkarsın ki Allah karşına iyi ki bunları yaşamışım iyi ki bitmiş diyebilesin.
Ah canım ya o kadar iyi anlıyorum ki acını. Bende nişanlımdan ayrıldım hem de birbirimizi deliler gibi severken sırf düğün-nikah kavgasından. Sonra tekrar biraraya gelmeyi denesekte bir daha cesaret edemedim. Şimdi o evlendi ve ben yapayalnızım. Ben onun yerine kimseyi koyamazken o facebooktan mutlululuk pozlarını paylaşıyor. Hergün gözümde yaş, 2 yıldır ağlamadığım tek bir günüm yok. O aileyi Allah'a havale etsem de bu benim acımı azaltmıyor. Herkes unutursun dese de bir an bir sn bile aklımdan söküp atamıyorum. Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın. Umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ne kadar üzülme desem de fayda etmez ama bak ne güzel tekrar mutluluğu bulan arkadaşlar da var. İnşallah sen de onlar kadar şanslı olursun.
22.07.2008.. Elimde telefon ne beklediğimi bilmiyorum bile ondan bi mesaj bi telefon belki.. 22 temmuz yıldönümümüzdü. Hatırlamışmıdır acaba.. Oda elinde telefon bekliyor mudur.. Ben birşey yazamıyorum gurur mu bunun adı bilemiyorum ama yazdıktan sonrasından korkuyorum sanırım.. Elimi nereye atsam kötü oldu, her adımımda işler daha da kötü oldu artık adım atamıyorum olduğum yerde kaldım.. Korkuyorum .. Kalbim acıyor boş boş geçiriyorum günlerimi.. Atlatmış görünmeye çalışıyorum bütün duygularımı gözyaşlarımı içime atıyorum.. Sana çok ihtiyacım var nerdesin demek istiyorum hesap sormak istiyorum ama yapamıyorum.. Onu bir kere daha görebilmek için neler vermezdim .. Çok çaresizim çok ...