hayallerim gerçek oldu

sagolun kızlar evet az kaldı buralarda zeynepcim az aglayıp kahrolmamıştık degilmi şimdi ise mutlu sona az kaldı sabretmek ve allaha sıgınmak en dogru şeymiş bunu anladım bunca ay içerisinde rabbim hayırlı evlatlat versin herkese

Basakcim, Rabbim bir avazda kurtarsin. sonrada darisi saglicakla bizim basimiza insallah.:1hug:

başakcıımmm,canım beniimm,Rabbim bir avazda bebeğini kucağına almayı nasip etsin,hayırlı doğumlar nasip etsin..maşallah canım yaaa,ne çabuk geçmiş hamileliğin..tabi bizim için öyle..öptüm canım benim..

ay kızlar iyiki varsınız kader arkadaşlarım valla birçogunuz beni adet oldugumda yada gecikince test yapıp negatif olunca valla yerlerden topladınız hepiniz hakkınızı helal edin

insan bakınca su geçen zamana vayy be diyor aylarcaaa nası beklemistik bu mujdeli haberi vermek topik acmak için simdi ise geri sayımdayız dimi basak

carsamba 7,30 sezaryan saatinmi hastaneye guidis saatinmi çok erkenmis yahuu nası haber alcaz evrimi mesaj atacıaksın dimii

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok uğraşıp sonunda hamile kalmayı başaranlardan biriyim yeni öğrendim çok güzel bi duygu gerçekten insan ananamıyo sonunda olduğuna allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende çok uğraşıp sonunda hamile kalmayı başaranlardan biriyim yeni öğrendim çok güzel bi duygu gerçekten insan ananamıyo sonunda olduğuna allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı uğurlu olsun

canım sen nekadardr istiyodun ben 6 yıl tık yok geçtğimiz kurbanda boş gebelik dışında bi problemde yok anlamadım nezamn gelirr????????

vakti zamanı bitince geliyor bebekler yeterki moraliniz yüksek olsun umudunuz hiç bitmesin

X