Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydınmı diyeyim selammı bilemedim kızlar heycanda bütün gece uyuyamadım eşimde aynı benim gibi zavallım birde işe gidicek bugün gece yanına gittigimde henüz uykuya dalmamıştı uzunca bir süre bana sımsıkı sarılıp beni çok sevdigini söyledi gerçi herzaman söylerde bu serfer farklıydı oda heycanlı ve sevinçliydi sadece öksürük beni rahat bırakmadı kızlar birkaç gündür feci öksürüyorum cigerlerim kopacakmış gibi oluyor ilaçta içmedim akıllı kadınım demi su içtim olmadı birparça ekmek yedim bir kaşık bal yedim olmadı neyse dalmışım ezanlardan önce uyandım ayaklarım sanki yanıyor ateş gibi birdahada uyuyamadım şimdi sıcak ballı süt içiyorum sizcefaydası olur degilmi içine tarçın koyacaktım ters bir etkisi olur diye koymadım
başakcıııımm canım benimmm tebrik ederim ayy ne gzel çifte bayram yaşıyosun..rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin canım benim..rabbim gönlüne göre versin inşallah..hamilelerin duası kabul olurmuş,bizler içinde dua et canım olurmu..tekrar tebrikler maşaaaaalllllaaaahh nazar değmesin hamişlerimize..hadi o zaman başlayalım halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::sm_cool:a.s.:1hug:
teşekkür ederim kızar dualarım sizinle ama sizinde dualarınıza ihtiyacım var 10 gün sonra bebeişimi görücez herşeyin yolunda gitmesi için dua edin neolur
amin canım şok durumundan hala kurtulamadım daha kahvaltı bie yapamadım annemler gelinler tebrige geldiler yazık anacım öksürüyorum diye kuşburnu çayı demlemiş içirmeden gitmedi ama en çok sevinen çocuklar oldu allahım bütün gece uyuyamadım
ne güzel bir haber....babayıda senide tebrik ederim....ne mutlu size... hayırlı uğurlu olsun ... rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....
teşekkürler canım baba akşam gelirken naralar atarak geldi arabada sanırsınız o hamile bütün gece benimle uyumadı sevinçten sanırsınız ilk kez baba olacak
Arkadaşım gözün aydın çok duygulandım inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik sonrasında Rabbim kucağına almayı nasip eder,,,,darısı ben ve isteyen bütün anne adaylarımıza gelsin inşallah meleklerimiz,,,,,