hayallerim gerçek oldu

Canım tebrikler. :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: Şeniz

selam kızlar
daha doğrusu yepyeni tazecik hamişler :)
ya varya her gün bu sayfaya bakınca çok sevdiğim arkadaşlarımdan bir yenisinin hamiş haberini alınca inanın çok mutlu oluyorum
çok sevindim başakcım, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı hayırlı bir evlat kılsın
dilinden şükrü ve bizlerede dualarını eksik etme olurmu? yerimseniben
tebrik ediyorum tekrardan

esrako canım sen ne zaman hamiş kaldın kızz
aa ben bu sayfayı okuyunca öğrendim valla, maşallah subhanallah yaa
hayırlı olsun seninde hamişliğin, sağlıklı hayırlı evlat versin sanada Mevlam

Rabbim en kısa zamanda bizleride böyle güzel bir melekle müjdelesin inşallah

eslemcim ya ben hamile kalınca sayfa acmayı akıl edemedim :) oyuzden pek çok kisinin haberi olmadı aylardır yazıstıgım arkadaslarımın gormesi icin en iyisibende bir sayfa acayim simdi )
biraz geç oldu o çosku geçiyor gibi ilkogrenilen gun gunler bambaska çunku ama yinede yazayım
29 kasımda adetin daha 21 gunu dr kan testi istedi takipte oldugum için ordoan ogrendim çok erken daha ctesi gunu dr a gidiyorum bakalım keseyi gorebilcekmiyiz
çok tskler

tebrikler canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşallahh darısı bizlerin başınaa inşallahhh tüm isteyenlere

Tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Allah bizlere de nasib etsin.

tebrik ederim.allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla kucağına almanı dilerim

sagolun kızlar demekki ümit kesilmezmiş rabbim zamanını biliyor bizlere düşen sabırla beklemek inşallah allah fazla bekletmez sizleride tez zamanda hamiş kalırsınız

tebrik ederim arkadaşım
Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
darısı diğer isteyen arkadaşlarımın başına inşallah

tebrikler canımm rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh darısı bizlerin başına

başak canım benim tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin en son rahim filmi çektirmiştin ve bak şimdi artık bebişin seninle artık ne rahim filmi neden yumurta takibi inzivaya çekilip hamişliğin tadını çıkar esrakyada sanada ikinci hamişliğiniz olmasına rağmen çok sevindim çünkü ikinizde çok istiyordunuz ne mutlu size Allah tamamına erdirsin

canım gozunaydın allah tamamına erdırsın ınsallah darısı bızım kecılerımızın basınaaaaaaaaa

teşekkür ederim kızlar allah herkese nasip etsin demekki vakti zamanı varmış herşeyin olmuyor diye üzülmeyin ben 2 senedir ugraşıyorum allahım nerde varsa isteyen versin rabbim

bu sayfayı açarken mutluluktan uçuyordum ve aradan aylar geçti şimdi dogum için gün sayıyorum zaman nasılda geçti anlamıyor insan acısyla tatlısıyla 9 aylık bir süre geçti ve bugünüde sayarsak 6 gün sonra ikinci kere anne olucam allah herkese nasip etsin nerde istiyen varsa allah kucagını boş bırakmasın kızlar

ınsan duygulanıyor değil mi. ilk sayfaları okurken korktum herhalde kötü bir şeyler oldu dedim ama sonunu okuyunca rahatladım. insan mutlu oluyor ya. hayırlı doğumun olur, sorunsuz kolay olur inşallah, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

başakçım çok az kalmış..allahım sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...kader arkadaşım..

X