hayallerim gerçek oldu

başakcım çok tebrik ederim.... :1hug: sayfaları su gibi okudum.... seninle yaşadım sanki bütün anlattıklarını.... kendi kendime güldüm sırnaşık şey ağlamaklı oldum... senağlama inşallah bir gün bende gerçekten yaşarım dedim... :Saruboceq: mutluluğun daim olsun arkadaşım... bak beni beklerken sen hamile çıktın! hemde 'benimki testle kanıtlandı değilim' diyordun... allah ol dedimi oluyor işte... inşallah sağlıklı bir bebişin olur canım. tabi bizlere de dua etmeyi unutma :)))

artık hamişsin bak... kendine ve bebişimize iyi bakıcaksın bizleri de yalnız bırakmıycaksın bak karışmam sonra :)):emir_bebek:

canım allahtan umut kesilmezmiş sende bak teyze oluyorsun fenamı benim kız kardeşim yok diye üzülürdüm ama burda birçok teyzesi oldu çocuklarımın çünki 2 ciside yolda rabbim yardımcı olur inşallah dr kontrolündende güzel haberlerle gelirim kızlar ben çıkıyorum dün gece hiç uyumadım sevinçten biraz yatp dinleneyim simeraycım ben her daim yanınızda olcam kolay kurulamassınız benden

başakçım canım seni burdanda tebrik edeyim...listemizin hamişleri bu ara bayağı arttı...darısı bizlere olur inşallah...

başakcım hayırlı olsun bebişin bu ay hamiş olacağın benimde içime doğmuştu sanki bekliyordum haberini inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin darısı tüm bebiş isteyenlerinlerin başına

canım benim tebrik ederim...

ne güzel bayramın en güzel hediyesi olmuş sana..

sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah...

başak canım tebrık ederım çok sevındım ne guzel mucızene 9ay sonra kavuşacaksın canımkaydirigubbakcemile5

başak belirti olarak bişeyler yaşadın mı? anlatsana kız azcık... bizde sebeplenelim kaydirigubbakcemile3

ya ben hala regl olmadım. testte yapamıyom burda yaw... en son yaptığımda bişey çıkmadı. ama kasıklarımda zaman zaman ağrı oluyo... dün o kadar akıntı geldi ki regl olcam sandım ama hala tık yok bebeğim yaa... ne olcak benim bu durumum? :çok üzgünüm:

simerey canım biliyorsun adet olcam zannediyordum özelikle test yaptıgım gün kasık agrım çoktu eyvah dedim aklıma getirmemek için ayol temizlik yapayım dedim yok yengeme aldırdım test bir yaptım anaaaa 2 gördüm inanamadım 2 testide yaptım oda aynı ama birşey dikkatimi çekiyordu 1 haftadır memişler tombiş tombişti hiç olmazdı genelde birde ısımı ölçüyordum son 2 gündürde eteşim çok yüksekti ve migde bulantıları vardı bel agrısıda ekstradan oluyordu
kasık agrısı (adet olacakmış gibi)
memişlerde dolgunluk
kasıklarda dolgunluk ve şişkinlik
migde bulantısı
sık idrara çıkma
ateş yükselmesi
belli belirtiler bunlardı canım son günlerde pembe çizgiyi gördüm bekle kendi evine geldiginde yap idrarda çıkmassa kanda baktır canım

Son düzenleme:
ablacım burdanda yazayım dedim çoooooookkkkkkk sevindim vallah billah inş sağlıklı hayırlı bi evlat olur
veeeee TÜM İSTEYENLEREDE VERSİN RABBİM............

valla basakcım okadar çok bekledikki bizbu bebekleri oyle heyecanlı oyle mutlu hissediyorki insan ben hep derdim ilkiç ok ozeldi ikinci uçuncu çocguum olsabile hiçbir zamanilkigibi ozel olmaycak ilk kez anne olmak ayrıbir heyecandı vs
tamam birbakıma oyle ama benilkkez çocuk istedgimde allah hemenvermisti hiçyoklugunu ohusranı yasamamıstım
bunu 16 ay sonra yakalayınca gerekten bu da çok ozel buda çok heyecan verici
seni veesini çokiyianlayabiliyorum
aynı gunlerde hamile kaldık aynen bende kendimi klomen sayfasının demirbası gibi gormeye baslamıstım kimse umudunu yitirmesin bizler bir sendene fazla sureden sonra hamile kalabildik eminim gunu gelince allah tum istyenlere verecek
.basakcım burdan tekrar tebrik ederim canım
ben ctesi dr a gidiyorum 13 aralık 9,20 ye randevuyu aldım aslında hep ogleden sonra alırdım ama dayanamıyrum gunler geçmiyor birde saat saymayayım dedim
bakalım benkeseyi gorursem sende benden sonra gideceksin sanırım kesin gorursun

evet canım çok uzun süre bekleyince bu inatçı keçileri sanki ilk defa olacakmış gibi hissettim gerçekten bende pazartesiyi iple çekiyorum nasıl dayanacagım bilemiyorum

selam kızlar
daha doğrusu yepyeni tazecik hamişler :)
ya varya her gün bu sayfaya bakınca çok sevdiğim arkadaşlarımdan bir yenisinin hamiş haberini alınca inanın çok mutlu oluyorum
çok sevindim başakcım, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
sağlıklı hayırlı bir evlat kılsın
dilinden şükrü ve bizlerede dualarını eksik etme olurmu? yerimseniben
tebrik ediyorum tekrardan

esrako canım sen ne zaman hamiş kaldın kızz
aa ben bu sayfayı okuyunca öğrendim valla, maşallah subhanallah yaa
hayırlı olsun seninde hamişliğin, sağlıklı hayırlı evlat versin sanada Mevlam

Rabbim en kısa zamanda bizleride böyle güzel bir melekle müjdelesin inşallah

sagol eslem canım herkese nasip etsin demekki vaktini zamanını bekliyorlar bu bebişler

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayırlı ve sağlıklı bi evlat olsun inşallah:Saruboceq:
rabbim tüm isteyenlere banada nasip eder inşallahh:Saruboceq:

canım o kadar çokkk sevindimki anlatamammmmm. allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah demkki umudumuzu yitirmemeiz gerekiyormuş çok sevindim çokkkkkkkk......

canım Rabbim sorunsuz sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sağlıkla ve hayırla da kucağına al bebişini inşallah.

X