Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Yaşadığım her mutlu günü kumbarama atarım. Düşünmek yerine yapmayı seçtiğim, eylemlerimle gerçeğe dönüştürdüğüm isteklerimi, ulaştığım hedeflerimi biriktirdiğim bir bugünler hazinesi.. işte budur benim hayatım.. mutlu son değil mutlu günleri yarattığım bugünlerimin toplam

şu cümleleri çok sevdim
sağol kalsedoncuğum Şeniz

rica ederim canımmopuyorumnanaktan zor günler kolay geçmez bilirim ama en azından güzel düşünmene sebep olabilcek şeyler konusunda yardımcı olursam ne mutluukaydirigubbakcemile5

'Kendi yaptıklarındır gelecek. Yapmak istediklerin değil.'

Ben de en çok bu cümleyi sevdim.
Çok güzel bir yazıymış.
Paylaştığın için teşekkürler kalsedon. :)

'sadece bugün doğru ve güzel olanı “yapma”yı seçebiliriz. Korkmadan, kaygılanmadan, beklemeden… En önemlisi mutlu son beklemeden. Hayat bir devamlılıktır son değil. Hayat sonların ya da başlangıçların toplamıdır. Mutluluk ise bu bütünü nasıl parçalardan oluşturduğumuzdur. Hayatımızı hangi “ bugün” lerden inşa ettiğimizdir. Sonuçlara değil sebeplere bağlanıp eyleme geçmektir mutluluk. '
Bu cümleyi sevdim Kalsedonum :asigim:
Mutluluk bir varış değil yolculuktur...

evet..pozitiflikten çok uzağım bu aralar ondan uğramadım hiç
ama belli de olmaz yarın öbürgün yine pozitif olurum belki sağım solum belli değildir benim

Pozitifim bu aralar nedense de...
Halim pek yok...
:1no2:
Bu arada müjde dualarımız tuttu...
Belki bana kızacak biliyorum ama dün Kalsedoncuğumla konuştum...
Dualarımız tuttu nar tanemle :lepi:
Yeni bir işe başladı kendisi...
Çok mutluyum onun için...
opuyorumnanaktan

evet..pozitiflikten çok uzağım bu aralar ondan uğramadım hiç
ama belli de olmaz yarın öbürgün yine pozitif olurum belki sağım solum belli değildir benim

Sürekli pozitif olamayız canım ama negatif olmayı bıraksak bu yeter.
Her şeyin hayırlısı...
Bizi tek bırakmayın pozitifciler...

Allegria çok süper gelişmeler olmuş. :lepi:
Rep vermek istedim de veremedim. Olmuyor. :s
Özge-Özgür olayına da bayıldım.

Kalsedon hayırlı olsun işin. :))

hee trayamourcuğum güzel bi sabah geçirdim :kedi:
ilerisi olmayacağını biliyorum ama yine de mutlu oldum
önemli olan da kendimi mutlu hissetmem zati :)

canım sağol henüz ilk günler bakalım ne olur bilmiyorum,sonuçta deneme süresi ama tek başına bişiyler başarmanın mutluluğu var şu aralar:lepi:

kalsedon hayırlı olsun canım
ben çok dengesizleştim..bi iyiyim bi kötü
bi enerjiğim bi içine kapanık

canım kendini çok kasma zaten bırak haytı akışına...olmak istediğin gibi ol..ama yıpratma kendini tabi..neyi ne kadar yaşaamn gerektiğini de bill..yerimseniben

hee trayamourcuğum güzel bi sabah geçirdim :kedi:
ilerisi olmayacağını biliyorum ama yine de mutlu oldum
önemli olan da kendimi mutlu hissetmem zati :)

bundan bi kaç mesaj önce demiştim sanırım...güzel düşünmek yetmiyor ..güzel şeyleri uygulamaya koymanız gerekiyor..ve inanç kızlar çook önemliiiolumunekankayizsmile

:uhm::uhm:arkadaşlar çağa ayak uydurmakta zorlanıyorum mutlu olmanın sırrının farklı düşünce yöntemlerinden geçtiğinin farkındayım ama bir türlü bunu yakalayamadım bu belki yeni bi yaş dönemine girişimin tipik özellikleridir sözün özü bunalımdayım böyle gariplikler yaşayan varsa lütfen bana yardım etsin

Neden bunalımdasınız ki?
Hem bunalmak garip bir durum değil. Hepimiz yaşıyoruz, yaşadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…