- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin adına çok sevindim hayyal. opuyorumnanaktan
Ben de umudumu kaybetmedim daha. İnşallah olacak istediklerim.
Allegria'ya ne desek boş gibi... Hoşuna gitmeyen durumlarla boğuşuyor.
Umarım düzelir her şey.
HayyaLim hayırlısı olsun canım senin adına cidden çok sevindim..İnşallah bundan sonra da güzellikler senin için çorap söküğü gibi gelir
HayyaLim ve Tryamourcum
dün ve ondan önceki gün cidden berbat 2 gün geçirdim..hani tek bi sorun olsa ona üzülsem neyse..ama 3 konuya birden canım sıkıldı..hem aile hem iş hem aşk..düşün yani 3ü de hayatımı kapsayan şeyler..hepsinden hayal kırıklığı yaşayınca çöktüm
ama biliyorum ki üzüldükçe üzülür insan..kötüyüm dedikçe daha da kötü hisseder
o nedenle şuandan itibaren karar alıyorum
aile problemim çözüldü kalbimi kıran halam gelip özür diledi ben de büyüğüm olduğundan kıyamadım affettim
sevgiliyle ilgili olarak..çok fazla üzerine düşüyorum ve istediğim karşılığı göremeyince hayal kırıklığı yaşıyorum..o nedenle beklenti içinde olmucam artık..ve ben bişeyler yapmak için uğraşmıcam..içinden geldiğinde o arasın sorsun..onu çok fazla umursamıcam..tamam çok seviyorum ama bu sevgiyi yansıttığımda da kendimi enayi gibi hissediyorum o ilgilenmediğinde..
işle ilgili maddi konuda sinirim çok bozuldu dün..ama 10 günlük iznim var şimdi..bu konuyu da takmamaya çalışıcam..çok yoruldum bu 1 sene boyunca hem okul hem iş..dinlenicem kafamı dinlicem..Allah inşallah gönlüme göre verir
acaba bu teknikle aşık olabilir miyim???
yani hayatımda tek bi ilgi kırıntısı dahi yokken?
inanmak istiyorum bunaaaa
yeni bir kitap çıkmış kızlar pozitif düşünce üzerine ''28 günde kuantum '' diye ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum .çünkü her şeyin bir usülü var ve okuyarak daha olumlu sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum..okuyan var mı?
burayı ihmal ettim akannehir
Olursun kaydirigubbakcemile3
Farkındayım kötükedihüso
Ne de çok kuantum modunda takılıyosun ya zaten ah sen!!!
klava:
benimde içimi açınn yavvv..kararmış bahtımmsempatiksalakcinni
nerelerdesın sen ? Şenizyeni kitaptan haberin var mı?