• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Senin adına çok sevindim hayyal. opuyorumnanaktan
Ben de umudumu kaybetmedim daha. İnşallah olacak istediklerim.

Allegria'ya ne desek boş gibi... Hoşuna gitmeyen durumlarla boğuşuyor.
Umarım düzelir her şey.

HayyaLim hayırlısı olsun canım senin adına cidden çok sevindim..İnşallah bundan sonra da güzellikler senin için çorap söküğü gibi gelir

HayyaLim ve Tryamourcum
dün ve ondan önceki gün cidden berbat 2 gün geçirdim..hani tek bi sorun olsa ona üzülsem neyse..ama 3 konuya birden canım sıkıldı..hem aile hem iş hem aşk..düşün yani 3ü de hayatımı kapsayan şeyler..hepsinden hayal kırıklığı yaşayınca çöktüm
ama biliyorum ki üzüldükçe üzülür insan..kötüyüm dedikçe daha da kötü hisseder
o nedenle şuandan itibaren karar alıyorum
aile problemim çözüldü kalbimi kıran halam gelip özür diledi ben de büyüğüm olduğundan kıyamadım affettim
sevgiliyle ilgili olarak..çok fazla üzerine düşüyorum ve istediğim karşılığı göremeyince hayal kırıklığı yaşıyorum..o nedenle beklenti içinde olmucam artık..ve ben bişeyler yapmak için uğraşmıcam..içinden geldiğinde o arasın sorsun..onu çok fazla umursamıcam..tamam çok seviyorum ama bu sevgiyi yansıttığımda da kendimi enayi gibi hissediyorum o ilgilenmediğinde..
işle ilgili maddi konuda sinirim çok bozuldu dün..ama 10 günlük iznim var şimdi..bu konuyu da takmamaya çalışıcam..çok yoruldum bu 1 sene boyunca hem okul hem iş..dinlenicem kafamı dinlicem..Allah inşallah gönlüme göre verir

Senin adına çok sevindim hayyal. opuyorumnanaktan
Ben de umudumu kaybetmedim daha. İnşallah olacak istediklerim.

Allegria'ya ne desek boş gibi... Hoşuna gitmeyen durumlarla boğuşuyor.
Umarım düzelir her şey.

Teşekkür ederim canım a.s.
Her şey düzene giriyorken/girecekken böylesi kendimizi bırakmak bize yakışır mı?
Allah'a şükür sağlıklıyız, akıllı kızlarız, her şeyimiz var :lepi:
Sadece şans ve biraz da kader işi bunlar, herşeyin hayırlısı olsun canlarım... opuyorumnanaktan

HayyaLim hayırlısı olsun canım senin adına cidden çok sevindim..İnşallah bundan sonra da güzellikler senin için çorap söküğü gibi gelir

HayyaLim ve Tryamourcum
dün ve ondan önceki gün cidden berbat 2 gün geçirdim..hani tek bi sorun olsa ona üzülsem neyse..ama 3 konuya birden canım sıkıldı..hem aile hem iş hem aşk..düşün yani 3ü de hayatımı kapsayan şeyler..hepsinden hayal kırıklığı yaşayınca çöktüm
ama biliyorum ki üzüldükçe üzülür insan..kötüyüm dedikçe daha da kötü hisseder
o nedenle şuandan itibaren karar alıyorum
aile problemim çözüldü kalbimi kıran halam gelip özür diledi ben de büyüğüm olduğundan kıyamadım affettim
sevgiliyle ilgili olarak..çok fazla üzerine düşüyorum ve istediğim karşılığı göremeyince hayal kırıklığı yaşıyorum..o nedenle beklenti içinde olmucam artık..ve ben bişeyler yapmak için uğraşmıcam..içinden geldiğinde o arasın sorsun..onu çok fazla umursamıcam..tamam çok seviyorum ama bu sevgiyi yansıttığımda da kendimi enayi gibi hissediyorum o ilgilenmediğinde..
işle ilgili maddi konuda sinirim çok bozuldu dün..ama 10 günlük iznim var şimdi..bu konuyu da takmamaya çalışıcam..çok yoruldum bu 1 sene boyunca hem okul hem iş..dinlenicem kafamı dinlicem..Allah inşallah gönlüme göre verir

İnşallah hepimiz için güzel şeyler kapıda canım...
Sevgili meselesine gelince artık bu konuda onu sıkmak yok.
Aradı aradı, aramadı keyfi bilir.
Bırak o seni merak etsin, ya bu kıza noldu bişey mi oldu diye çıldırsın arasın meraklansın zemuszemus
Aileye gelince aile bu hayatta atılmayacak tek varlık Allegriam... opuyorumnanaktan
Ne olursa olsun halanı affetmiş olmana sevindim.
Ne de olsa bizden büyükler, gelip senle konuşması erdemli bir davranış...
:3:
İş yerinden olan 10 günlük tatilinde iyice dinlen bayanssulusmile
Süslen püslen gez kız aklinialirimsmile

Bende bir halt olduğu yok. :delphin:
Asıl sen anlat hayyalcim. yerimseniben
Bi takım kıpırtıların varolduğunu seziyorum. :jeyyar:

Tryamour'cuğum ben bu aralar hayatımda her ne oluyorsa tuhaf ve benim beklemediğim tarz olaylar için 'Hasbinallah' diyorum ve susuyorum...
İçten gelen bir şey oldu bu a.s
Hayırlısı diyorum hep hep hep...
Bu aralar bir şeyler oluyor.
Yeni bir insan ile tanıştım, işte şimdilik sadece konuşuyoruz...
Kısmet ve kader bir yerde...
Bakalım hayat neler getirecek...
Hiç olmadık zamanda ortaya çıktı, şaşkınım hala kızlar akannehir

Ne güzel işte.
Hiç umulmadık anda şaşırtıp hayatına yeni bir heyecan katıyor böyle olaylar.
İnşallah gelişmeler süper olur. :lepi:

yeni bir kitap çıkmış kızlar pozitif düşünce üzerine ''28 günde kuantum '' diye ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum .çünkü her şeyin bir usülü var ve okuyarak daha olumlu sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum..okuyan var mı?

acaba bu teknikle aşık olabilir miyim???

yani hayatımda tek bi ilgi kırıntısı dahi yokken?

inanmak istiyorum bunaaaa:(

yeni bir kitap çıkmış kızlar pozitif düşünce üzerine ''28 günde kuantum '' diye ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum .çünkü her şeyin bir usülü var ve okuyarak daha olumlu sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum..okuyan var mı?

Okumadım ama sen deyince merak ettim bilmiyorumkismile

Bence de vardır bunda bir hayır. Ne diyelim.
Takma kafaya Hayyal... Ve çok güzel bir lafmış 'hızlı gelen, hızlı gider!'
Ben de kendi yaşadıklarıma bakınca ne kadar doğru olduğunu görüyorum.

Sağol canım...
Her şeyin hayırlısı üzülmüyorum valla...
Güzel laftır evet 'Hızlı gelen hızlı gider' severim...
Eskiler de söyler bu sözü :1:
O yüzden hızlı gelişmelerden korkarım.
Akşam olunca konuşacağız beyefendiyle, işin içinde annem de var, kuzenim var eniştem var...
Kadın beni göndermeye uğraşıyor sanki ya akannehir

Back