Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

ee hadi bakalım bugün nasılız sempatiksalakcinni
bence yüzümüz asık durmasın hep bi gülümseme olsun yüzümüzde..böylece kendimi daha mutlu hissederiz
mesela sevgilim telini açmadı şimdiye çıldırıp ağzıma geleni saymam lazımdı ama ben artık o kadar herşeyi dert etmiyorum nasılsa aradığımı görüp geri döner di mi
bu bile büyük bi adım benim için sempatiksalakcinni

kızlar bu topikte bence hep motive edelim birbirimizi..güzel düşünelim güzel olsun herşey
:lepi:

Selamlar canım, ben çok iyiyim dünya işim olsa da...
Ya işim olmasaydı napardım?
Hayat güzel :lepi:
Aşkun da açar elbette telefonu şu an Allah bilir yemek yemekten telefonu görmemiştir, ya da uyuyodur :1ninca:
Görünce seni arayacaktır her zamanki gibi, çok da tın

Aşkumun sınavı var sınavdan önce aradım başarılar kuşum dicektim ama açmadı şansını kaybetti

Aynen öyle hayat güzel..Çalışıyoruz Allaha şükür ailemiz yanımızda daha nolsun di mi
erkek milletini de o kadar önemsememek lazım zati

O havalara çoktan soktum onu en iyi sen biliyosun canım..Çok şımarttım tepeme çıktı kopek sempatiksalakcinni
ama artık üzerine düşmücem o kadar..kaçan kovalanır çok basit bi mantık ama kesinlikle doğru bi mantık
ben şimdi yemeğe çıkıyom canım sonra görüşürüz

Bilmez miyim zamanında aynı hataları ben de yaptıydım akannehir
Umarım seninkinin sonu mutlu son olur olumunekankayizsmile
Şimdi tınlayacak kimse de yok...
Ne zaman olur bilmem akannehir
Bu arada dün kardeşim fal baktırmış kendine ablan 2011 de nişanlanıp 2012 de gidiyor demiş...
Ama daha aday adayı bile yok nasıl olacaksa sempatiksalakcinni
Afiyet olsun canım...

yaa hiç bişiii olmayanlar ne etmeli kızlar bi fikir verinnbilmiyorumkismile
güzel düşünmek istiyorum ama ıhıhhh olmuyor bugünde..bişiy yapmalı:2:

belli mi olur canım daha 2011e çok var belki de hiç ummadığın bi anda aşık olcan :asigim:
2012de evlenme kıskanırım çünkü ben daha evlenememiş olacam o zaman :dilcikar:

yaa hiç bişiii olmayanlar ne etmeli kızlar bi fikir verinnbilmiyorumkismile
güzel düşünmek istiyorum ama ıhıhhh olmuyor bugünde..bişiy yapmalı:2:

kısmet bu işler canım ya ama olumlu düşünmenin etkisi olacağını düşünüyorum ben..
ortamını değiştirsen farklı yerlerde takılsan belki dikkatini çeken biri olur ?

kısmet bu işler canım ya ama olumlu düşünmenin etkisi olacağını düşünüyorum ben..
[/QUOTE]

öyle dee canım şuan iş de yok..uzunnn bi zaman düşündüm gerçekten çabaladım,faat olmuyor..neredeyse bir yıl olcak iş yok..ee bu zamanda da insanın işi yok sosyal bir anlamı da yok..böyle olunca sağlık falan da kalmıyor...dahası sağlıklıda düşünemiyor insan...kısnet herşey diyip ,üzerine bir ton çaba sarfedip birde hala yerimde saymak bana artık çok koymaya başladııı:sinifsinif:

belli mi olur canım daha 2011e çok var belki de hiç ummadığın bi anda aşık olcan :asigim:
2012de evlenme kıskanırım çünkü ben daha evlenememiş olacam o zaman :dilcikar:

Olabilir mi? ohaoldumsmile
Hadi hayırlısı diyelim... :Saruboceq: :Saruboceq:
Nereden biliyosun belki sen de evlenmiş olursun o zamana kadar bir mucize olur...
Gökhan'ın seni böyle sürükleyerek götürür kaydirigubbakcemile
Belli olmaz...sositososito
Daha 2 sene var kız ohaoldumsmile

erkekleri geçtim gülüm beeee...iş yok işşşş:umursamaz:
onların zaten topununnn......sempatiksalakcinni

Kendini dinleyecek vaktin var bir de bu yönden bak... yerimseniben
Kitap oku diyoruz okumuyosun gez diyoruz gezmiyosun...
alsanaalsanasmile
Ben seni napayım bilmem ki lmaz:
Olacak inşallah iş de görürsün bak alkisalkisalkis

Kendini dinleyecek vaktin var bir de bu yönden bak... yerimseniben
Kitap oku diyoruz okumuyosun gez diyoruz gezmiyosun...
alsanaalsanasmile
Ben seni napayım bilmem ki lmaz:
Olacak inşallah iş de görürsün bak alkisalkisalkis

yahuuu dinledimm kaç ayy işte...bıdı bıdı susmadıım konuştumdelikafadulden
kitap da okuyorum anacım,yeni geldim dışardann da..ee daha napımmmbilmiyorumkismile

öyle dee canım şuan iş de yok..uzunnn bi zaman düşündüm gerçekten çabaladım,faat olmuyor..neredeyse bir yıl olcak iş yok..ee bu zamanda da insanın işi yok sosyal bir anlamı da yok..böyle olunca sağlık falan da kalmıyor...dahası sağlıklıda düşünemiyor insan...kısnet herşey diyip ,üzerine bir ton çaba sarfedip birde hala yerimde saymak bana artık çok koymaya başladııı:sinifsinif:[/QUOTE]

İş konusunda bişey diyemicem canım gerçekten şu devirde çok zor iş bulmak..Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda iş sahibi olursun
Bi süre daha bekarlığın tadını çıkar bence nasılsa zamanı gelince o sana gelecektir böyle düşün
Demek ki daha zamanı değilmiş..Sen de arkadaşlarınla gez toz karışan eden yok ne güzel..Sevgilin olunca ararsın bugünleri valla şimdi mokunu çıkar bence sempatiksalakcinni

olur olur senin gibi fıstığı kim kapmaz yeavrum aklinialirimsmile
gökhanım beni sürükleyemez daha keşke sürüklese ama :jeyyar:
daha okulunu bitiremiyo baksana canım..okul bitçek de askerlik olcak da staj olcak da birikim yapçak da biz evlencez
ohooo..ölme eşşeğim ölme ohaoldumsmile

Dimi... ohaoldumsmile
Benim gibisini kaçırmazlar delikafadulden
Gökhan'ına söyle okulunu bitirsin adamı dellendirmesin... şakkıdı
Anası babası yardım eder evlenirsiniz kız beraber birikim yaparsınız... Şeniz
Olmaz mı?
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…